# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Guti'nin Marca gazetesine yaptığı açıklamadan sonra tekrar açıyorum konuyu.

Guti'nin özel hayatını değilde futbolunu ve bizim takıma ne derecede katkı sağlayacağını tartışalım. Özel hayatını magazinciler düşünsün, bize ne?

Alabileceğimiz en iyi oyuncu.3 sene rahat oynar

Kaan kim ne derse desin, sen en dogrusunu yaptin her zaman ki gibi.

Teşekkür ederim. :)

Guti'nin özel hayatını değilde futbolunu ve bizim takıma ne derecede katkı sağlayacağını tartışalım. Özel hayatını magazinciler düşünsün, bize ne?

Adem'e katılıyorum.Bize ne gibi faydalar sağlayacağını düşünmek daha iyi.Guti'nin yaşı ile ilgili sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.Adam 33 yaşında ama yaşı ile ilgili hiç bir sıkıntısı yok(Fiziksel açıdan vs.).Gelmesini çok istiyorum.İnşallah alınır.Aradığımız gibi bir oyuncu.

Barış bu başlıkta Guti'nin gay olup olmadığıyla ilgili yorum yapmazsan sevinirim çünkü konu don lastiği gibi uzadı :D

Neden yapayim ki?

Gutinin gay oldugunu Diyarbakirda yasayan Samet bile biliyor.

Benim dedigim

1: Galatasarayda erkekle öpüsen, sevisen bir futbolcu görmek istemem.

2: Guti icin de olmasin bu transfer, cunku yarin fenerliler kadiköyde Guti hakkinda ters tezahurat yaparsa, ters bir pankart t acarsa, kendisi icin cok üzülürüm, sonucta Guti de insan.

Neden yapayim ki?

Benim dedigim

2: Guti icin de olmasin bu transfer, cunku yarin fenerliler kadiköyde Guti hakkinda ters tezahurat yaparsa, ters bir pankart t acarsa, kendisi icin cok üzülürüm, sonucta bir insan.

Adam evli barklı Barış ne gayı hem gaysada bize ne. :yenieek:

6a00d8341c025253ef01156f106159970c-800wi

Guti'yi fazla tartışacak bişey yok.Büyük topçu. Ancak futbol takım oyunudur. Arkasına iyi bi zenci bulup koyabilirsek 2 oyuncuyla takımın nasıl değişeceğini görürüz. Bu sezon herkes kendi mevkisi olmayan yerleri kapatmaya uğraştı. SADECE Kendi işini %85 doğru yapan bir GALATASARAY'ı izlemeye doyamayız.. Guti + Zenci + Pektemek + 1,2 transfer(yerli yada yabancı) => Hamburg, Atletico mağlubiyetleri gibi zavallı maçları kurtarır. Lig'de şampiyon yapar diye düşünüyorum. Galatasaray gibi büyük klübe de bu yakışır.

Neden yapayim ki?

Benim dedigim

2: Guti icin de olmasin bu transfer, cunku yarin fenerliler kadiköyde Guti hakkinda ters tezahurat yaparsa, ters bir pankart t acarsa, kendisi icin cok üzülürüm, sonucta Guti de insan.

bizde bilica ya açarız:D

Neden yapayim ki?

Benim dedigim

Guti gelsin oynadığı futbolla ağızlarının payını verecektir.

"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş." ::animation:

Elano ile çok iyi ikili olabilirler. Ama arkalarına mutlaka savaşçı ve teknik bir defansif orta saha lazım.

Yaşı bencede problem ama bu sezonki performansıda yaşını hiç hatırlatmıyor insana.

Guti'yi fazla tartışacak bişey yok.Büyük topçu. Ancak futbol takım oyunudur. Arkasına iyi bi zenci bulup koyabilirsek ...Guti + Zenci + ... Galatasaray gibi büyük klübe de bu yakışır.

Aman dikkat yorumlar çok ofsayt...

Arkadaşın biride gay olduğunu yazmışta ondan diyorum

Homofobi hastalıktır. Aman dikkat! Pskoloğa görünmekte fayda var.

Guti tek başına cok buyuk bir fark yaratamaz. İşleyen bir makinanın önemli yaratıcı bir parçası olabilir. Yaşı günümüz futbolu için çok çok yüksek değil.

Takımın 1. ihtiyacı değil ama. Once bir sol bek, 2 ortsaha, 1 forvet alınsın. Üzerine Guti şukela olur.

İyimisiniz arkdaşlar ,adam evli çocuğu var her aldığımız futbolcuya gay demeyin.Barosada gay diyorlardı adam geçen yıl evlendi.

1-2 ay gay falan derler.

Sonra unuturlar.

Bunlar gelip geçici muhabbetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt