H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

bana göre amerikayı terörist ilan eden her devlet aynı kriterleri taşıdıgı için teröristir.yada aynı kriterler onlarda da oldugu için terörist degildir. bişeye inanmıyosanız düşüncenizi söyleyin bende düşüncemi söyliyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

peki sadece amerikada mı nukleer silah var? benim anlamadıgım verilen ornekler hiç zamanın koşulunu düşülünerek verilmiyor. savaş zamanından bir örnek veriyorsun ve dünyanın en kanlı savaşlarından birisi. yani adolf hitler atom bombasına sahip olsa daha mı iyi olacaktı? amerika atom bombasını atarak tarihin en büyük hatalarından birisini yapmıstır ama bu hatayıda kullanan onlarca devlet var bunlar hiç konuşulmuyor. rusya iran kore hepsi atom bombası ile dunyayı tehdit eden devletler.o silah o zaman atılmasaydı eminim başka devlet kesin kullanıcakti kimse sonucu bilmiyordu caydırıcılıgını bilmiyordu. kötü olmak için illa atom bombasını atmak mı gerekir bu devletler neden gözardı ediliyor? artık amerikayı hedef gostermenin sadece gerçekleri saklamak için bir perde olarak gösterildigini düşünüyorum.

amerikada nükleer silah var diye kötülemiyorum zaten, o silahı kullandığı için kötülüyorum

sen nükleer silaha sahip olan ülkeleri çok rahat kötülerken, o silahı kullanmış olan amerikayı ölümüne savunuyorsun

çok ilginç...

"atom bombasının sonucunu kimse bilmiyordu" savunman ise (traji)komik

Gençler şu kart oyunu olayını netliğe kavuşturduk değil mi?sabah sabah boşuna araştırmacı gazeteci kimliğine bürünmedim umarım.

tekrarlıyorum

bu bir kart oyunu olduğuna göre, yeni kartlar oyuna daha sonra eklenmiş olabilir

bahsettiğin kartların hangi yılda çıktığından emin olmak lazım

emp ti vi

673px-mtv-logo_svg.png

dolaylı olarak medya gücü,zihin kontrolü falan.

mtv.jpg

mtvv.jpg

Masonic Temple Vision

Nerde okumustum. Bu NWO, Illuminatimi neyin istediklerinden biride, dünyadaki nüfusu indirmek. Fazla insan onlarin zararina oldugu icin. Bunun icin felaketler felan oluyor, ki ABD kendi vatandaslarina bile acimiyor.

Birtek Israile birsey olmuyor bu dünyada.

Bu makinada bu teoriye uyarmi?

dostum

ORJİNAL OYUNUN SİTESİNEGİRDİK Mİ?

Illuminati: New World Order

GİRDİK.

bak orda başlıklar var CARD LİST var gir

The Official INWO Card List tıklattır adam kart listesini yayınlamış.ayrıca 94'te çıkan oyun için nasıl sonradan kart ekleyeceksin,kart eklediğin vakit yeni bi oyun yapmış olursun ki herifin başka oyunları da var zaten.

orjinal oyunun kartları bunlar.

benim saatlerce söylemeye çalıstıgım şey bu zaten. siyasi mesaj yazmak istemedigim için belirtmedim. sorun kapitalizmde amerikada falan degil. o yuzden birçok devletin bu işin içinde oldugun söylemeye çalısıyorum. ben biliyorum demek yerine biraz karşıdakini anlamak lazım sen benim araştırmadıgım fikrine nerden kapıldın? kapitalizm için o saydıgın şeyler insanın ta kendisi oluyor dogudan batıya herkes için. o yuzden karşısında hiçbir sistem duramıyor. amerikanın korkusu yok iranmış yok petrol bitmiş falan degil kapitalzmi çökertecek sistemlerin gelmesi. ama bu cok cok zor cunku insan dogasının ta kendisidir kapitalzm. sen yaşantına bir bak elestirdigin amerikadan amerikalılardan farkın olmadıgını anlıcaksın. yani sorunun amerikanın olmadıgını anlıcaksın. amerika sadece bu sistemin önceden kuran ve başaran digerlerinden 1 adım öne gecen bir ülke. başka bişey degil.

bu yozlaşmış salak halkı da bize örnek olarak gösterdiler yıllarca.amerikan rüyası bebeğim.

dostum

ORJİNAL OYUNUN SİTESİNEGİRDİK Mİ?

