# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Maç sonunda yayıncı kuruluş durmadan Gutiyi gösterdi dikkat ettinizmi?

şimdi biz guti diyoruz falan ya ama bize gelen oyuncular genelde kendi bölgelrinde oynayamıyo bile keita solbekten bile top çıkardı bugün ya adamların hücumcuları sırf ilerdeydi.. guti isabetli güzel paslar atıyo hırslı bi de pasları hızlı falan..bugün ilk 15 dk hızlı pas yapabildik şaşırdım açıkcası

dünyada en iyi pas atan 3 oyuncudan biri..xavi ve iniesta ile birlikte..

Bu adamın görüş açısı 359 derece :D

Xavi'den sonra pas üstadları Guti ve Riquelme'dir,sonra Fabregas gelir.

Hayır Pirlodur ondan sonra saydığın oyuncular gelir.

Pirlo kısa pasları bu isimler gibi yapamaz

Pirlo uzun mesafeler de üstaddır aynı Veron gibi,sonra da Xabi Alanso gelir.

Galatasaray ortasahası çağ değil, bildiğin 100 (yüz) ışık yılı atlar gelirse :)

simdi transfer bitti attigi pas kisa pas uzun pas mi kaldi :)

Kaptan Guti bugün Bernabeu'da son maçına çıktı kanımca. :)

Umarım haber doğrudur Marca Real Madrid'in gazetesi hata Real'in tesislerinde marca gazetesi yazarlarına ait özel yatakhaneler bile mevcut, yani buda haberin doğru olma olasılığını yükseltiyor fakat şöyle bir etken var, Guti'yi hadi aldık bu ortasaha ile yine hiç birşey olmaz ayhan mustafa sarp m.topal yanındaki adama pas vermeye acizler.... Guti'yi aldığımız zaman illaki arkasına sağlam bir ortasaha oyuncusu daha almamız gerekicek, maç içinde görüyoruz elano pas veriyor ileri kaçıyor mustafa sarp sağa bak sola bak yanındakine topu verip elanoya oyna diye gösteriyo ya arkadaş sen madem bunu düşünüyosun oraya niye atmıyosun ? herneyse umarım guti yi alırlar yanında mustafa sarp m.topal ayhan olursa yine aynısı olacak yani Kaka olsun o bile bişi yapamaz ortasahaya sağlam takviye lazım...

Ayhan'a niye bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. Bu sezon çok az forma şansı buldu, oynadığı zaman da formasının hakkını verdi. Sakatlanmadan önce takım da o da iyi gidiyordu ondan sonra da Elano'dan kötü oynadığını hatırlamıyorum ben bu sezon.

Sarp ise bence zaten takımdan gönderilmesi gereken ilk isim, mücadelesi iyi hoş da mental olarak sıfır.

Elano satılır da yerine Guti alınırsa Elano'dan gelecek parayla yanına bir oyuncu daha alınabilir, bir anlamda kaynak da yaratılır. Bu orta sahayla Elano ve Topal da giderse eğer en az 4 takviye gerekli zaten. Yoksa seneye bize yine hüsran var.

ne gerek var.bize sarp topal barış yeter

4613.jpg

:tiphat:

Ayhan'a niye bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. Bu sezon çok az forma şansı buldu, oynadığı zaman da formasının hakkını verdi. Sakatlanmadan önce takım da o da iyi gidiyordu ondan sonra da Elano'dan kötü oynadığını hatırlamıyorum ben bu sezon.

Sarp ise bence zaten takımdan gönderilmesi gereken ilk isim, mücadelesi iyi hoş da mental olarak sıfır.

Elano satılır da yerine Guti alınırsa Elano'dan gelecek parayla yanına bir oyuncu daha alınabilir, bir anlamda kaynak da yaratılır. Bu orta sahayla Elano ve Topal da giderse eğer en az 4 takviye gerekli zaten. Yoksa seneye bize yine hüsran var.

Ben zaten Elano satılsın demiyorumki ya Elano yada Guti yedek kalıcaki muhtemelen Elano yedek kalır "belki ikisi bi arada oynar belli olmaz", ayrıca Elano sat Guti al haydi başa dönelim Guti'nin yedeğide iyi olacaki oyuna girdiğinde farklılık hissetirsin sen Guti yi al oynat Avrupa liginde Atl.Madrid ile maç yap Gutiyi çıkar kurtarıcı diye ayhanı sok oldu canım... bu arada ayhan formasının hakkını verdi demişsin Eskişehirspor - ankaragücü yenilgisi yapılan hatalar evet haklısın ben oynadım benim yüzümden oldu o hatalar :) eğer dersenki her futbolcunun başına gelebilir Leo Franco nun ne günahı var :)

M.Topal-Lucas Leiva

Guti

M.Topal-Irleand

Guti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt