# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Guti gelsin Emre Çolak forma yüzü görmesin mi diyoruz? Hagi geldiginde tüm takıma katkı yaptı, yapmadı mı? Guti neden boyle bir mentor olmasın?

Fazla iyimser olmus bence. Arda'ya kimse mentorluk etmedi mesela, Manisa'dan gelir gelmez direk 11'e girdi ve bir daha yedek kalmadi. Bu tarz yetenekli oyunculari devamli olarak oynatmak gerekir. Defans oyunculari ise senin dedigin tarz gelismeye daha aciktir.

Herkesten daha fazla kostu dedigin tam olarak nedir? Ronaldo'dan Xabi'den falan daha fazla kostuguna kimse beni inandiramaz. Hafta sonu izledigim Guti agirlasmisti.

Ronaldo, Xabi, Lass kadar değil tabikide ama koşup mücadele ettiği maçlarda var ama bizde senin dediğin gibi oynar herhalde. Bizde o kadar mücadele eder mi bilemiyorum.

Bakın Guti Madrid'de istediği kadar koşsun,asist yapsın,çabalasın...Bunların hiç birini Galatasaray'da yapmaz.Bu kadar basit.Anca istediği zaman istediği perfonmansı gösteriri.Adam doymuş yeterince daha ne oynucak ki.

Bakın Guti Madrid'de istediği kadar koşsun,asist yapsın,çabalasın...Bunların hiç birini Galatasaray'da yapmaz.Bu kadar basit.Anca istediği zaman istediği perfonmansı gösteriri.Adam doymuş yeterince daha ne oynucak ki.

katılıyorum ama Hagi içinde doymuş olduğu söyleniyordu yada kewell içinde fakat nasıl hırslı oynadılar gördük. Bu birazda oyuncunun yapısı ile ilgili. Şahsen Elano yada Jo gibi kendi takımında oynayamayan yedek olan bir oyuncu geleceğine Guti gibi hazır bir oyuncu gelirse daha iyi olur. Elano yerine Guti daha faydalı olacaktır. Bence Guti faydalı olabilir. Onu Elano-Jo gibi oyuncularla bir tutmamak lazım.

Tamam anladik, ama bu kadar net konusmasan diyorum. Cok fazka eminsin bu cümleleri kurarken, ne sen nede ben bilebilirim Guti'nin nasil bir performans sergileyecegini. Gelsin, hep beraber görelim, tartisalim, konusalim vesaire. Zamana birak, daha gelecegi bile garanti degil.

Doymamıştır daha Guti biz onu doyururuz.

Tamam anladik, ama bu kadar net konusmasan diyorum. Cok fazka eminsin bu cümleleri kurarken, ne sen nede ben bilebilirim Guti'nin nasil bir performans sergileyecegini. Gelsin, hep beraber görelim, tartisalim, konusalim vesaire. Zamana birak, daha gelecegi bile garanti degil.

Evet artık bende gelmesini istemeye başladım.Hep beraber görmek için.

Guti çok iyi bir pasör olabilir.Birde diğer futbolcularımıza bakalım.Sadece Guti mükemmel paslar atacak değil ya,atsa bile nereye kadar.Guti yıldızların yanında yıldız olur ancak.Madrid'in kadrosuyla bizimkisi bir tutulamaz.Madrid'de ki Guti ile Galatasaray'da ki Guti'de çok farklı olacaktır.

Guti-Elano çok iyi ikili olurlar. :rolleyes:

Tabi Jo, Gio ve Barış da kalmalı takımda. Bu adamlar birbirini tamamlar.

Guti ve Elano ikili falan olmazlar. Guti gelirse Elano iyi bir paraya gider.

İş ahlakının olması şart. Lincoln'den dilleri yanmıştır.

2 yıllık 7 milyon euro deger mi acaba 34 yaşına gircek birine.

Xavi falan hikaye. Futbolun ilahı Guti. Bence önce Guti gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt