# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Real beni ilgilendirmio istedigini oynatır . Ben fikrimi söyledim Guti bizim aradıgımız bir isim degil . Daha cok mücadeleleci isimleri kazandırmalıyız diye düsünüyorum . 3'lü ortasaha oynuyorsan uefa kupası döneminde ki gibi emre-okan-suat 3'lüsünü olusturmalısın .

M.Sarpta mücadeleci ama kendi kendine mücadele ediyo

Guti gelirse orta sahaya

Tim Cahill

Guti

M.Diarra tarzı kurmak lazım.Elano olmaz.

gökhan inler - nuri sahin - mesut özil bu tarz bir orta saha olusturmalıyız . Mücadele-Dinamizim-Teknik . Ben gelecek sene icin musa cagıran'dan son derece ümitliyim . Önümüzde ki sene orta 3 lü'nin icine kesin girecegine eminim .

Ulan varya sanki her transferimiz 25 yaşında millet beğenmiyor:D Nonda 32,Neill 32,Kewell 32 yaşında oynadılar bizde.Hala oynuyolar.Hagi de bu yaşlarda geldi.

guti gelsin barosla birlikte uçururlar takımı

lincoln baros uyumunu hatırlayın

birisi asist diğeri gol patlaması yaşamıştı

guti gelsin 2 sene izleriz güzel futbolunu sonra bırakır...

guti yi hiç koşmayan bi adam zannediyosunuz ya bunu anlamıyorum,bu adam pozisyon bilgisiyle kendinden çok daha fazla koşan bi adam kadar kapatır bulunduğu bölgeyi;)

Cim Bom Guti için bastırıyor

İspanyol yıldız, Galatasaray'ın önerdiği 3.5 milyon Euro'ya sırt çevirince teklif 4'e çıkarıldı. Ancak Cim Bom 1 yıllık kontrat önerdi. Ücreti makul bulan Real Madridli oyuncunun şartı ise iki yıllık “garanti

Galatasaray-Guti flörtünde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Daha önce yapılan görüşmelerde Sarı-kırmızılılar’ın önerdiği yılık 3.5 milyon Euro’luk teklife soğuk bakan Real Madrid’li oyuncuya 4 milyon Euro önerildi. Bu paraya “tamam” diyen Guti Hernandez, bu kez 2 yıllık “Garanti Sözleşme” talebinde bulundu. Bu sezon transferden ağzı yanan Sarı-Kırmızılılar ise 33 yaşındaki yıldıza 1 yılı opsiyonlu 2 senelik kontrat sundu. Genel Menacer Adnan Sezgin ile Guti adına görüşmeleri sürdüren ünlü avukat Julio Sen arasındaki pazarlıklar sürüyor. Genel hatları çizilen transferin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor. Bu arada önemli bir not: Julio Sen, Del Bosque davasında Beşiktaş’ı 8 milyon Euro ödemeye mahkum ettiren isim olarak biliniyor.

Bu habere birde 300 küsür post atılıyor.Ne saçma ya.Yalan haber olduğu belli.İspanya basınında da yer alsa bile bu haber yalan.Guti eşşek değil ya Türkiye'ye gelsin.Zaten başarısız olur burda.

Yaşllı diye b.k atanlar Barışa neden bu kadar çamur atılıyor o zaman:D Adam en çok koşan futbolcu.Herşey koşmayla olmuyo işte.Hem gayet te mücadele ediyor.Bi tv açında izleyin.Adam burdaki gibi Diyarbakırspora karşı oynamıyo,Barça'ya,Valenciaya karşı yardırıyo

Guti'nin attığı pasları atabilecek kaç adam var sayalım,

Xavi

Riquelme

Fabregas

Başka ?

Başka isim eklemek isteyen varmı ?

gökhan inler - nuri sahin - mesut özil bu tarz bir orta saha olusturmalıyız . Mücadele-Dinamizim-Teknik . Ben gelecek sene icin musa cagıran'dan son derece ümitliyim . Önümüzde ki sene orta 3 lü'nin icine kesin girecegine eminim .

abi sende varsa bi 50 milyon euro verde kuralım şu dediğin ortasahayı :o:D:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt