- 16 Haziran 2010
- 208.694
- 162.364
- 6.838
Gustavo Filipe Alves de Freitas Azevedo e Sá
Doğum Tarihi: 11.11.2004
Boyu: 1,89 m
Uyruk: Portekiz
Mevki: Ofansif orta saha / 10 numara
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: Famalicão
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2029
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 291650
Bilmiyorum ama iyi para isterler. En yüksek satışları Ugarte olmuş onu da bir kaç sene önce Sporting'e 23 milyon Euro'ya satmışlardi. Bu çocuğun mevcut piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gözüküyor.Bayildim çocuğa Sevgili Alper şimdi forumdakiler çöp demeden kaldır paylasiminiHakan 20 basar derler.Saka bir yana fiyatı nedir ki ?Al 15 sene oynasın.İnanilmaz.
20 yaşında boyu 1.89 16 milyon yazıyor ama dediğin gibi bayagi isterler.Vallahi kim olursa olsun 30 yaşında adama 30 vereceğine bu çocuğa 25 ver.sirtin yere gelmez.Harika bir topcuya benziyor.Vallahi paylaşımın için çok teşekkürler.Uzun zamandır ilk defa bir topcudan böylesine zevk aldım.Doymadim 2.yi izledim.Keske diyorum.Bilmiyorum ama iyi para isterler. En yüksek satışları Ugarte olmuş onu da bir kaç sene önce Sporting'e 23 milyon Euro'ya satmışlardi. Bu çocuğun mevcut piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 291650
Elindeki Zaniolo nin topla oynama becerisi bu kadar olabilse keşke.Zaniolo mübarek savaş veriyor hem kendisiyle hem topla.Ondan olmuyor.Gustavo sa skillsi izlemeni oneririm.Elimizde Zaniolo varken çakmasını niye istiyoruz ki fikriniz var mı?
Skills ile en son Morutan ve Cicaldau sokuldu bize o yüzden eksik olsun skills videolarıElindeki Zaniolo nin topla oynama becerisi bu kadar olabilse keşke.Zaniolo mübarek savaş veriyor hem kendisiyle hem topla.Ondan olmuyor.Gustavo sa skillsi izlemeni oneririm.
Onlar skills ile sokulmadi onlar .neyse .Morutanla Jelert arasında ne fark var.Ben sana soyleyim 300 bin Euro'luk oyuncular kaça geldiler biliyorsun Arasındaki fark ne oldu???Skills ile en son Morutan ve Cicaldau sokuldu bize o yüzden eksik olsun skills videoları
bu mantıkla kimseyle almayalımBu çocuğu kendi liginde Porto, Lizbon ve Benfica hala almadıysa vardır bildikleri diyorum hiç bulaşmayalım.