GSC Scout Gustavo Sá

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1750276601367.webp

Gustavo Filipe Alves de Freitas Azevedo e Sá

Doğum Tarihi:
11.11.2004
Boyu: 1,89 m
Uyruk: Portekiz
Mevki: Ofansif orta saha / 10 numara
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: Famalicão
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2029

Ekli dosyayı görüntüle 291650

Gustavo Filipe Alves de Freitas Azevedo e Sá

Doğum Tarihi:
11.11.2004
Boyu: 1,89 m
Uyruk: Portekiz
Mevki: Ofansif orta saha / 10 numara
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: Famalicão
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2029

Bayildim çocuğa Sevgili Alper şimdi forumdakiler çöp demeden kaldır paylasimini:)Hakan 20 basar derler.Saka bir yana fiyatı nedir ki ?Al 15 sene oynasın.İnanilmaz.

Bayildim çocuğa Sevgili Alper şimdi forumdakiler çöp demeden kaldır paylasimini:)Hakan 20 basar derler.Saka bir yana fiyatı nedir ki ?Al 15 sene oynasın.İnanilmaz.
Bilmiyorum ama iyi para isterler. En yüksek satışları Ugarte olmuş onu da bir kaç sene önce Sporting'e 23 milyon Euro'ya satmışlardi. Bu çocuğun mevcut piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gözüküyor.

Demba ba'yı çağrıştırdı gerek yok

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum ama iyi para isterler. En yüksek satışları Ugarte olmuş onu da bir kaç sene önce Sporting'e 23 milyon Euro'ya satmışlardi. Bu çocuğun mevcut piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gözüküyor.
20 yaşında boyu 1.89 16 milyon yazıyor ama dediğin gibi bayagi isterler.Vallahi kim olursa olsun 30 yaşında adama 30 vereceğine bu çocuğa 25 ver.sirtin yere gelmez.Harika bir topcuya benziyor.Vallahi paylaşımın için çok teşekkürler.Uzun zamandır ilk defa bir topcudan böylesine zevk aldım.Doymadim 2.yi izledim.Keske diyorum.

Elimizde Zaniolo varken çakmasını niye istiyoruz ki fikriniz var mı?

Elindeki Zaniolo nin topla oynama becerisi bu kadar olabilse keşke.Zaniolo mübarek savaş veriyor hem kendisiyle hem topla.Ondan olmuyor.Gustavo sa skillsi izlemeni oneririm.
Skills ile en son Morutan ve Cicaldau sokuldu bize o yüzden eksik olsun skills videoları

Skills ile en son Morutan ve Cicaldau sokuldu bize o yüzden eksik olsun skills videoları
Onlar skills ile sokulmadi onlar .neyse .Morutanla Jelert arasında ne fark var.Ben sana soyleyim 300 bin Euro'luk oyuncular kaça geldiler biliyorsun Arasındaki fark ne oldu???

33 maç 4 gol 8 asist
7 sarı kart
Yanlış değilse 76 maç 18 sarı kart
Yeni bilgi
10 numara oynarken 68 maç 9 gol 14 asist
Diğer mevkilerde 15 maç 1 asist

Bu çocuğu kendi liginde Porto, Lizbon ve Benfica hala almadıysa vardır bildikleri diyorum hiç bulaşmayalım.

sakın scout ekibi önermiş sanmayın ha menejer önermiş kulübe. Bizim ekipte bu haberden sonra dümenden aa potansiyelli alabiliriz diye rapor geçmiştir.

Geri
Üst Alt