güzel vedalar

Mehmet Aslankılıç

Kırmızı Üye
Renktaşlarım kafa şişirmek istemiyorum kısa tutacağım;
Fatih hocamız bir konuşmasında demişti ki
İnşallah gelenleri karşıladığımız gibi gidenleri de güzelce uğurlayan bir klübüz bize yakışan görmek istediğimiz budur gibi bir şeyler söylemişti
Gomis ile bunu yapmamız gerekli diye düşünüyorum

Tüm fikirlere saygılıyım ama bizim büyüklüğümüze yakışan bu olmalı diyorum

gomisi 2 tweetle ugurladik zaten yallah arabistana gomis efendi yazmadigimiza dua etsin

TT de vedaya çıksaydı da yuhlar yükleyip yollıyaydık yolluk yapardı..

Bize katkı vermiş zamanında sevdiğimiz oyuncular ne olursa olsun onlara rağmen , biz bir gelenek gibi uğurlamalıyız
Ben Galatasaray kültüründen bahsediyorum
Yoksa Gomisin hataları büyük

Gomis'in futbolculuguna lafim yok, cok sevdigim, begendigim ve keyifle izledigim bir futbolcuydu ama sonra yaptiklariyla herkesi kendinden soguttu, aynisini Drogba da yapti, her sey guzel giderken chelsea deplasmaninda maci takmamisti, Gomis saglik kontrolunden girmeden once bile araplara sormus transferim bitti mi diye, parayi secti, olabilir herkesin kendi tercihi

Podolski, Semih, Elmander, Ujfalusi, Melo, Hakan Balta gibi karakterli futbolcular iyi ugurlanmayi hak ediyor

8501051.jpeg

Alexis+Sanchez+Felipe+Melo+Arsenal+FC+v+Galatasaray+8t2hxzSvOynl.jpg

Bir ton adam hiçbir şey yapılmadan yollandı. Aralarında en az hakedenlerden biri olan Podolski'ye yapıldı sadece.

aynen bizde çoğu adamı veda etmeden gönderdik.

aslında gs ile fb bir özel dostluk maçı yapsa alex, lugano, niang gibi gönderdiğimiz oyuncuları bu özel maçta oynatıp plaket verebilirdik.

sizde sneijderi ve podoskiyi çağırırdınız hatta meloda vedasız gitti sizde

Geri
Üst Alt