# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Ronaldinho da attı mı iyi atar:) ManU Milan maçında izlemiştim en son,adamlar fark yediler ama Ronaldinho öyle ara paslar attı ki ağzım açık kaldı,dedim bu adam mı bitmiş

Elano da kalırsa ikisi orta sahada kabus olur. :Z3:

Bizim alabileceğimiz adamlar taş çatlasın 10 milyon avro'luk adamlar oda belki.Herneyse bana 10 milyon avro'ya Guti'den daha iyi alabileceğimiz bir adam önerebilirmisiniz.Hiç kasmayın öneremezsiniz.

ersin düzen diyorki ;

marca, guti'ye en yakın gazetedir... manşete çıktıysa, guti'nin haberi vardır ve galatasaray'a gönlü olmuş demektir... büyük transfer...

Bizim alabileceğimiz adamlar taş çatlasın 10 milyon avro'luk adamlar oda belki.Herneyse bana 10 milyon avro'ya Guti'den daha iyi alabileceğimiz bir adam önerebilirmisiniz.Hiç kasmayın öneremezsiniz.

guti nin söz. bitiyor zaten bedava,hedefler büyükse bu kadar sınırlamayın kendinizi,guti yi de alırız,başka adamda alırız orta sahaya tek guti nin gelmesiyle olmaz zaten,sonra guti sakatlanacak,cezalı olacak,yorulacak vs. ee yerine barış,ayhan,sarp tan birisi oynuyor ne değişti

Deco

İniesta

Veron:D

Guti 10 üzerinden 9 ise

Deco ile iniesta 8'de kalır.

Veron fena değil ama o biraz daha uzun pasları tercih ediyor kısa aradan pasları Guti kadar değil.

Alex'de kısa aradan pasları iyi atıyor 20-30 metreden sonrası yok.

De La Pena'da fena değildir :)

guti nin söz. bitiyor zaten bedava,hedefler büyükse bu kadar sınırlamayın kendinizi,guti yi de alırız,başka adamda alırız orta sahaya tek guti nin gelmesiyle olmaz zaten,sonra guti sakatlanacak,cezalı olacak,yorulacak vs. ee yerine barış,ayhan,sarp tan birisi oynuyor ne değişti

Ayhan iyi oyuncu.Elano'yu o kadar büyüttünüz ama Ayhan ondan daha iyi oynadı.Hemde maç eksiği olmasına rağmen.Sarp bir kere kesin gitmesi lazım.

Geliyor mu yoksa :D

Bu adam bu oyunu biliyor.Guti gelirse yıkılırız diyorum o kadar.Ha elano gitsin diyorum o vakit ama şöylede bişey var Elanoyla süper anlaşabilirler.2 Pas yeteneği harika olan oyuncu önlerinde Keita Baros gibi direk kaleye giden ileri uç oyuncularıyla çok iyi işler yapabilir.Amma ve lakin bu forvet hattını arkada dengelicek bi ön liberoya ihtiyacımız var.Böyle oluncada Elanoya el sallamak düşüyor gibi gözüküyor.

En basit örneğinden Drogba 32 yaşında

aslında belki fifa pes fm oyunlarından kaynaklanıyo.2008den itibaren benm pc m kaldırmadığı için oynayamıyorum ama mesela her oynayan kişi yaş ortalaması maksimum 23 24 olan bi takım oluşturuyo.mesela oyuncu 26 falan olduğunda direk satardım daha gencini almak için öyle bişey sanırım bu kadar yaşın kafaya takılması.. marca da haberin altına yorumlar yapılmış çoğu taraftar hala üzgün onun yerini dolduramadık falan diyolar

Bu dünyadaki Xavi´den sonraki en büyük pas ustası Guti´dir . Bunun tartışması olmaz Kasmayın yahu başka isimlerle kendinizi Riquelme , İniesta falan hikaye Guti´nin paslarının yanında

Forumda hani cirit atıyosunuz ya Lincoln geri gelse,Elano'dan iyi adam diye diye.Ama gel gelelim Guti'nin gelirse Lincoln'den başarısız olacağını iddaa ediyorsunuz.Komikisiniz.Evet size diyorum.

1 yıllık sözleşmesi kalan oyuncu kiralanabilir mi ki?

Yaşllı diye b.k atanlar Barışa neden bu kadar çamur atılıyor o zaman:D Adam en çok koşan futbolcu.Herşey koşmayla olmuyo işte.Hem gayet te mücadele ediyor.Bi tv açında izleyin.Adam burdaki gibi Diyarbakırspora karşı oynamıyo,Barça'ya,Valenciaya karşı yardırıyo

yuh koptum ya :D ben bazen utanıyodum d.bakır a carlosun gittiğini olayları falan düşününce bayağı utaıyodum açıkcası neyse 2 maçta 1 aslaantepedeyiz :D

geleceğini düşünmüyorum. deco olayı gibi olur elano gibi biri gelir. sonra ispanya dan biri gelir. sonra hava alanı dolar taşar. 2 ay sonra adam yuhlanmaya başlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt