# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Türkiye'ye gelirse tadından yenmez, eşcinsel kendisi bildiğim kadarıyla... :)

2 yıl daha rahat oynar, alınsın. Gerçi 40 yaşında olsa bile bizim orta saha elemanlarımızdan daha çok iş yapar.

guti neill gibi karakterde yani yaşa kariyere bakmıyor sadece verilen görevi en iyi şekilde yapıyor eğer alabilirsek bence queresma transferinden daha bomba transfer olur.

Karakter gerçekten çok önemli :) takım için herşeyi yapmalı yaptığı hatayı kabullenmeli geçen sene beşiktaş maçından sonra 2-1 yenildiğimiz inönüdeki maç... hatırlarsınız mehmet topal 1 gol 1 asist ile oynamıştı :) maç sonu açıklamasındaki sözleri gerçektn üzücüydü...

M.Topal; Benim bölgem değil orda oynamayı ben istemedim hoca oynatı yapıcak bişi yok benim hatam değil...

Kendi hatası olmasına rağmen suçunu başkasına yıkmaya çalışıyor yahu arkadaş insan biraz kewell ı örnek alır hergün berabersin hergün aynı masada oturup yemek yiyip aynı işi yapıyosun... adam Leeds United'da çıkış zamanında Forvet oynadı - Liverpoolda Forvet oynadı... adam Hamburg maçında gönülü veya hoca söyledi bilemicem stoper oldu... yani sen zaten defansif bir oyuncusun az çok o bölgeye hakim olman lazım çünkü o bölge ile aranda 15m var yani bir nevi senin bölgen ama buna rağmen hocan kötüde olsa hocanı suçlayamasın... sen daha topu durdurama 2li mücadelede yerden kalkama, ileriyi diklemesine oynamayı geçtim sağına soluna zor pas at :) sen zaten Galatasaray'n topcusu değilsinki :) M.Topal'n menejeride ayrı bomba... nezaman Takımdan yolanma tehlikesi olsa sağa sola yok Everton istiyo yok Arsenal istiyo ''ki buna bilmem neremle güldüm'' yok Valencia istiyo ya bırak arkadaşım bu işleri asdasf en sonunda menejerininde foyası çıktı ortaya...

Adnan Polat; M.topal için bırakın fiyatı teklif bile gelmedi.. diyerek bu menejerin foyasını ortaya çıkarmış ve buna rağmen menejer gazetelere şöle böle demeye devam etmiştir.... ya medya çok ilginç yada menejer biraz salak biri...

Karakter gerçekten çok önemli :) takım için herşeyi yapmalı yaptığı hatayı kabullenmeli geçen sene beşiktaş maçından sonra 2-1 yenildiğimiz inönüdeki maç... hatırlarsınız mehmet topal 1 gol 1 asist ile oynamıştı :) maç sonu açıklamasındaki sözleri gerçektn üzücüydü...

M.Topal; Benim bölgem değil orda oynamayı ben istemedim hoca oynatı yapıcak bişi yok benim hatam değil...

Kendi hatası olmasına rağmen suçunu başkasına yıkmaya çalışıyor yahu arkadaş insan biraz kewell ı örnek alır hergün berabersin hergün aynı masada oturup yemek yiyip aynı işi yapıyosun... adam Leeds United'da çıkış zamanında Forvet oynadı - Liverpoolda Forvet oynadı... adam Hamburg maçında gönülü veya hoca söyledi bilemicem stoper oldu... yani sen zaten defansif bir oyuncusun az çok o bölgeye hakim olman lazım çünkü o bölge ile aranda 15m var yani bir nevi senin bölgen ama buna rağmen hocan kötüde olsa hocanı suçlayamasın... sen daha topu durdurama 2li mücadelede yerden kalkama, ileriyi diklemesine oynamayı geçtim sağına soluna zor pas at :) sen zaten Galatasaray'n topcusu değilsinki :) M.Topal'n menejeride ayrı bomba... nezaman Takımdan yolanma tehlikesi olsa sağa sola yok Everton istiyo yok Arsenal istiyo ''ki buna bilmem neremle güldüm'' yok Valencia istiyo ya bırak arkadaşım bu işleri asdasf en sonunda menejerininde foyası çıktı ortaya...

Adnan Polat; M.topal için bırakın fiyatı teklif bile gelmedi.. diyerek bu menejerin foyasını ortaya çıkarmış ve buna rağmen menejer gazetelere şöle böle demeye devam etmiştir.... ya medya çok ilginç yada menejer biraz salak biri...

Sadece gülüyorum :asd:

hangi kısma gülüyorsun ?

Hasta siempre, Capitán

José María Gutiérrez, Guti, se despidió este sábado del Santiago Bernabéu. El de Torrejón dijo adiós al estadio en el que ha jugado durante los últimos 14 años, el lugar en el que ha disfrutado y hecho disfrutar, pero también sufrido y hecho sufrir.

