Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: # Guti Hernandez
bu paslar efsane olur
bu paslar efsane olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pas konusunda Xavi 1, Fabregas 2, Guti de 3 dür.
Türkiye Liginde de 5 sene daha top oynar kendisi.
pardon? bize gelmesini istedigin icin mi Guti bir anda 3 numara oldu? Ballack, Riquelme, Lampard, Pirlo gibi adamlar varken Guti ilk 3e giremez
KomikGuti herzman ilk 3dedir bana görede bize gelsin gelmesin.Hı belki Pirlo girebilir ancak diğerleri fasofiso Gutiye göre.
Belki adam sarhostu o adam'i optugunde. Hem gay olsa nolur olmassa nolur sanki Servet'i fln ayarliyacak.
Guti , karisi ve çocugu:
![]()
evet Ballack Petrol Ofisispor, Pirlo, Y.Yozgatspor, Riquelme Pendikspor
pardon? bize gelmesini istedigin icin mi Guti bir anda 3 numara oldu? Ballack, Riquelme, Lampard, Pirlo gibi adamlar varken Guti ilk 3e giremez
Ben öyle birşeymi dedim ?
Guti'nin pasörlüğünün yanından geçemez dedim Riqu,Ballack kalitelide Pasörlük anlamında Guti üstündür bak Pirlo belki aynı düzeyde olabilir diyorum ne alaka Yozgat felan![]()
yok canım guti de çok iyidirde,pirlo geçer, o adam pas konusunda üstad oğlu üstaddır![]()
yok canım guti de çok iyidirde,pirlo geçer, o adam pas konusunda üstad oğlu üstaddır![]()
Geçen yıl çok istemiştim,ama bu yıl yaşından dolayı istemem. Guti oynamak isteyeceği her maçı kazandırır bizde. aynı Hagi'nin ilk geldiğin de 'yahu adam nereye pas veriyor,bizimkiler anlamıyor' demeye başlarız.
Kafada soru işareti bıraktıracak bir transfer.