güvenç kurtar'dan enstantaneler

Turkiyede ki liyakat durumu aynen bu super ligte senelerce hocalim yap oyunculari tanima

Tamam her oyuncuyu tanimada 5 buyuk ligteki adamlari nasil tanimazsin hicmi mac izlemezsin turkiyedeki adamlarin isimlerinide yanlis soyluyor adamin zirvesi
serdar dursun ve serdar aziz bu adamlar nasil hoca olmus pes vallahi

Böyle bir adamı cidden yorumcu diye ortaya sürmenin mantıklı açıklaması olamaz. Olsa olsa 'ibret' için çıkarırsın en fazla, dalga geçilen adamlar da ciddi rating alabiliyorlar zira. Pek TV izlemiyorum, TRT de çıkıyorsa hiç şaşırmam, torpil bulmuştur bir yerlerden. Herifin futbola dair kontağı kapatmasının üzerinden bir 10-15 yıl geçmiştir...

Böyle bir adamı cidden yorumcu diye ortaya sürmenin mantıklı açıklaması olamaz. Olsa olsa 'ibret' için çıkarırsın en fazla, dalga geçilen adamlar da ciddi rating alabiliyorlar zira. Pek TV izlemiyorum, TRT de çıkıyorsa hiç şaşırmam, torpil bulmuştur bir yerlerden. Herifin futbola dair kontağı kapatmasının üzerinden bir 10-15 yıl geçmiştir...
A Spor'da çıkıyor diye biliyorum

Okan Buruk bence de başarılı değil. Sıkıysa İstanbul'da 3 büyükler dışında bir takımı şampiyon yapsın da görelim.

a spor yorumcusu güvenç kurtar, victor nelsson ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

"nelsson için en az 15 milyon euro falan diyorlar, içimden gülüyorum, kahkaha atıyorum. danimarka milli takımı'nda da yedek. galatasaray'a victor nelsson için 7-8 milyon euro versinler, nereye gidecekse ben sırtımda taşıyıp götüreceğim. vermezler, çok abartıyorlar. adamı o kadar çok methediyorlar ki yere göğe sığdıramıyorlar."

a spor yorumcusu güvenç kurtar, victor nelsson ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

"nelsson için en az 15 milyon euro falan diyorlar, içimden gülüyorum, kahkaha atıyorum. danimarka milli takımı'nda da yedek. galatasaray'a victor nelsson için 7-8 milyon euro versinler, nereye gidecekse ben sırtımda taşıyıp götüreceğim. vermezler, çok abartıyorlar. adamı o kadar çok methediyorlar ki yere göğe sığdıramıyorlar."
Şu adam çoğu kişinin izlediği programlara Tvler'e çıkıp para alıyo yav ben de buna şaşıyom :D

1949 yılında tsk seferberlik ayağına babanı askere alsaydı da bize bu çileyi yaşatmasaydılar.

Programa varil getirip arada tokmakla vursalar bu beyefendininkinden daha doğru sesler elde edileceğine eminim. Pusulamız o kadar şaşmış ki yazık günah şunlar izleniyor.

eee bunu bizim forumda da söylüyorlar. Bu renktaşlar daha makul ücrete Güvenç yerine a sporda çalışabilirler.

o yaşta azim edip hukuk fakültesini bitirmesi takdire şayan yalnız. stajyer avukatmış şu an :)

güvenç kurtar: "tekrar söylüyorum galatasaray bu aynı kafayla oynarsa prag'da elenir ve gelir" (a spor)

İşkence niteliğinde bir yorumcu.

Yaşına hürmeten Allah rızası için çıkartılıyor programlara, biraz da sevap point lazım diye düşündüklerine eminim. Başka bir açıklaması yok keza.

Geri
Üst Alt