Ertuğrul Yurtseven
Kırmızı Üye
- 20 Şubat 2010
- 2.358
- 0
- 1.146
Cevap: # Guti Hernandez

ya zaman kötü kolla GUTİ![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya zaman kötü kolla GUTİ![]()

YouTube - Top 10 Guti assists.mp4
Son yaptığı asiste bakınHarbi oha harbi başka birşey demiyorum ben bu adama. :S
Sözleşmesi bu yıl bitmiyor maalesef.2011'de bitiyor.Yani bir bonservis bedeli olacaktır ama çok yüksek bir meblağ olacağını sanmıyorum
marca, guti'ye en yakın gazetedir... manşete çıktıysa, guti'nin haberi vardır ve galatasaray'a gönlü olmuş demektir... büyük transfer...
Guti tartışmasız iyi bir pasör ancak sürekli ileri-geri oyunda 33 yaşına gelmiş bir oyuncu ne kadar verimli olacak o nokta beni düşündürüyor zira bizim lig sert bir lig ve guti çok zorlanır.Mutlaka ona destek olabilcek çabuk bir oyuncu alıması gerek.Sadece gutiyi almak sonuç getirmez ancak çoğu maçıda 90 dakika götüreceğini düşünmüyorum gutinin.
Seyrettiniz mi verdiğim videodakı son pası![]()
Seneye takım sisteme hem oyuncu bakımından hem de takım oyunu açısından daha da yatkın olacağı için maçlarımızın %90ını baskı kurarak,hücum oynayarak geçireceğiz.Yani Guti sadece büyük Avrupa maçlarında ve derbilerde ileri-geri çok çalışacak.Onun dışında fazla zorlanmayacak.Ayrıca Guti topu ayağında fazla tutan bir adam değil.Top ayağındayken mücadeleye fazla girmez,çünkü hemen topu ayağından çıkarır.Yani sertlikten de fazla etkilenmez.
Hiç öyle düşünmüyorum. Seneye de benzer bir sezonla karşı karşıya kalabiliriz.
Şu Antalya maçını izledikten sonra hala bu adamın yaşını sorun edenler var mı acaba ? Lütfen gel , ne olur gel Çok ihtiyacımız var sana
Şu Antalya maçını izledikten sonra hala bu adamın yaşını sorun edenler var mı acaba ? Lütfen gel , ne olur gel Çok ihtiyacımız var sana