Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
orta saha hücumların hiçbirisinde yok, geçen sezondan kalan bir güvensizlik var takımda,ileri çıkmakta tereddüt ediyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okudum6 satır kardeşim neyini okumuyon orhun kitabeleri değil ya
4-2-3-1 ilede sorun yasıyoruz. takım ileride coğalamıyor, yada hızlı futbola uzagız diyeyim.
rakibin bizi kitledigi maclarda mecbur 2.santraforuda oyuna sürecen.
kapanan takımları acmak icin eren-sigo ile 4-4-2 yapıp sağlı-sollu şişirecen mecbur.
kayseri deplasmanında sigortson yedek kulübesinde olsa oyuna almazmıydın?
Cok forvet = gol mantigindan kurtulmak lazim.
cok golünde degilim. kapanan takımları nasıl acacaz? özellikle deplasman maclarında?
Sneijder Selçuk varken 4-4-2 oynamayı unutun bence.
Ayrıca şu kanat organizasyonu muhabbetine bende çok ayar oluyorum.Sağ bek sol bek Eren e bi tane orta yapmıyor.Carole sol bekten ziyade iyi bi stoper olur gibime geliyor.Zira orta yaptıgı zaman iğrenç kesiyor topları.Kesemiyor hatta Rvp şutları gibi bisküvi kırmaz şekilde ön direkte bitiyor top.Sabri için bişey demeye gerek yok zaten.Yasin ve Brumada asist yapamıyor.Doğal olarak bitik bi görüntü versede Sneijder kesiyor topları.Eren maşallah bi tane yakalıyor onuda atıyor.
Zamanla düzelir. Bir takim öyle hemen bir anda düzelmez.
Unutmamak lazim gece sezonki takima sadece 3 yeni isim eklendi Tolga,Bruma ve Eren. Daha Podolski, Cavanda, Sightorsson ve Serdar Aziz (bundan hic bir beklentim olmasa da) topa bile dokunmayan siftah yapmayan adamlar.
Herseyi kötü herseyi olumsuz görmenin faydasi yok. Yukarida Okan'in dedigi gibi top tutmaya basladi takim, bu son senelerde en cok dert ettigimiz seylerden biriydi. Rakipler her mac en az 8-9 kere kalemize gelip pozisyon buluyorlardi rahatca. Mesela bu azaldi bu sene, direkt göze batiyor. Hem de orta sahada Selcuk'a ragmen.
Bekleyip görmekte fayda var. Zaman herseyin ilacidir. Biraz sabir göstermek lazim, tahammüllü olmak lazim.
ben Carole laf söyletmezdim yalan yok ama bu yıl çok kötü..Geçen yıl bir ışık vardı adamda daha 1 tane düzgün atağa çıkamıyor..Keşke Rizeden başakşehire giden eren albayrakı alsaydık alternatif olarak adam döktürüyor yeni takımında da..
İzlemeyin abi şu İngiltere Almanya ligini orada izliyorsunuz
Burada yok iyi oynamıyor diyorsunuz ligin kalitesi bu napalım
SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle orada ki futbolu görünce elbette iyi oynamıyoruz gibi gözüküyor ama ligde en iyi oynayan takımlardan biriyizKalite bu aynen, ama Ingiltere gibi ligleri izlemeyincede futbol ne oldugunu bilmiyorsun. Futbol ingilterede oynaniyor, bizde olay biraz farkli.
Bence kotu oynamiyoruz ama Barcelonada degiliz yani, o da imkansiz