- 16 Haziran 2010
- 204.032
- 156.090
- 6.838
güvenç kurtar: "bana göre en iyi hoca samet aybaba"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zihin dünyası pırıl pırıl. Işıl ışıl.güvenç kurtar: "ben sayın recep tayyip erdoğan'ın yerinde olsam jose mourinho'nun maaşını türkiye turizm tanıtma fonu'ndan karşılarım. yeter ki fenerbahçe'den para çıkmasın. galatasaraylılar da itiraz etmeyecektir." (a spor)
bidaki soylemi de "100 milyon euroluk transfer butcesini de turk silahli kuvvetler tarafindan karsilansin" falan olabilir yeter ki devlet fener'e destek ciksin :red:Zihin dünyası pırıl pırıl. Işıl ışıl.
Fener vergisi getirilsin hatta oldu olacak. Direkt Fener'e aktarılsın vergiler.bidaki soylemi de "100 milyon euroluk transfer butcesini de turk silahli kuvvetler tarafindan karsilansin" falan olabilir yeter ki devlet fener'e destek ciksin :red:
bu guvenc tam bir fener yalakasi, mourinho'yu biz getirmis olsaydik aldigi maasi once turk lirasina cevirirdi sonra da bu paralari galatasaray nasil odeyecek , yazik gunah degil mi bizim turk teknik direktorlerine falan derdi.Fener vergisi getirilsin hatta oldu olacak. Direkt Fener'e aktarılsın vergiler.
Bizde Messi ve Ronaldoyu alalim oda o fondan ödensin.
O zaman gidip Ronaldo ve Messiye 100 milyon Euro verelim Türkiye Turizm tanıtma fonu karsilasin mantığa bakarmisin yıllık 12 milyon Euro verilmesi elestirilmiyor birde ovuyorlar.
hayrına kabul ediyorlardır heralde TV ye ... 10 senedir mantıklı 1 cümlesini bilmiyorum.Bizde Messi ve Ronaldoyu alalim oda o fondan ödensin.
fb itiraz etmeyecektir
İcardi nın maaşını karşılasınlar madem öyle...
O zaman gidip messiyi ronaldoyu şeyapalım
@Onur Üründül içinde lebronu baskete şaapalımO zaman gidip messiyi ronaldoyu şeyapalım
Enfes olur doğrusu@Onur Üründül içinde lebronu baskete şaapalım