H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

Cevap: H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

Çok komik bant genişliğine sahip insanlar var şu alemde... :) Yani Amerika bizi yok etmek istiyor fikrine hasıl olmak için komplo kurmaktan başka bir teze sahip olmadan bunan inanan dolu adam var bu ülkede...

Amerika bizi yok etmek istese bunu çoktan yapardı. Gizli gizli deprem yaparak bunu sağlayacağını düşünmek çok abes. Zaten HAARP gizli bir proje değildir, internet üzerinden bile tesisi kameralarla takip edebilirsin. Bu santralin kurulmasının asıl amacının; İyonosfer'in çekim alanı kullanarak elektrik vs. şeyleri başka yöne taşımak olduğunu azıcık araştırarak öğrenebilirsiniz. Tabi bu Nicola Tesla'ya kadar dayanan bir geçmişi var, bana yazdırmayın gidin araştırın. Ama şu Amerika'nın oyunları saçmalığına da son verin artık. Donuna kadar girmişler adamlar, senin işe yaramaz topraklarını alsalar ne yapacaklar? :)

Tabi ne yapsın benim vatandaşım. Yıllarca Amerika'nın oyunları, İsrail'in oyunları diyerek korkutularak büyütülmüş, kendini benliğini yitirmiş, biraz da hak veriyorum.

İmzamı atıyorum. Özellikle de son cümleye

Sakin olun Barış Bey.

Sizin görüşünüzdür. Boyadığım falan yok. Dediklerim doğru olan şeyler.

Aynen dediğim gibi Amerika'da insan hakları var, eşitlik var. Rusya'da yada Araplarda böyle değil. Demokrasi bile yok

ben sakinim

amerikanın kendi halkına iyi davrandığını zaten biliyoruz

ancak kendi halklarının dışında, dünyadaki bütün insanlara "harcanabilir meta" gözüyle bakan pislik bir zihniyetten bahsediyoruz

videoyu izledim ve bütün mesajları okudum

99 ağustos depreminin bu tesisle alakası olmadığını düşünüyorum

zaten deprem kuşağındayız, bunun altında başka bir şey aramaya gerek yok

ayrıca çok fazla iddia ve çok az belge var

bunun bir komplo teorisi olduğunu düşünsem de, yanılıyor da olabilirim

komplonun en önemli çıkış noktası, bu tesisi elinde bulunduran amerikanın sabıklaı bir ülke olması (hiroşima, ırak vs.)

ben sakinim

ancak kendi halklarının dışında, dünyadaki bütün insanlara "harcanabilir meta" gözüyle bakan pislik bir zihniyetten bahsediyoruz

Hiç sanmıyorum. Bu düşünceler, Adem ANDİÇ'ten yaptığım son alıntıdaki son cümleden kaynaklanıyor olabilir.

ben sakinim

Şunu da ekleyeyim. Ben zaten Amerika'nın kendi halkına iyi davrandığından, halkın yaşama tarzından, huzurundan falan bahsettim. Siyasi olarak bir yorum yapmadım.

50 adam öldürüp içeri girememek, bir kuruş vergi kaçırdı diye büyük cezalar almak, devletlerin iç meseleleriyle ilgilidir

rıza abi hayata pembe gözlükler arkasından bakıyosun

Şunu da ekleyeyim. Ben zaten Amerika'nın kendi halkına iyi davrandığından, halkın yaşama tarzından, huzurundan falan bahsettim. Siyasi olarak bir yorum yapmadım.

50 adam öldürüp içeri girememek, bir kuruş vergi kaçırdı diye büyük cezalar almak, devletlerin iç meseleleriyle ilgilidir

amerikanın kendi halkına iyi davrandığı fikrine karşı çıkan olmadı

"amerikaya sallamayın" demen doğru değil

biz zaten amerika dünyayı yerle bir ettiği, çıkarları uğruna masum insanları acımasızca katlettiği için amerikaya karşıyız

İlluminati oyun kartlarını biraz araştırırsanız çok şaşırırsınız.

amerikanın kendi halkına iyi davrandığı fikrine karşı çıkan olmadı

"amerikaya sallamayın" demen doğru değil

biz zaten amerika dünyayı yerle bir ettiği, çıkarları uğruna masum insanları acımasızca katlettiği için amerikaya karşıyız

O yorumu şu nedenle yaptım, Amerika'nın 11 Eylül'ü kendisinin yaptığını söyleyenler oldu.

