H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

Cevap: H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

Yeni gördüm yav bi aciklamasi falan varsa söyleyin :asd:

o gün gerçekten bişey olabilir

ya da o gün hiçbişey yapmazlar ve bu siteyi de konuyu sulandırmak için kullanırlar

eminim o gün gelip bişey olmadığında burada birsürü kişi

" zaaaa siz hala illuminatiye inanın bak sizi kandırdılar XD " diyecek

Hala 11 eylül saldırısının teröristler tarafından düzenlendiğine inananlar var.Yok artık ya :D

Tabi canım sizde haklısınız,adamlar ikiz kulelere hangi açıdan çarparsak en çok hasarı veririz,ikiz kulelerin yapımında kullanılan demirlerin kaç derecede eriyeceği bilgisini rüyalarında görmüşlerdir,sonra da bi deniyelim bakalım demişlerdir eminim.

amerika, petrol uğruna pek çok ülkeyi yakıp yıktığı için terörist

savaş esirlerine yapmadıkları işkence kalmadığı için terörist

guantanamo yüzünden terörist

kısacası, dünyada terör estirdiği için terörist

israil de filistinlilere uyguladığı abluka ve kullandığı misket bombaları yüzünden terörist

filistine arap devletlerin destek vermemesi konusunda haklısın

yalnız iran geriye gitmiyor, aksine güçleniyor

amerikaya kafa tutacak güce erişmesin diye müthiş bir medya propagandası yapılıyor

çoğu ülke salt para için savaş açmaz ama amerika açar

amerika para için her şeyi yapar
yani bu işkenceler hapishaneler dünyanın başka yerinde yok birtek amerikada mı var? en basiti türkiyede 80li yıllarda ne işkenceler yapıldı bizdemi teroristiz? söylediklerini sovyet rusyada yaptı çin komunist rejimide yaptı almanya yaptı ingiltere yaptı iran yaptı ama bitek amerika suçlu?bunlar her ülke için hatadır her ülkede vardır sadece amerikayı göze sokmak gerekmez. o yuzden soylediklerin spesifik birsey degil bence. ben amerikayı savunmuyorum ama artık amerikaya saydırıp sovdurmek bir işe yaramaz kendi sistemlerini kabul ettirmeye calısıyorlar her devletin yaptıgı gibi. ama daha iyisi bulunamayınca amerika soyle boyle dunyayı istila edicek olduk bittik falan oluyor. kimse senin benim iyiligimi dusunmek zorunda degil ama onlar sistemleriyle seni kendine muhtac ediyorsa çıkıp ''terorist'' falan demek sadece olayları anlamamak olabilir. israili asla savunmam ama dedigim gibi araplarıda asla savunmam. iran tamamen geriye gitmiştir suan amerika karşıtı propagandanın verdigi güçle hareket ediyor. rusya gibi çin gibi destekler ile ayakta duruyor. halk baskı altında huzursuz. böyle devletlerin ömrü asla uzun olamaz.

herhangi bir düşüncen yoksa ilkokula dönebilirsin. benimki sadece karşıdakinin ne düşündügünü anlamak için bir soruydu. :mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sitenin onlara ait oldugu kesin mi ki?

Biri almis olmasin, günde kac hit yapiyordur orda duran bu tarih sayesinde.

illuminati konusuna yazmıştım bunu. Site 1995 yılında açılmış çooook fena kıllandım.

Mesajda burda aha;

Şu illuminati.org sayfasında olan sayaç cidden kafamı kurcalıyor. Dalgasına 3-5 fırlamanın yapması imkansız çünkü muhtemelen 95 doğumlu olurlardı ama sitenin domainin alınış tarihi 95. Ne tesadüftür ki şu meşhur kartlarda o tarihte piyasaya çıkmış. Hatta ne tesadüftür ki o geri sayım 7 aralık saat 16:00 da bitiyor ve bu tarih 09.11.11'in(ikinci muhtemel rituel tarihi) tam 28 günlük ay dönümüne denk geliyor. Bu heriflerin gerçekten sıyrık olduğunu düşünen biri olarak umarım 3-5 fırlamanın işidir diyorum.

Ekleme: Aynı site sahipleri whitehouse.org domainine de sahip. 2 adet de xxx siteleri var. Şirketin adı Bavyeralı rahipler

yani bu işkenceler hapishaneler dünyanın başka yerinde yok birtek amerikada mı var? en basiti türkiyede 80li yıllarda ne işkenceler yapıldı bizdemi teroristiz? söylediklerini sovyet rusyada yaptı çin komunist rejimide yaptı almanya yaptı ingiltere yaptı iran yaptı ama bitek amerika suçlu?bunlar her ülke için hatadır her ülkede vardır sadece amerikayı göze sokmak gerekmez. o yuzden soylediklerin spesifik birsey degil bence. ben amerikayı savunmuyorum ama artık amerikaya saydırıp sovdurmek bir işe yaramaz kendi sistemlerini kabul ettirmeye calısıyorlar her devletin yaptıgı gibi. ama daha iyisi bulunamayınca amerika soyle boyle dunyayı istila edicek olduk bittik falan oluyor. kimse senin benim iyiligimi dusunmek zorunda degil ama onlar sistemleriyle seni kendine muhtac ediyorsa çıkıp ''terorist'' falan demek sadece olayları anlamamak olabilir. israili asla savunmam ama dedigim gibi araplarıda asla savunmam. iran tamamen geriye gitmiştir suan amerika karşıtı propagandanın verdigi güçle hareket ediyor. rusya gibi çin gibi destekler ile ayakta duruyor. halk baskı altında huzursuz. böyle devletlerin ömrü asla uzun olamaz.

sadece yaptıkları işkencelerden bahsetmedim ama senin diğer ülkerlerden de örnek gösterebileceğin tek nokta bu olduğu için sadece bunun üstünde durmuşsun

hiroşima fazlasıyla yeter amerikanın ne olduğunu göstermek için

[video=youtube;PBKDZhu-EZw]https://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw[/video]

9/11 olayından evvel hollywood'da alttan verilen 9/11 mesajını da görün

al şimdi wikipedia'yı kandırmışlar falan dersin adamın sitesinden de yollayayım

Illuminati: New World Order

sağda kazandığı ödül ve yılı yazıyor

wikideki tarihler bi yıl ileri gibi falan ama sonuçta 2001'den evvel,adamın kendi sitesinden bakmamız yeterli zaten.94'te kazandığı ödül var.

al şimdi wikipedia'yı kandırmışlar falan dersin adamın sitesinden de yollayayım

Illuminati: New World Order

sağda kazandığı ödül ve yılı yazıyor

wikideki tarihler bi yıl ileri gibi falan ama sonuçta 2001'den evvel,adamın kendi sitesinden bakmamız yeterli zaten.94'te kazandığı ödül var.

bu bir kart oyunu olduğuna göre, yeni kartlar oyuna daha sonra eklenmiş olabilir

bahsettiğin kartların hangi yılda çıktığından emin olmak lazım

siz

ekmek çalan hırsızı (arap terörü)

banka hortumlayan hırsızdan (ABD terörü)

daha kötü sanıyosunuz

Keşke bu yorumu yapmadan iyice okusaydın. Arkadaş ilk başta

vay be, dünyayı yakıp yıkan barbar amerikanları cici;

önemli bağlarımızın bulunduğu arapları kaka yapmışsın

helal olsun

demiş. Bende Arapların o kadar masum olmadıklarını söylemeye çalıştım.

sadece yaptıkları işkencelerden bahsetmedim ama senin diğer ülkerlerden de örnek gösterebileceğin tek nokta bu olduğu için sadece bunun üstünde durmuşsun

hiroşima fazlasıyla yeter amerikanın ne olduğunu göstermek için
peki sadece amerikada mı nukleer silah var? benim anlamadıgım verilen ornekler hiç zamanın koşulunu düşülünerek verilmiyor. savaş zamanından bir örnek veriyorsun ve dünyanın en kanlı savaşlarından birisi. yani adolf hitler atom bombasına sahip olsa daha mı iyi olacaktı? amerika atom bombasını atarak tarihin en büyük hatalarından birisini yapmıstır ama bu hatayıda kullanan onlarca devlet var bunlar hiç konuşulmuyor. rusya iran kore hepsi atom bombası ile dunyayı tehdit eden devletler.o silah o zaman atılmasaydı eminim başka devlet kesin kullanıcakti kimse sonucu bilmiyordu caydırıcılıgını bilmiyordu. kötü olmak için illa atom bombasını atmak mı gerekir bu devletler neden gözardı ediliyor? artık amerikayı hedef gostermenin sadece gerçekleri saklamak için bir perde olarak gösterildigini düşünüyorum.

bakın bence,hepsinden daha önemli olan kart şu karttır

mtv_145488.png

Keşke bu yorumu yapmadan iyice okusaydın. Arkadaş ilk başta

demiş. Bende Arapların o kadar masum olmadıklarını söylemeye çalıştım.

arapların masum olduğunu ben de söylemiyorum

hatta hiçbir millet tam olarak masum değildir belki

ama hiçbir ülkeyi amerikayla kıyaslamam bile

Gençler şu kart oyunu olayını netliğe kavuşturduk değil mi?sabah sabah boşuna araştırmacı gazeteci kimliğine bürünmedim umarım.

Geri
Üst Alt