Illuminati: New World Order

GİRDİK.

bak orda başlıklar var CARD LİST var gir

The Official INWO Card List tıklattır adam kart listesini yayınlamış.ayrıca 94'te çıkan oyun için nasıl sonradan kart ekleyeceksin,kart eklediğin vakit yeni bi oyun yapmış olursun ki herifin başka oyunları da var zaten.

orjinal oyunun kartları bunlar.

tabu gibi

oyun aynı kalır ama daha sonra yeni kartlar eklenebilir

yarın bir gün adamın biri bu kartların saldırıdan sonra çıkartıldığına dair belge gösterirse apışıp kalmayalım

amerikada nükleer silah var diye kötülemiyorum zaten, o silahı kullandığı için kötülüyorum

sen nükleer silaha sahip olan ülkeleri çok rahat kötülerken, o silahı kullanmış olan amerikayı ölümüne savunuyorsun

çok ilginç...

"atom bombasının sonucunu kimse bilmiyordu" savunman ise (traji)komik
yukarda söyledim. kapitalizmin kabul ettigi her ülke amerika ile aynı kefededir. ve bu da hemen hemen tüm dünyayı kapsar. o attı ben atmadım suçsuzum demekle olmaz bu iş yıllarca desteklendi nukleer silahlar her ülke tarafından. evet kimse bilmiyordu senin kimseden anladıgın roosevelt falansa yanlış anlamışsın. toplumlar bilmiyordu istedigin kadar tehlikeli diye soyle uygulandıgı andaki etkiler hiçbirşeye benzemez

yukarda söyledim. kapitalizmin kabul ettigi her ülke amerika ile aynı kefededir. ve bu da hemen hemen tüm dünyayı kapsar. o attı ben atmadım suçsuzum demekle olmaz bu iş yıllarca desteklendi nukleer silahlar her ülke tarafından. evet kimse bilmiyordu senin kimseden anladıgın roosevelt falansa yanlış anlamışsın. toplumlar bilmiyordu istedigin kadar tehlikeli diye soyle uygulandıgı andaki etkiler hiçbirşeye benzemez

benim elimde bir silah varsa bu beni suçlu yapmaz

ancak o silahla gidip birini vurursam suçlu olurum

o silahla masum insanları acımasızca öldürürsem de barbar, terörist, cani gibi sıfatları hakederim

kusura bakma ama çok boş konuşuyorsun

tabu gibi

oyun aynı kalır ama daha sonra yeni kartlar eklenebilir

yarın bir gün adamın biri bu kartların saldırıdan sonra çıkartıldığına dair belge gösterirse apışıp kalmayalım

baboş adamın illuminati ile ilgili bi çok oyunu var diyorum ben de.onlardan birine de ekleyebilirdi.tabunun nesini çıkaracaksın,tabu tabudur işte,hikaye mi var?monopoly'de kart değiştirip devam edebilir misin?hayır.

o yaptıklarından sonra bush denen iti 2. kez seçtikleri için benim gözümde de suçlular

gerçi amerikada başkanın değişmesi ülke politikasını çok fazla değiştirmiyor

baboş adamın illuminati ile ilgili bi çok oyunu var diyorum ben de.onlardan birine de ekleyebilirdi.tabunun nesini çıkaracaksın,tabu tabudur işte,hikaye mi var?monopoly'de kart değiştirip devam edebilir misin?hayır.

bu yeterli değil abi

o kartların 94te çıktığına dair önemli kanıtlar var ama kesinleştirmek lazım

https://www.sjgames.com/inwo/lists/il_ascii.txt

bu listede o kartların adı geçiyor mu acaba

bu ulkede hemen hemen herkes kapitalistir bende dahil. herkes paranın kölesi durumundadır. bak daha 1 saat önce beni cahillikle suçlayıp kendini bilge sandın. bu da kapitalzmin sonucudur. hırs para ben bilirm ben üstünüm zekiyim kendini soyutlama bunların hepsi kapitalzmde vardır. herkes üstün olmaya çalısır herkesi gecmek ister digerinden fazla para kazanmaya calısır böylece kapitalzme hizmet eder. bu sistem doganın sistemidir bu yuzden devrilmesi zordur. güçlü olmak zayıf olmak meselesi. bu sistemi ordaki parlementoda oturan insanlar getirmedi.parlemento dedign şey incirligi uzatır kredi çeker arada bir savaş çıkar bzde kahrolsun amerika deriz. ama sistem parlementodan çıkmadı.

Geri
Üst Alt