H3N2 Grip Virüsü

Bunun için kimyasal savaş yazmadan önce, başına ADI KONULMAMIŞ yazdım..

Bende sana adı konmamış ( :D ) kimyasal savaş olmayacağını virusun bir özelliği olduğunu açıkladım.

Bu yüzden grip aşısı olanlarda gribe yakalanır. Aşı o bölgede en fazla görülen virusa yöneliktir. Atıyorum mesela Ankara civarında %90 H6N4 virulansına sahip Influenza var. Aşı ona yönelik olur ama virus kendisine H3N2 ye çevirince o aşının bi etkisi olmaz.

domuz gribi aşısı çıktığında vatandaşı koşturup aşı yaptırdılar .

fıs çıktı.

ben aşı olmadım şahsen , büyük bir dolandırıcılıktı domuz gribi..epey bir paramız gitti , merak ediyorum bu para başka kimin cebine girdi bir araştırmak lazım.

şimdi kesin bakan oğlu müsteşar yiğeni birileri aşı getirmeye soyunmuştur hemen.

düz mantık ilaç şirketlerinin oyunu laboratuvar virüsü gibi gözüküyor

2-3 sene evvelki gibi 2 ay gibi kısa bir zamanda sonra milyonluk ilaç siparişleri başlar.

Önce aşılar hazırlanır. sonra virüs istenilen bölgede zincirinden bırakılır. Ve stoklanan aşıya talepler toplanmaya başlar.

SONRA DA BU OLAY; ADI KONULMAMIŞ KİMYASAL SAVAŞ OLMAZ...

oooooOOOOH NE GÜZEL DÜNYA. .....

Ben kaptım bunu sanırım 4 gündür perişan oldum yer yer. Bildiğin grip belirtileri ama ağırlaştırılmış hali. Normal gribe iyi gelen ilaçlar fayda etmiyor.

Şu yaşıma kadar 2 günden fazla sürmeyen bu tür hastalıklarım bugün 5. Gününde ve hala bogaźım tam olarak iyileşmedi.

Baktınız ben yazıyorum bir alta hemen atlamayın. Boş kalsın. Bulaşır falan. :D

Dikkat beyler.

1 haftadır iyileşemedim arkadaş!!

Ulan önceden gribin "g"sini bilmezdik

Sağlıklı gıda kal adı piyasada hersey kimyasallı

Hayatın yalnız bir şekilde, anneye, babaya, kardeşe, çocuğa, arkadaşa, sevgiliye, komşuya, millete, devlete ve insanlığa değer vermeden ve hatta bunların zarar görmesi ihtimaline aldırmadan geçiyor olmalı.

Ben tercihlere her zaman saygılı olmuşumdur..

Hayatın yalnız bir şekilde, anneye, babaya, kardeşe, çocuğa, arkadaşa, sevgiliye, komşuya, millete, devlete ve insanlığa değer vermeden ve hatta bunların zarar görmesi ihtimaline aldırmadan geçiyor olmalı.

Ben tercihlere her zaman saygılı olmuşumdur..

Ne alaka ? Bunlar boş konular. İlaç satmak para kazanmak millete korku salmak için ortaya çıkarılan hastalıklardan bir tanesi. Her sene bir tane uyduruk virüs.

ulen o değilde geçen grip oldum 1 haftada zor geçti normalde 2 gün sürerdi acaba bumuydu la o

Bende yaşadım bu hastalığı.

Kıvrandım bir kaç gün ondan sonra doktor olan kuzenim bana bir iğne yazdı.

Onu olunca kısa sürede düzeldi.

Her sene virüs çıkarıyorlar yine aşı falan olamam . Bir de afilli isimler koyuyorlar ki iyice korksun halk . Şimdi yine milleti etkilemek için sosyetik isimler de bu gribe yakalandı diye haberler çıkacak .

Neeee H3N2 virüsü mü vaahh vahh benim kaynım yakalanmıştı . Aynı , Böyle akma yapıyor o değil mi eveeeeeeet . Eee burnum akıyor eveeeeeet aynı .

Ben şu an bu hastalıkla müzdaribim. Öksürük ve gıcıkla birlikte ağır bir kırgınlık.

Farenjit ve grip birleşimi birşey.

Her sene virüs çıkarıyorlar yine aşı falan olamam . Bir de afilli isimler koyuyorlar ki iyice korksun halk . Şimdi yine milleti etkilemek için sosyetik isimler de bu gribe yakalandı diye haberler çıkacak .

Neeee H3N2 virüsü mü vaahh vahh benim kaynım yakalanmıştı . Aynı , Böyle akma yapıyor o değil mi eveeeeeeet . Eee burnum akıyor eveeeeeet aynı .

sen ne diyon ya?

-Tapatalk-

Çinde yeniden kuş gribi başlamış yakında türkiyede'de çıktı haberleri düşer.

Şiddetli belirtiler ve yaygın vücut ağrısı olanlar Dikloron + Muscoril iğne yaptırmalarını öneririm. Hastalar çok rahatlıyor iğneden sonra.

Çinde yeniden kuş gribi başlamış yakında türkiyede'de çıktı haberleri düşer.

O zaman biz korkmıyah. Fenerlilerlen bejekeliler korksun.

Neyse kaçıyom ben. Çekilin önümden... :dogrun::dogrun::dogrun::dogrun::dogrun:

Geri
Üst Alt