# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Ersin Düzen'in twitter'ında 1 saat önce yazmış

marca, guti'ye en yakın gazetedir... manşete çıktıysa, guti'nin haberi vardır ve galatasaray'a gönlü olmuş demektir... büyük transfer...

Guti tartışmasız iyi bir pasör ancak sürekli ileri-geri oyunda 33 yaşına gelmiş bir oyuncu ne kadar verimli olacak o nokta beni düşündürüyor zira bizim lig sert bir lig ve guti çok zorlanır.Mutlaka ona destek olabilcek çabuk bir oyuncu alıması gerek.Sadece gutiyi almak sonuç getirmez ancak çoğu maçıda 90 dakika götüreceğini düşünmüyorum gutinin.

Bitmiş , doymuş futbolcu kendini belli eder Ben Guti´yi izlerken 33 yaşında değilde 26-27 yaşında bir adam görüyorum . Yıllanmış şarap gibi futbola doymak yerine yaşlandıkça üstüne birşeyler katmaya çalışıyor İşte böyle adamlar 40´a kadar bile oynar arkadaş

marca, guti'ye en yakın gazetedir... manşete çıktıysa, guti'nin haberi vardır ve galatasaray'a gönlü olmuş demektir... büyük transfer...

Ersin Düzen yazmış. :)

Guti tartışmasız iyi bir pasör ancak sürekli ileri-geri oyunda 33 yaşına gelmiş bir oyuncu ne kadar verimli olacak o nokta beni düşündürüyor zira bizim lig sert bir lig ve guti çok zorlanır.Mutlaka ona destek olabilcek çabuk bir oyuncu alıması gerek.Sadece gutiyi almak sonuç getirmez ancak çoğu maçıda 90 dakika götüreceğini düşünmüyorum gutinin.

Seneye takım sisteme hem oyuncu bakımından hem de takım oyunu açısından daha da yatkın olacağı için maçlarımızın %90ını baskı kurarak,hücum oynayarak geçireceğiz.Yani Guti sadece büyük Avrupa maçlarında ve derbilerde ileri-geri çok çalışacak.Onun dışında fazla zorlanmayacak.Ayrıca Guti topu ayağında fazla tutan bir adam değil.Top ayağındayken mücadeleye fazla girmez,çünkü hemen topu ayağından çıkarır.Yani sertlikten de fazla etkilenmez.

Heyecanlanmaya başladım.

Seneye takım sisteme hem oyuncu bakımından hem de takım oyunu açısından daha da yatkın olacağı için maçlarımızın %90ını baskı kurarak,hücum oynayarak geçireceğiz.Yani Guti sadece büyük Avrupa maçlarında ve derbilerde ileri-geri çok çalışacak.Onun dışında fazla zorlanmayacak.Ayrıca Guti topu ayağında fazla tutan bir adam değil.Top ayağındayken mücadeleye fazla girmez,çünkü hemen topu ayağından çıkarır.Yani sertlikten de fazla etkilenmez.

Hiç öyle düşünmüyorum. Seneye de benzer bir sezonla karşı karşıya kalabiliriz.

Hala bu adamı beğenmeyen varmı?

Şu Antalya maçını izledikten sonra hala bu adamın yaşını sorun edenler var mı acaba ? Lütfen gel , ne olur gel Çok ihtiyacımız var sana

Bu adama mücadele etmez diyen futbol cahilleri bi açsında izlesin.

Şu Antalya maçını izledikten sonra hala bu adamın yaşını sorun edenler var mı acaba ? Lütfen gel , ne olur gel Çok ihtiyacımız var sana

Aynen Guti 10 kişinin arasından pas verirken bizimkiler daha 2 metre önünde bomboş duran adama pas atamıyorlar.

Guti gelirse, Elano'dan hiçbir farkı olmaz demedi demeyin.2 maç sonra başlarsınız "bu adam futbolcu değil" diye.

paran yoksa ya elano gibi adamlar alırsın yada 32-33 yaşında böyle guti gibi adamlar alırsın futbolu bırakmasına çok az kalmış oyuncular yani.

yada 17-18 yaş topçuları yetiştirrisin bu bize gelmez biz yapamayız

yani ya barça gibi oyuncu yetiştiricez yada 33 yaşında topçu alıcaz.neill gibi guti gibi.

Ayhan,sarp,topal,kewell,elanoyu topla bu adamın tek bacağı etmez.Ntvsporu açın izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt