Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.564
- 101.758
- 5.238
Wonderbraaa aldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
In a recent report, AS has claimed that Everton are locked in a three-way battle for Famalicao midfielder Gustavo Assuncao. It is understood that the Toffees could face competition from Manchester United and Wolverhampton Wanderers in pursuit of the Brazilian talent, who could be available for a transfer in January or at the end of this campaign for €20m (via AS).
BU NE OLM
Geçen sezon Everton Manu Wolves Leverkusen istemis 20 Milyon bandinda fiyat konusulmusKarıştırma ortalığı İngilizcem kit zaten transferi falan engellediler sandim
YokGedsondan daha potansiyelli ve daha iyi diyenler var. Doğrumudur ?
Yönetime bir tebrik gerekli yangın ekibinden .
Gedsondan daha potansiyelli ve daha iyi diyenler var. Doğrumudur ?
Kemal sana sormadım reisim sen hayran kategorisindensin. Doğru düşünmezsin bu konuda bana gerçekçi ve hayranlıklarına yenik düşmemiş adamlar cevaplasın bu konuda . Üzgünüm senin mesajını dikkate alamadım bunda, diğer mesajlarda görüşmek üzere.
Dünya dönüyor ve mutlu olmayı deneyebilirsin. Hayatında mutsuzluktan beslenme adaş. Genç ekip kurdukları ve gerçektende potansiyelli adamlar aldıkları için teşekkür edebilirsin , eksilmezsin. Diğer yönetimleri düşün ve zevk al bu yönetimden. İlla ki eksikleri yanlışları olacaktır belki de Gedson'a çok takıldılar çok uğraştılar o yüzden 1 oyuncu kaydedemedik ancak genel olarak mutlu değil misin ?Niye?
Haftalarca süreleri varken, bu takim yaklasik 3-4 senedir orta saha orta saha diye bagiriyorken, UEFA listesine adami belli bir tarihten sonra yazdiramayacagimiz bilinirken ve bile bile o ölüm grubuna orta sahasiz girerken, son olarak da bu transferi son gün son dakikada yaparken. Neyin tebriginden bahsediyorsun onu merak ettim gercekten.