# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Guti, 33 yaşında Türkiye'ye gelir.Xavi, Barcelona'da orta sahaya kim gelirse gelsin kesik yemez.Herşeyi geçtim, ''kimse Xavi gibi olamadı'' tartışmaları çıkmaz bile,çünkü yerine geçecek birisi yok şu anda.

Ayrıca,Sneijder ve Robben'i gönderen Real yönetimi en büyük hatasını yapmıştır.Bunun da Guti'yi savunup savunmamakla hiçbir alakası yoktur.Bazı oyuncular lobileri sayelerinde kulüplerde ki ömürlerini uzatabilirler.

şu transfer dönemlerinde forumu hayretler içinde takip ediyorum, Guti bile beğenilmiyor, istenmiyor. Çok ilginç.

İsmi geçen her futbolcu, forumda herkes tarafından beğenilecek istenecek diye bir şey yok, illaki herksin kendince sevdiği / sevmediği, beğendiği / beğenmediği, takımımızda görmek istediği / istemediği futbolcular vardır, ama Guti bu bahsedilen adam, sıradan bir orta saha oyuncusu değil ki, dünyanın sayılı pasörlrinden biri, pasa dayalı sistem deriz ama Guti'yi istemeyiz çok ilginç gerçekten.

İnşallah gelirde ağızımızın suyu aka aka sarı kırmızı formayla Guti'yi izleriz.

şu transfer dönemlerinde forumu hayretler içinde takip ediyorum, Guti bile beğenilmiyor, istenmiyor. Çok ilginç.

İsmi geçen her futbolcu, forumda herkes tarafından beğenilecek istenecek diye bir şey yok, illaki herksin kendince sevdiği / sevmediği, beğendiği / beğenmediği, takımımızda görmek istediği / istemediği futbolcular vardır, ama Guti bu bahsedilen adam, sıradan bir orta saha oyuncusu değil ki, dünyanın sayılı pasörlrinden biri, pasa dayalı sistem deriz ama Guti'yi istemeyiz çok ilginç gerçekten.

İnşallah gelirde ağızımızın suyu aka aka sarı kırmızı formayla Guti'yi izleriz.

Yaşı insanlarda soru işareti Yoksa Xavi´den sonra dünyanın en iyi pasörünü kim istemez .

Arkadaşlar, yanlış anlaşılma olmasın.Ben Guti'nin gelmesine çok sevinirim,sadece Xavi-Guti kıyaslaması olduğu için ben bişeyler yazdım.Onun dışında Guti'yi istememe gibi bir durumum kesinlikle yok.

Guti, 33 yaşında Türkiye'ye gelir.Xavi, Barcelona'da orta sahaya kim gelirse gelsin kesik yemez.Herşeyi geçtim, ''kimse Xavi gibi olamadı'' tartışmaları çıkmaz bile,çünkü yerine geçecek birisi yok şu anda.

Ayrıca,Sneijder ve Robben'i gönderen Real yönetimi en büyük hatasını yapmıştır.Bunun da Guti'yi savunup savunmamakla hiçbir alakası yoktur.Bazı oyuncular lobileri sayelerinde kulüplerde ki ömürlerini uzatabilirler.

R.Madrid ile Barcelona oyun sistemi, politikaları aynı değilki. R.Madrid harman savuran klüp. Guti'nin yerine dönem dönem başarı perfornması sergileyen oyuncu aradılar. Yaşından dolayı. Nasılsa parası var klübün. Robben Chelsea'da müthiş bir fırlama yaptı. Yüksek bir ücretle transfer oldu Madrid'e, Sniejder Ajax'da olağan üstü perfonmas sergiledi aynı dönem Madrid bu oyuncuyu transfer etti. Huntelaar keza öyle.. Ama Barcelona sistem takımı olduğu için oyuncularını beraber oynatma niyetinde. Hiç bir zaman gerektiğinden fazla transfer yapmadılar. Defansa 19'luk Pique'yi koydular. ManU'un beğenmedi. Sadece Eto'o , İbra takası yaptılar..

Madrid, aldığı futbolculardan o dönem hiç verim alamadı, hayal kırıklığı oldu. Bu Dönem Kaka' alındı. Hiç bir verim yok. Van der vaart alındı. Önemli verim veremedi. Yine Guti Sırtladı. Bugün Madrid şampiyonluk iddiasını sürdürüyorsa 1'ncisi Ronaldo, 2'ncisi Guti'dir.

Yaşa takmışsınız.

Chelsea'nin ortasahasına bakın bir ondan sonra gelin karşıma

Gazetelerde sıklıkla bu transferi duyuyoruz fakat dikkat edilirse dış basın kaynak olarak çoğu zaman türk basınını gösteriliyor. Türk basının işini nekadar ciddiye aldığı tartışılır, örneğin bugün milliyet gazetesinde Galatasarayın Kim Kallström ile ilgilendiği ve danimarkalı futbolcunun bu transfere sıcak baktığı söyleniyor işin garip tarafı Kim Kallström İsveçli :D

gelmez GUTİ abi keşke gelse de zor eğer Gİo gibi ses kaydı benzeri birşey duymadan inanmam Marca bile kolpa olabilir bizim gazeteleri kaynak gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt