Gustavo Assunção, Galatasaray İçin İstanbul'da

Bu da sakatmış. Satın alma opsiyonu makuldür umarım boşuna oynatmayalım şimdi.

Diger transferlere birsey dedigim yok ama sen yillarca kanayan yaran olan orta sahayi bile bile göre göre hala bos birakiyorsun. Günün sonunda maalesef bu hatirlanacak yine olasi bir basarisizlikta. Diger transferler ne kadar iyiyse ve dogruysa orta sahayi bombos birakmalari da o kadar yanlis ve hatali.

Avrupa Liginde afedersin icimizden gectiklerinde görürüm ben mutlulugu o zaman.
Ya geçemezlerse ? Futbol malesef bu kadar basit değil. Olmamış bir şeyi olmuş gibi kabul ediyorsun kafanda. Belki oyuncular ekstra perfonmans gösterip başarılı olacak bilmiyoruz. Dersin ki ortasahamız olsaydı güzel olurdu güçlü olurdun başka içimizden geçecekler demek başka bir boyut.
Demek istediğim destek olmak gerek bu yönetime çünkü başka bir yola girdiler, gençleşme kolay olmayan acılı bir durumdur. Bizi hem maddi hem ilerisi için güzel şeyler yaşatır. Ancak destek olmazsak biz taraftar olarak sonra yönetimi sıkıştırırsak giderler yine eskiye dönerler hiç bir şey düzelmez. Ben şahsım olarak 3-4 sene daha gençleşme adına şampiyon olmasalar hiç bir şey demem. Bu benim şahsi düşüncem.

1 senelik kiralıksa pek bir işe yaramaz. Genç bir çocuk, pek çok eksiği vardır. Daha olmamış bir oyuncu neden 1 sene kiralanır ki

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 senelik kiralıksa pek bir işe yaramaz. Genç bir çocuk, pek çok eksiği vardır. Daha olmamış bir oyuncu neden 1 sene kiralanır ki

seneye gedsonu alcaz büyük ihtimal

Öyle ise de tecrübeli bir oyuncu kiralamak daha iyi olurdu. Zaten ilk 11 imiz yeterince genç

transfer dönemi kapalıyken bir takımın kaptanını kiralaması mantıklı gelmiyor.

muhtemelen reddedemeyecekleri bir teklif sunmuşuzdur.

Ya geçemezlerse ? Futbol malesef bu kadar basit değil. Olmamış bir şeyi olmuş gibi kabul ediyorsun kafanda. Belki oyuncular ekstra perfonmans gösterip başarılı olacak bilmiyoruz. Dersin ki ortasahamız olsaydı güzel olurdu güçlü olurdun başka içimizden geçecekler demek başka bir boyut.
Demek istediğim destek olmak gerek bu yönetime çünkü başka bir yola girdiler, gençleşme kolay olmayan acılı bir durumdur. Bizi hem maddi hem ilerisi için güzel şeyler yaşatır. Ancak destek olmazsak biz taraftar olarak sonra yönetimi sıkıştırırsak giderler yine eskiye dönerler hiç bir şey düzelmez. Ben şahsım olarak 3-4 sene daha gençleşme adına şampiyon olmasalar hiç bir şey demem. Bu benim şahsi düşüncem.

Ben maalesef öyle olacagini düsünüyorum, umarim yanilirim ama sonuncu olacagiz bence.

Bu kim yav?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aferim lan iyi işler yapıyorlar elneny felan nedir akıllanmadık mı

bu oglan fm de ates ediyor ....

1631095137148.webp

Geri
Üst Alt