Ben de Amrika'nın öyle birşey yapmayacağını söyledim. Adamlar kendi vatandaşını neden öldürsün dedim. Bir kuruş vergi kaçırmanın büyük cezalar olduğu ülkede neden böyle birşey yapılsın manasında söyledim ;)

IlluminatiCardGameTowers.jpg

rıza abi şunlara bi bak

1994te basılan illuminati oyun kartları (masum bir oyun değil mi)

sana da 11 eylülü hatırlatmıyo mu

ben sakinim

kulak misafiri oldum:melek: katılmak istedim. amerika halkına iyi davranan bir ülke degildir kanımca amerikanın iyi davrandıgı tek şey paradır. fakat bu dunyada insanları zorbalarla yöneten şeriatla asıp kesen işkenceler yapan toplumlarında '' amerika katil yhaa'' demeside çok saçmadır. sen amerikaya karşı her türlü düşmanca politikaya izin verirsen amerikada boş duracak degildir. şeriatlar yüzünden tüm islam ülkeleri 3.dunya ülkesi konumunda kimin tekelinde oldugu belli olmayan devletler olarak ün saldılar. eleştirmeden önce birazda kendimize bakmak gerekir biz masum onlar katil diye bişey yok. bide bu haarp meselesi gercektende komplodan öteye gidemez bir ara nevada da uzaylıları falan arastırıyolar demişlerdi ordanda bişey cıkmadı.

O yorumu şu nedenle yaptım, Amerika'nın 11 Eylül'ü kendisinin yaptığını söyleyenler oldu.

Ben de Amrika'nın öyle birşey yapmayacağını söyledim. Adamlar kendi vatandaşını neden öldürsün dedim. Bir kuruş vergi kaçırmanın büyük cezalar olduğu ülkede neden böyle birşey yapılsın manasında söyledim ;)

ben de 11 eylül saldırısını amerika düzenlemedi diyenlerdenim

ama 9/11 belgeselini izlersen, amerika ile bin ladin'in arasındaki önemli bağları görmemen imkansız

yani basit bir terörist saldırısı değil

bence de amerika kendi halkını savunmak için her şeyi yapar

ama para için de her şeyi yapar

bazen bu ikisi arasında seçim yapar ;)

IlluminatiCardGameTowers.jpg

rıza abi şunlara bi bak

1994te basılan illuminati oyun kartları (masum bir oyun değil mi)

sana da 11 eylülü hatırlatmıyo mu

Hatırlatıyor tabi ki. Ama ben İlluminati konusuna hakim değilim.

Aslına bakarsan pek de önemsemiyorum. Sana saygı duyarım ama dediğim gibi umurumda değil. Şurada en fazla 40 senem kalmış ;)

Yaşamaya bakalım. Amerika'da yaşamayı da isterdim şöyle ailecek falan. Nefis olurdu. Belki olur bakarsın ;)

kulak misafiri oldum:melek: katılmak istedim. amerika halkına iyi davranan bir ülke degildir kanımca amerikanın iyi davrandıgı tek şey paradır. fakat bu dunyada insanları zorbalarla yöneten şeriatla asıp kesen işkenceler yapan toplumlarında '' amerika katil yhaa'' demeside çok saçmadır. sen amerikaya karşı her türlü düşmanca politikaya izin verirsen amerikada boş duracak degildir. şeriatlar yüzünden tüm islam ülkeleri 3.dunya ülkesi konumunda kimin tekelinde oldugu belli olmayan devletler olarak ün saldılar. eleştirmeden önce birazda kendimize bakmak gerekir biz masum onlar katil diye bişey yok. bide bu haarp meselesi gercektende komplodan öteye gidemez bir ara nevada da uzaylıları falan arastırıyolar demişlerdi ordanda bişey cıkmadı.

"fakat bu dunyada insanları zorbalarla yöneten şeriatla asıp kesen işkenceler yapan toplumlarında '' amerika katil yhaa'' demeside çok saçmadır"

"amerika katil yhaa" değil, "amerika terörist" deniliyor, tıpkı israil gibi

"şeriatlar yüzünden tüm islam ülkeleri 3.dunya ülkesi konumunda"

islam devletlerinin bugünkü durumunun sorumlusu olarak "şeriatlar'ı" göstermek anlamsız

bu, devletlerin başındaki insanların kalitesizliğinden kaynaklanıyor

ayrıca şeriatlar ne demek anlamadım

"biz masum onlar katil diye bişey yok"

var, biz hiçbir ülkeye para uğruna savaş açmıyoruz

Selim, ayrıca fake de olabilir yani. Erkam doğru söylüyor. Ne malum 94 de olduğu.

Amerika her pisliğin içinde ama İluminati cemaati pür pak mı. Belki kendileri fake yaptılar ne malum

Geri
Üst Alt