Karakter gerçekten çok önemli

takım için herşeyi yapmalı yaptığı hatayı kabullenmeli geçen sene beşiktaş maçından sonra 2-1 yenildiğimiz inönüdeki maç... hatırlarsınız mehmet topal 1 gol 1 asist ile oynamıştı

maç sonu açıklamasındaki sözleri gerçektn üzücüydü...
M.Topal; Benim bölgem değil orda oynamayı ben istemedim hoca oynatı yapıcak bişi yok benim hatam değil...
Kendi hatası olmasına rağmen suçunu başkasına yıkmaya çalışıyor yahu arkadaş insan biraz kewell ı örnek alır hergün berabersin hergün aynı masada oturup yemek yiyip aynı işi yapıyosun... adam Leeds United'da çıkış zamanında Forvet oynadı - Liverpoolda Forvet oynadı... adam Hamburg maçında gönülü veya hoca söyledi bilemicem stoper oldu... yani sen zaten defansif bir oyuncusun az çok o bölgeye hakim olman lazım çünkü o bölge ile aranda 15m var yani bir nevi senin bölgen ama buna rağmen hocan kötüde olsa hocanı suçlayamasın... sen daha topu durdurama 2li mücadelede yerden kalkama, ileriyi diklemesine oynamayı geçtim sağına soluna zor pas at

sen zaten Galatasaray'n topcusu değilsinki

M.Topal'n menejeride ayrı bomba... nezaman Takımdan yolanma tehlikesi olsa sağa sola yok Everton istiyo yok Arsenal istiyo ''ki buna bilmem neremle güldüm'' yok Valencia istiyo ya bırak arkadaşım bu işleri asdasf en sonunda menejerininde foyası çıktı ortaya...
Adnan Polat; M.topal için bırakın fiyatı teklif bile gelmedi.. diyerek bu menejerin foyasını ortaya çıkarmış ve buna rağmen menejer gazetelere şöle böle demeye devam etmiştir.... ya medya çok ilginç yada menejer biraz salak biri...