- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Cevap: # Guti Hernandez
kanımca deco olayı gibi olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takima uyum saglamasi, takim arkadaslarinin ona ayak uydurmasi, istekli oynamasi, sadece para icin geldim imaji vermemesi lazim
Bu saatten sonra halısahada oynar Guti kimse kusura bakmasın . Guti oynuyorsa Hagi en az 40'na kadar oynardı .
Bu saatten sonra halısahada oynar Guti kimse kusura bakmasın . Guti oynuyorsa Hagi en az 40'na kadar oynardı .
Bu sezon sanırsam Guti'yi seyretmedin Real Madrid herhalde okadar yıldız olmasına rağmen halısaha topçusunu oynatıyor Allah Allah:lol:
Real beni ilgilendirmio istedigini oynatır . Ben fikrimi söyledim Guti bizim aradıgımız bir isim degil . Daha cok mücadeleleci isimleri kazandırmalıyız diye düsünüyorum . 3'lü ortasaha oynuyorsan uefa kupası döneminde ki gibi emre-okan-suat 3'lüsünü olusturmalısın .
Bu sezon Guti'yi hiç izlemeyenler kendilerini o kadar çok belli ediyorlar ki...
Real beni ilgilendirmio istedigini oynatır . Ben fikrimi söyledim Guti bizim aradıgımız bir isim degil . Daha cok mücadeleleci isimleri kazandırmalıyız diye düsünüyorum . 3'lü ortasaha oynuyorsan uefa kupası döneminde ki gibi emre-okan-suat 3'lüsünü olusturmalısın .