# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

düşünsenize Buffonu Gerrardı ya da Rooneyi istiyoruz diye haber çıkıyo biz hemen başlıyoruz yok abi erkekle öpüşmüş olmaz dalga konusu oluruz ne işi var bizim takımda aaa:eek::eek::eek:

Lan konu açıldığından beri bir gay muhabbetidir gidiyor,arkadaşlar bırakın bu muhabbeti boş işler bunlar :)

Baros geldiğinde bu forumda Baros'a neler denildiğini hepimiz hatırlıyoruz,Baros'un fotoğrafları yayınlandı,ırkçı dır denildi.

Hepsini geçtimde Gerrard'tan bunu beklemezdim.Ne yapmış o öyle.

Şu iligilenilen konuya bak..Biri kapansın diyor başkası hemen aynı muhabbeti açıyor...Futbol kültürümüzün göstergesi bu mu acaba?

Ee yeter da fenerliler konuşsun gayleri.

Vallahi Guti'yi istemeyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.Bu adam kaç yaşında olursa olsun iş yapar.

Ya böyle adamların manken gibi karıları vardır,ne gayi.Konuşacaksak sportif yönünü konuşalım.Gece gece...

abi onlara inanmayın yahu artık kendiler bile itiraf ediyorlar her transfer sezonunda çıkıyor en az bir kaç kuş beyinli benim babam şunu tanıyor ona demişki Q7 yi yarın istanbula getiriyoruz yok drogbaya teklif yapmışız cevap bekliyoruz sonra bu garipler de hevesleniyorlar seviniyorlar sabaha kadar bu duyumun gerçekleşmesini bekliyorlar :D haa mutuyu almışlardır o başka bir olay nasıl bizim görüştüğümüz futbolcu Rİjkaard faktörünü söylüyorsa bunlar da gider koko alemine ortak bulurlar mutu da imza töreninde eski kokoculardan daum için geldim buraya gelmemde büyük katkısı oldu diye açıklama yapar yakında

abi onlara inanmayın yahu artık kendiler bile itiraf ediyorlar her transfer sezonunda çıkıyor en az bir kaç kuş beyinli benim babam şunu tanıyor ona demişki Q7 yi yarın istanbula getiriyoruz yok drogbaya teklif yapmışız cevap bekliyoruz sonra bu garipler de hevesleniyorlar seviniyorlar sabaha kadar bu duyumun gerçekleşmesini bekliyorlar :D haa mutuyu almışlardır o başka bir olay nasıl bizim görüştüğümüz futbolcu Rİjkaard faktörünü söylüyorsa bunlar da gider koko alemine ortak bulurlar mutu da imza töreninde eski kokoculardan daum için geldim buraya gelmemde büyük katkısı oldu diye açıklama yapar yakında

Mutu gelir her türlü.Adamın her yerde sabıkası var.Bir Türkiye kaldı ceza almadığı yer

alın işte ne dedim kendileri söylemiştir kendileri inanmıştır diye siz her transfer döneminde ordaki şamatayı kaçırmaya devam edin :D daha da ilginci şimdi aklıma geldi bizim son başkanlık döneminde birisi çıkıp Adnan öztürk benim amcam ve kesin kazanacak demişti tüm eziklerde buna inanıp forumda bayram havası esmişti antuya üyeliğim var ve anında mort etmiştim sonra haber alamamıştık arkadaştan :D

bırakalım biz onları da işimize bakalım konu GUTİ HAZ'a dönerse daha iyi olur

Bir Barcelona hayranı olarak çok net söyleyebilirim ki, her takımın Guti gibi bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Yaş olayına takılanlar, 2006 yılında Rijkaard Şampiyonlar Ligi'ni kazandığında Barcelona'nın kadrosuna bir bakın;

--------------- Valdes ---------------------

Belletti -- Marquez ----- Puyol -- Van Bronckhorst

------------ Van Bommel -----------------

------------------- Edmilson -------------

----------- Deco -------------------------

Giuly ----------------------- Ronaldinho --

------------ Eto'o ----------------------

Valdes = 24

Belletti = 30

Marquez = 28

Puyol = 28

Van Bronckhorst = 31

Van Bommel = 29

Edmilson = 30

Deco = 29

Giuly = 30

Ronaldinho = 26

Eto'o = 25

Not: Yaşlar 2006 yılına göredir.

O dönemde de şimdi olduğu gibi Barcelona jenerasyonu çok sağlamdı. (Messi Arjantin U18 takımında da forma giyiyordu.)

Aykut = 28

Sabri = 26

Neill = 32

Hakan = 27

Caner = 21

Mehmet Topal = 23

Elano = 29

Sarp = 28

Arda = 23

Keita = 28

Baros = 28

Kewell = 32

Giovani = 21

Yıl 2010, Galatasaray jenerasyonu oldukça iyi;

Emre Çolak (U18, Ümit Milli)

Anıl Dilaver

Cem Sultan (U18)

Berkin

...

Sofistike Sportive: Olmaz bu iş abi !

1204204185_0.jpg

Türk futbolunun yanlış transfer takıntısı bu yılda da devam ediyor. Galatasaray da bu kervana katılıyor gibi. Geçen sene çok kaliteli transferlere rağmen başarılı olamadı. Takım oturmadı , sistem yenileniyor. Kabul edilebilir sebepler var ortada. Gelecek sezon için de eksikler tamamlanmaya çalışılıyor. En büyük eksik şüphesiz orta saha mevkiinde yaşanıyor. Bu açığı kapatmak için de Guti ile görüşüldüğü söyleniyor bir kaç günde.

Fazla uzun uzun yazmaya gerek yok. Guti'yi herkes biliyor , tanıyor . En azından hiç bilmeyen bile bir kere Star TV'de 21.45 kuşağında yakalamıştır , görmüştür. Şimdi çok olumsuz yanı var bu futbolcunun ve olası transferinin. Görmemek mümkün değil.

34 yaşında. 1976 doğumlu Guti. Çok çok fazla bir yaş futbol ve Galatasaray adına. Türkiye şartlarını da göz önünde bulundurursak , tecrübe ve baskı konusunda sıkıntı yaşamaz lakin mücadele ve kondisyon yönünden eksik kalabilir. Türkiye'de mücadeleye dayalı bir futbol var. İspanya'da tam tersi pasa dayalı bir futbol var. Dolayısıyla her maç 10 kişi oynarsa hiç şaşırmam. Elano mu , Guti mi ? Yüzde yüz Elano.

İkinci en büyük sebep özel hayatı. Yine Galatasaray araştırmıyor mu diyeceğim ama bu da mümkün değil. Guti'nin hayatının ve cinsel tercihlerinin ne olduğunu bilmeyen yok. Şimdi belki bu İspanya'da o kadar göz önünde bulundurulmaz. Çok konuşuldu tabii ama Türkiye çok farklı bir dünya. Farklı bir kültür, yaşam tarzı benimseniyor. Çok çok sıkıntı çeker Guti. Tamam ben saygı duyarım , sen saygı duyarsın ama ülkede öyle taraftar , insan profili var ki , anlatılmaz yaşanır...

Olmaz abi olmaz bu iş.

İşte,en büyük sorun yaş.Riskli transfer,olursa süper olur,olmazsa da yazık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt