GSCimbom
Güzelaydın: “Ali Dürüst Sportif A.Ş.’nin başına geçmeli”
Alper Altun

Güzelaydın: “Ali Dürüst Sportif A.Ş.’nin başına geçmeli” Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
41
Okunma
1,2K
Sayfa
2/3
Serdar denen adam kimdir ya.
Eski bjk başkanının yanaşması bir adamın fikirlerini mi dikkate alıcaz

Bunu bilip de köşesinde yazan fatih altaylıya tepki göstemicez mi

Her daim galatasarayın menfaatine hareket eden Ocaklı abimize, Serdarın algı çalışmalarına yardım ettipi için tepki göstermeyecek miyiz

Altaylı’nın ‘dursun özbeke gsyi şampiyon yapma diye talimat verdiler’ algısını yaparak aslında bu talimatın kendisine verildiğini en azından düşünmeyecek miyiz

Geçin abicim bu işleri

Altaylı hapisten çıktıktan sonra kimlere nerelere ne tarz yorumlar yapıyor bir inceleyin derim

Adamın ağzından futbolla ilgili zoooorla yorum alırken nedense son zamanlarda car car gs konuşuyor

Kim kimden talimat alıyor acaba

Bu tip adamları sene başında böyle bizi kaosa sürüklemek için masaları yapıyorlar... ondan sonrasında da gülen biz oluyoruz... sokun bizi kaosa sokun... bilmiyorsunuz ki biz kaosa ateşle gider orada herkesi yakar çıkarız...

Önemli olan bunlar için bir algıyı insan beynine sokarak acaba dedirtmek... ondan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğini düşünüyorlar. Çoğu zaman da öyle olur ama bize pek işlemez bu...

Serdar denen adam kimdir ya.
Eski bjk başkanının yanaşması bir adamın fikirlerini mi dikkate alıcaz

Bunu bilip de köşesinde yazan fatih altaylıya tepki göstemicez mi

Her daim galatasarayın menfaatine hareket eden Ocaklı abimize, Serdarın algı çalışmalarına yardım ettipi için tepki göstermeyecek miyiz

Altaylı’nın ‘dursun özbeke gsyi şampiyon yapma diye talimat verdiler’ algısını yaparak aslında bu talimatın kendisine verildiğini en azından düşünmeyecek miyiz

Geçin abicim bu işleri

Altaylı hapisten çıktıktan sonra kimlere nerelere ne tarz yorumlar yapıyor bir inceleyin derim

Adamın ağzından futbolla ilgili zoooorla yorum alırken nedense son zamanlarda car car gs konuşuyor

Kim kimden talimat alıyor acaba
Kafam güzel yazdım dedim bakim bi tekrar ne yazmışım
Güzel yazmışım

Bir sonrakinde de athena itini tekrar çağır Galatasaray hocasını yorumlat bu tam olmamış.
Beşiktaş’ı batıran Fikret ormanın g.tünün dibinden zamanında niye ayrılmıyordunuz diye sormaya cesaret edememiş anlaşılan.

1000171778.webp

Böyle işler amatör kulüplerde olmaz. Sen kimsin takım hakkında, teknik konular hakkında yorum yapıyorsun. Dursun danışmanlık alacaksa gitsin yönetimsel konularda alsın. Teknik konularda teknik ekip karar verir sende uygularsın, mali yada yönetimsel bir engel varsa söylersin gerisi sana düşmez.

Ali Dürüst çok doğru bir isim lakin onun gelmesine onay verecek düşünce Erden Timur a da verir .Ama esameleri bile okunmuyor ki?

Bu Serdar Güzelyalın meselesi baştan sona saçmalık burası net ancak kaçırılan bir nokta var ki adamın söylediği şeyler doğru maalesef. Yanlış adamın doğruları, doğru adamın yanlışları söylemesi çok can sıkıcı. Artık eski 10 kalmadı. Ronaldinho, Hagi, Alex, Zidane ,Sneijder yok. Bu durumda kırık iki 8 ile oynamak zorundasın. Ben 4 senedir söylüyorum Okan Hocanın orta saha anlayışını degistrimesi gerekir diye değiştirmiyor. Oyun anladyisini Baskı pres futbolunu degistirmesin ama orta saha formatını mutlaka değiştirmeli ama yapmıyor ya da yapamıyor.

Bu Serdar Güzelyalın meselesi baştan sona saçmalık burası net ancak kaçırılan bir nokta var ki adamın söylediği şeyler doğru maalesef. Yanlış adamın doğruları, doğru adamın yanlışları söylemesi çok can sıkıcı. Artık eski 10 kalmadı. Ronaldinho, Hagi, Alex, Zidane ,Sneijder yok. Bu durumda kırık iki 8 ile oynamak zorundasın. Ben 4 senedir söylüyorum Okan Hocanın orta saha anlayışını degistrimesi gerekir diye değiştirmiyor. Oyun anladyisini Baskı pres futbolunu degistirmesin ama orta saha formatını mutlaka değiştirmeli ama yapmıyor ya da yapamıyor.

Orhan renktaş

Alex ile diğer isimleri aynı yerde yazmana mı sarayım
hala 4-2-3-1 oynayan büyük takımları mı sayayım,
Okan hocanın zaten eli belinde 10 no değil tam tersi aşırı hareketli 10 no istemesini mi anlatayım,
Sneijder desen zaten asla eli belinde 10 no değildi bunu mu anlatayım

Ama yine de elbette saygı duyuyorum mesajına.

Hee tamam suçlu bulundu.serdar güzelaydın..

Yahu bunlar abartılacak konular değil.
Daha kimler kimler öneri veriyordur.Sohbetler ediliyordur..

Buradaki sorun altaylı denen utanmaz Galatasraraylılıktan nasibini almamış adamın konu dışı okan buruk hakkındaki söylemleri.
altaylı denen adamı bu klüpten atacaksın.

Buradaki başka sorun dursun özbek ve yönetimi.Bu adamlar bu klüpten defolmalı.
Güçlü bir yönetim oluşturulmalı.Erden timur devreye girmeli.Gerçek Galatasaraylılar devreye girneli.İmzaysa imza toplanmalı.

Yorumcular hep bir ağızdan toplanmış serdar güzelaydına anlamsız ahkam kesiyorlar.Ulan transfer dönemi her türlü rezil yaşatan dursun özbek ve okan buruğa ahkam kesin.Hep yuvarlak yorumlar.
Utanmadan hala okan buruğu koruyorlar.Heleki sevdiğim her zaman dinlediğim orhan ulucanın okan burul aşkı bir başka.Abi bu oyuncuları kim istiyor kim aldırıyor.Okan buruk vw ekibi vermiyorlarmı isimleri.Kendisi söylemedimi? Başka türülü yürüyorsa işler istifa etsin.
Ulan şu ana kadar aldığımız tek orta saha var ilk maçta süre vermedi adam süre.Kaanlar girdi ilkaylar girdi yeni aldıkları adama süre vermedi.Siz ne anlatıyorsunuz.
Sokmuşum güzelaydına.Bumu sorunumuz.
Bu kadar gerçeklerden uzak samimiyetsiz yorumlar olurmu..

Geri
Üst Alt