Gustavo Assunção, Galatasaray İçin İstanbul'da

mendyi falan bilmem etmem ama bu herif skot transferi gibi duruyor

bizim skot ekibi bu zamana kadar bos adam aldirmadi hicbir zaman

eger gelirse gedsondan cok daha iyi cikma ihtimali bir hayli yüksek bence

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

kiralık topcu degildir inş

Şimdi 8 yabancı için kimseyi kesmeyelim omer solbek olsun ya da alparslan defans

Eğer tutarsa oyun planımız için yeni bir Marcao bulmuş olabiliriz

Bizim sorunlarımızın bir kısmını halleder gibi, tabi video üzerinden değerlendirmek çok doğru olmaz.Gedson olsa çok daha rahat konuşurduk bu onun daha kalitesizi.
İnan reis videolar üzerinden konuşmuyorum, Assunção 'nun piyasaya çıkışı Gedson gibi bir wonderkid olarak değildi belki ama bu çocuk 19 yaşından beri Portekiz liginde oynuyor sürekli olarak ve takdir edilesi bir performansı oldu sürekli olarak

Assunção mu Gedson mu diye kıyaslamıyorum keşke imkan olsa da ikisi aynı anda oynasa, o zaman gerçekten korkunç bir orta saha izleyebilirdik ama Assunção 'nun gelip 6 numarayı teslim alacağına inanıyorum

İnan reis videolar üzerinden konuşmuyorum, Assunção 'nun piyasaya çıkışı Gedson gibi bir wonderkid olarak değildi belki ama bu çocuk 19 yaşından beri Portekiz liginde oynuyor sürekli olarak ve takdir edilesi bir performansı oldu sürekli olarak

Assunção mu Gedson mu diye kıyaslamıyorum keşke imkan olsa da ikisi aynı anda oynasa, o zaman gerçekten korkunç bir orta saha izleyebilirdik ama Assunção 'nun gelip 6 numarayı teslim alacağına inanıyorum
Senin bu tarz yorumun beni rahatlattı Enes,senin oyun bilgine güvenirim.Şimdi şöyle bir durumda var bize asıl gereken 6 numaraydı öncelikle aslında,kesici oyuncu eksikliği barizdi ve top çıkarmada zorlanıyorduk bunları çözerse çok farklı bir takım olabiliriz.

Halil

Kerem Berkan Cicaldau Morutan

Assunçao

4-1-4-1 için uygun ki hocanın en sevdiği formasyon 4-1-4-1 ve 4-2-3-1.Berkanla 2 li gibide oynayabilirler.

1 sorum var sana bu yeni çocuk Gedson gibi çok koşan mücadele eden yapısı var mı yoksa regista tarzı mu takılıyor?

Ümitliyim ben bu adamdan. Çevre kontrolü yapabilen ortasaha şuan takımın en büyük eksiği. Taylan da Berkan da etrafında kim var kim yok kontrol etmeden bodoslama oynuyorlar. Bu yüzden çok fazla top kaybı yapıyoruz, hatta kasımpaşa maçında olduğu gibi gol de yediriyor bu özellikten yoksun ortasahalar.

08.09.2021
Saat : 09:50

telefon sesi rRrrRRR..

Şükrü : Hocam gedson olmuyor, fiyatı da artırdık ona rağmen satış payı cart curt yokuşa sürüyorlar, bu iş naşş.

FT : Tamam anlaşıldı, Şükrü sen orda kal

...

FT : Emre senin şu genç brezilyalı neydi saçları gedson gibi olan ?

Emre : Gustavo mu hocam?

FT : heh bana onun dosyasını, raporunu söyle getirsinler..
Tapeleri ele geçirdin demek.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim orta sahanın en büyük sorunu statik oynaması ,topsuz oyunda boşa çıkıp top alma alışkanlığı olan oyuncu yok gibi.Gustavo topsuz oyunda gayet hareketli umarım bizde de böyle oynar.

Geri
Üst Alt