No fue uno de los mejores días de Guti, pero tampoco de los malos. Trató de aportar su toque al juego ofensivo del Madrid, pero la tensión del partido no estaba para muchas exquisiteces. Con todo, la escenografía de la despedida sí estuvo a la altura. Guti fue titular y capitán del Real Madrid. No se puede decir lo mismo de Manuel Pellegrini, que no utilizó el tercer cambio, con el partido totalmente sentenciado, para cambiar al 14, que hubiera podido despedirse como manda la tradición.

Sin embargo, Guti acabó el partido. A su término, saludó a la grada desde el centro junto al resto de sus compañeros, entró en los vestuarios, se cambió la zamarra con el 14 por una sudadera y volvió a salir al césped. Ya quedaban pocos, casi todos en el Fondo Sur. Guti se acercó a ellos y recibió el cariño de sus fieles. Mientras se dirigía de nuevo al túnel de vestuarios, echó un último vistazo a las gradas de la que ha sido su casa. Lleva media vida en el Madrid, pero ahora afronta una nueva etapa en el Galatasaray. El escudo del Madrid, sin embargo, lo lleva grabado a fuego en su piel. Para siempre.

Elveda Kaptan başlığı altında

Dünkü maçı özetliyip, veda ettiğinden son kısımdada Galatasaray ile yeni bir başlangıç yapıcağınıdan bahsetmiş.. yani en azından translate ile bukadar oluyor :D hadi bakalım ispanyolca bilenler çevirsin xD

marca.com 9 mayıs 2010 haberi

yalanmı :) topal'n Galatasaray'n topcusu olduğuna inanıyormusun eğer inanıyorsan seninle tartışma gereği bile duymuyorum :)

Topal'ın futbolunu beğeniyorum özellikle son maçlarda çok iyi oynuyor eğer sen bunu farkedemediysen o senin sorunun. :coffee:

evet o mukemmel oynuyor neill mukemmel oynuyor topal mukemmel oynuyor

gel gorki takim 20 pozisyon veriyor gecin bunlariiiiiiii

topal bu takima yakisiyor cunku takim kalitesiz adamlarla dolu o da bunlardan biri

Topal'ın futbolunu beğeniyorum özellikle son maçlarda çok iyi oynuyor eğer sen bunu farkedemediysen o senin sorunun. :coffee:

sen beğenebilirsin ama ben yetersiz buluyorum.... eğer topal son maçlarda iyi oynasaydı dün antalyasporun ortasahasına yenik düşmezdi ortasahamız...

uzun lafın kısası sen beğenmeye devam et...

dipnot; dünkü yenilgi sadece topal ile alakası yok tabiki barışta direnç göstermeliydi sonradan dahil olan m.sarpta... ama acı gerçek dün ortasahamız antalyasporun ortasahasına yenik düştü...

he ayrıca 4-3-3 tek önliberolu ve oyunu çift yönlü oynayan bir ortasaha oynanır bunuda unutmamak lazım :) bu önlibero antalyasporun ortasahasına yenik düşüyorsa vay halimize...

bilmiyorsun bilmediğinide bilmiyorsun....

evet o mukemmel oynuyor neill mukemmel oynuyor topal mukemmel oynuyor

gel gorki takim 20 pozisyon veriyor gecin bunlariiiiiiii

topal bu takima yakisiyor cunku takim kalitesiz adamlarla dolu o da bunlardan biri

Topal bu takımdan gidince anlıcaksınız değerini. Aynı lafları Nonda içinde söylüyordunuz.

sen beğenebilirsin ama ben yetersiz buluyorum.... eğer topal son maçlarda iyi oynasaydı dün antalyasporun ortasahasına yenik düşmezdi ortasahamız...

bilmiyorsun bilmediğinide bilmiyorsun....

uzun lafın kısası sen beğenmeye devam et...

Bulmaya devam et yetersiz. Rijkaard'ın banko oyuncusu Topal.

elinde oyuncu olmadığı için olabilirmi o banko'luk :) hala diyorum bilmiyorsun bilmediğinide bilmiyorsun

malesef topal şuan kötünün iyisi durumunda... adam olmadığı için önlibero tercihini topaldan kulanıyor...

dipnot; topala bu arada teklif falan yok en fazla 3, sınıf bir takıma gider ispanyada... yani tabi bende adnan polatın demeçlerinin yalancısıyım teklif konusunda..

ama bak ben sana nedicem şimdi şu Giovanni takımda kalsa çok iyi olmazmı :) adam nerdeyse 1,5 - 2 senedir maç yapmıyor :) ve buna rağmen gayet güzel oynuyor geleceğe yatırım içinde ideal bir futbolcu umarım takımda kalır.. sen topal diyosunda bende diyorumki topal topal diye yırtınacağınıza GIO GIO diye yırtının ilerde 2, Ribery vakası yaşamayalım.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt