# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

kanımca deco olayı gibi olacak.

takima uyum saglamasi, takim arkadaslarinin ona ayak uydurmasi, istekli oynamasi, sadece para icin geldim imaji vermemesi lazim

Bu yüzden geçen yıl istemiştim. Hatta Pelegrini ilk geldiğinde baya sorun yaşamışlar satılacaklar listesi..... O yüzden transfer önerilerine yazmıştım. Yoksa bir yıl genç yada yaşlı ayrımı için bir ölçü olamaz.

Kesinlikle bu dönem bizde olsaydı , bir sürü maçı da kurtarırdı.Ayrıca ne futbolu nede kendi yumuşak değildir.

Ben hayatımda böyle öldürücü pas atan adam görmedim.Orta sahada alıyo 5 kişinin arkasına adamın ayağına top yolluyo.Süper.

mesela bu son madrid-barcelona maçında van der vaart a çok acayip bi pas atmıştı,van der vaart karşı karşıya kaçırdı ama

Bu saatten sonra halısahada oynar Guti kimse kusura bakmasın . Guti oynuyorsa Hagi en az 40'na kadar oynardı .

Bu sezon Guti'yi hiç izlemeyenler kendilerini o kadar çok belli ediyorlar ki...

Bu saatten sonra halısahada oynar Guti kimse kusura bakmasın . Guti oynuyorsa Hagi en az 40'na kadar oynardı .

Ne alakası varya.Hep bu yüzden biryerlere gelemiyoz.Devre arasındada Nistellroy haberleri çıkmıştı.33 yaşında diye kimse istemedi.Adam Hamburgta döktürdü.Bizim genç Jo da gece alemlerinde dötürüyo.

Hagi geldiğinde kaç yaşındaydı?

Neill kaç yaşında?

Bu sezon sanırsam Guti'yi seyretmedin Real Madrid herhalde okadar yıldız olmasına rağmen halısaha topçusunu oynatıyor Allah Allah:lol:

Real beni ilgilendirmio istedigini oynatır . Ben fikrimi söyledim Guti bizim aradıgımız bir isim degil . Daha cok mücadeleleci isimleri kazandırmalıyız diye düsünüyorum . 3'lü ortasaha oynuyorsan uefa kupası döneminde ki gibi emre-okan-suat 3'lüsünü olusturmalısın .

Verdiği gol pasları mükemmel.

Hele Zidane'a verdiği pas,sözün bittiği nokta.:tiphat:

Real beni ilgilendirmio istedigini oynatır . Ben fikrimi söyledim Guti bizim aradıgımız bir isim degil . Daha cok mücadeleleci isimleri kazandırmalıyız diye düsünüyorum . 3'lü ortasaha oynuyorsan uefa kupası döneminde ki gibi emre-okan-suat 3'lüsünü olusturmalısın .

Emre olarak düşünebilirsin Gutiyi. :coffee:

10 sene öncede kalmışsın . Artık futbol mücadele ile değil akıl ile oynanıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt