# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

b8352cd919d11128fddc392dc6d1ffef.jpg

Guti se va al Galatasaray - MARCA.com

açıklayın artık resmi siteden:D

1976 dogumlu en fazla 1,2 sene oynar sonra gider.. cok gereksiz transfer, iyi futbolcu olabilir ama bu yastan sonra bize gelirse fazla birsey beklemek cok yanlis olur, adam para kazanmak icin oynayacak artik, belki Katar'a filan gider

Belki adam sarhostu o adam'i optugunde. Hem gay olsa nolur olmassa nolur sanki Servet'i fln ayarliyacak.

Guti , karisi ve çocugu:

gutiyarancha-1a.jpg

Pas konusunda Xavi 1, Fabregas 2, Guti de 3 dür.

Türkiye Liginde de 5 sene daha top oynar kendisi.

pardon? bize gelmesini istedigin icin mi Guti bir anda 3 numara oldu? Ballack, Riquelme, Lampard, Pirlo gibi adamlar varken Guti ilk 3e giremez

pardon? bize gelmesini istedigin icin mi Guti bir anda 3 numara oldu? Ballack, Riquelme, Lampard, Pirlo gibi adamlar varken Guti ilk 3e giremez

Komik :) Guti herzman ilk 3dedir bana görede bize gelsin gelmesin.Hı belki Pirlo girebilir ancak diğerleri fasofiso Gutiye göre.

Belki adam sarhostu o adam'i optugunde. Hem gay olsa nolur olmassa nolur sanki Servet'i fln ayarliyacak.

Guti , karisi ve çocugu:

gutiyarancha-1a.jpg

yahu zaten bütün oyuncuları gay yaptılar pique gay,ibrahimovic gay,guti gay,ronaldo gay erkek olan oyuncu kalmadı piyasada

Guti'yi aldık gibi bişey. Sadece ispanyada değil çoğu ülkede guti bizde diye haberler yapıyor. Sorun guti ile çözülmez ! guti'nin özelliklerini yansıtmasını sağlayacak çok sağlam bi ön libero lazım ve guti'nin yanına ona ayak uyduracak bi eleman lazım belki elano olabilir ama ben lyon'dan kim kallström tercih ederdim.

-------------- çift yönlü ö.libero------------

---------------Guti-------Kim Källström ---------

Böyle bi orta sahaya kimse hayır demez. İlerleyen zamanlarda oraya emre çolak gibi gençleri yerleştirdikmi iş tamamdır !!!

guiza normal de ne oluyor sanki görüyoruz karısını :D sevgilisini ama iş sahada bitiyor saha dışında ne halt ederse kendinedir aynı jo gibi eğer jo her maç 2 gol atsa kim laf edecekti o tarz hayatına tabi ki hiçkimse , bunda çok güzel örnek var Ardanın başarılı dönemindeki performansında Paris hiltonu yakıştırrken şimdi karı kızla geziyor oldu bu bakış değişmeyecek o kesin de hadi onu da geçtim sanki GUTİ kapımızda yatıyorda biz Gay diye almıyoruz bu adam yaşlı olabilir ama Tslde ölüsü yeter bu sene GUTİnin oynadığı top ta ortada bizim ortasahada ortada keşke gelse diyorum Reali sırf bu adam ve CR9 için izliyorum

evet Ballack Petrol Ofisispor, Pirlo, Y.Yozgatspor, Riquelme Pendikspor

Ben öyle birşeymi dedim ?

Guti'nin pasörlüğünün yanından geçemez dedim Riqu,Ballack kalitelide Pasörlük anlamında Guti üstündür bak Pirlo belki aynı düzeyde olabilir diyorum ne alaka Yozgat felan :)

ballack , lampard komple futbolcular ancak pas konusunda guti hepsinden çok daha üst seviyede..

Başka oyuncu mu yok dünyada gutiyi alıyoruz büyük bir saçmalık olur.

Ben öyle birşeymi dedim ?

Guti'nin pasörlüğünün yanından geçemez dedim Riqu,Ballack kalitelide Pasörlük anlamında Guti üstündür bak Pirlo belki aynı düzeyde olabilir diyorum ne alaka Yozgat felan :)

yok canım guti de çok iyidirde,pirlo geçer, o adam pas konusunda üstad oğlu üstaddır:D

Geçen yıl çok istemiştim,ama bu yıl yaşından dolayı istemem. Guti oynamak isteyeceği her maçı kazandırır bizde. aynı Hagi'nin ilk geldiğin de 'yahu adam nereye pas veriyor,bizimkiler anlamıyor' demeye başlarız.

Kafada soru işareti bıraktıracak bir transfer.

Geçen yıl çok istemiştim,ama bu yıl yaşından dolayı istemem. Guti oynamak isteyeceği her maçı kazandırır bizde. aynı Hagi'nin ilk geldiğin de 'yahu adam nereye pas veriyor,bizimkiler anlamıyor' demeye başlarız.

Kafada soru işareti bıraktıracak bir transfer.

takima uyum saglamasi, takim arkadaslarinin ona ayak uydurmasi, istekli oynamasi, sadece para icin geldim imaji vermemesi lazim

Yetenek var,süper bir oyuncu ama tek sorun yaş işte.Bu yıl gelse süper oynasa bile 3.sezon gelmez..Guti olmazsa Tim Cahill alternatifi iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt