Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
beşiktaşlı dıye adama kızılıyor ama adamın her söyledigi dogru
Eski Açık'ta okudular dinledik oradan rengim.harbi okudunuz mu o kadar yazıyı ya
Kafam güzel yazdım dedim bakim bi tekrar ne yazmışımSerdar denen adam kimdir ya.
Eski bjk başkanının yanaşması bir adamın fikirlerini mi dikkate alıcaz
Bunu bilip de köşesinde yazan fatih altaylıya tepki göstemicez mi
Her daim galatasarayın menfaatine hareket eden Ocaklı abimize, Serdarın algı çalışmalarına yardım ettipi için tepki göstermeyecek miyiz
Altaylı’nın ‘dursun özbeke gsyi şampiyon yapma diye talimat verdiler’ algısını yaparak aslında bu talimatın kendisine verildiğini en azından düşünmeyecek miyiz
Geçin abicim bu işleri
Altaylı hapisten çıktıktan sonra kimlere nerelere ne tarz yorumlar yapıyor bir inceleyin derim
Adamın ağzından futbolla ilgili zoooorla yorum alırken nedense son zamanlarda car car gs konuşuyor
Kim kimden talimat alıyor acaba
Bu Serdar Güzelyalın meselesi baştan sona saçmalık burası net ancak kaçırılan bir nokta var ki adamın söylediği şeyler doğru maalesef. Yanlış adamın doğruları, doğru adamın yanlışları söylemesi çok can sıkıcı. Artık eski 10 kalmadı. Ronaldinho, Hagi, Alex, Zidane ,Sneijder yok. Bu durumda kırık iki 8 ile oynamak zorundasın. Ben 4 senedir söylüyorum Okan Hocanın orta saha anlayışını degistrimesi gerekir diye değiştirmiyor. Oyun anladyisini Baskı pres futbolunu degistirmesin ama orta saha formatını mutlaka değiştirmeli ama yapmıyor ya da yapamıyor.