H3N2 Grip Virüsü

Çocuk hasta, hanım hasta bi tek ben sağlamım evde. Nasıl bir illetse 1 haftadır şiddeti düşeceğine giderek artıyor. Mide bulantısı, öksürük krizi, iştahsızlık, yüksek ateş, ilaçları etkisiz kılma. Vallahi yoruldum işe git eve gel hastaneye git. Sürekli günde bir defa bu üçgeni yaşıyorum. Sağlık gibisi yok.

Bugün devlet hastanesi, bol hastalı bir minibüs, ve 2 sefer metrobüs, ve şöförün öksürmekten öleceğini sanmama neden olan bir başka minübüs'e binerek, bir de bütün bunları 3.5 saat uyku ile yaparak çok fena davetiye çıkardığım virüstür.

1-2 hapşırık ile ilk sinyallerini vermemden mütevellit korktuğumdur.

Çocuk hasta, hanım hasta bi tek ben sağlamım evde. Nasıl bir illetse 1 haftadır şiddeti düşeceğine giderek artıyor. Mide bulantısı, öksürük krizi, iştahsızlık, yüksek ateş, ilaçları etkisiz kılma. Vallahi yoruldum işe git eve gel hastaneye git. Sürekli günde bir defa bu üçgeni yaşıyorum. Sağlık gibisi yok.

Geçmiş olsun.

Hemen bol limonlu ve sirkeli(Mümkünse ELMA), beyaz lahana + domatesli bolca salata yap. içine de birkaç kaşık yoğurt ve iribir parça (sigara paketi büyüklüğünden az olmasın ) beyaz peynir karıştır.

Müsait sosyal durumun olursa birkaç diş sarmısak da eksik olmasın.

Ekmeksiz kaşıkla gitsin. Sonra da erkenden yat ..

gerekirse ertesi gün de tekrarla.

Ama doktora gitmeyi de ihmal etmeyin. Buradan herhangi bir ilaç ismi hakkında referans vermem doğru olmaz..

NOT : 3 gün evvel bir konudan :bansign: yemiştim. Bende protesto olması için, kendimce tüm foruma genişlettim bu yasağı.

Onun için 3 gündür hiç mesaj yazmadım. Sadece zaman darlığından dolayı 3 saat evvel eurovision a yazdım.

Daha hasta olmamıştık ama neyse. Bugün de 1 Milyon kişili bir metrobüs seferi daha yaptım. Okulda da bayağı hasta adam ile görüştüm. Ben şimdiden yapayım dediğini bari de önlem olsun :D

Gargara+ diş fırçalama'yı arttırdım sadece.

4-5 senedir hasta olmuyodum ama sanirim bu tatli arkadasa hayir diyemedim ve ona sahip oldum :) . Hosuma gitmedi gece uyumasi zor ve uyku cok bolunuyor . O kadar sumugu vucudum nasi uretiyor anlamis degilim ama degisik bi tecrube .

4-5 senedir hasta olmuyodum ama sanirim bu tatli arkadasa hayir diyemedim ve ona sahip oldum :) . Hosuma gitmedi gece uyumasi zor ve uyku cok bolunuyor . O kadar sumugu vucudum nasi uretiyor anlamis degilim ama degisik bi tecrube .

Akşamları yatmadan evvel limonlu adaçayı uyku problemini rahatlatabilir biraz..

Ama BAY iseniz gereksiz kullanımlardan kaçınmanızı ŞİDDETLE tavsiye ederim..

Eskiden her sene milanodaki moda haftalarini takip ederdik simdi her kis ayri bir virus takip ediyoruz. Bunun ismi yokmuymus?

Virusten filan anlamam dogrumudur yanlismidir varmidir yokmudur ama 2 ev arkadasim da hasta hatta bir tanesiyle su an hastanedeyiz. Tam da final haftasi oncesine geldi. Cok talihsiz zaman. Hakkaten sagliktan öte birsey yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskiden her sene milanodaki moda haftalarini takip ederdik simdi her kis ayri bir virus takip ediyoruz. Bunun ismi yokmuymus?

Bu virüs uzun zamandır var ama galiba Türkiye'de bu aralar moda. Avrupa'da bu virüs hakkında neredeyse haber yok. Kolay değil 1 saatlik ana haber bültenlerini doldurmak.

Virusten filan anlamam dogrumudur yanlismidir varmidir yokmudur ama 2 ev arkadasim da hasta hatta bir tanesiyle su an hastanedeyiz. Tam da final haftasi oncesine geldi. Cok talihsiz zaman. Hakkaten sagliktan öte birsey yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eskiden beri bildiğimiz bir atasözü vardır:

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi;

Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi.

Kanuni Sultan Süleyman.

Son birkaç gün içinde (kendimde dahil) en az 10 hastalık vakası gördüm. İşyerinden 2 arkadaşımın çocukları, arkadaşlar, oradan buradan falan.

(Çok şükür ki ben o kadar olmadım, Allah'ta acil şifa versin herkese ) bir çoğu acillik olmuş. Düşmeyen yüksek ateş vs gibi sebepler yüzünden.

Ben üstelik 2 hastalıkla uğraşıyorum 1 haftadır. Hem bu bahsettiğim, hemde ülser.

2 side son bir hafta on gün içinde aynı anda yaşadığım hastalık. ancak biraz bünyeden biraz da erken kullandığım ilaçlardan sanırım çok ağır ve uzun süreli olmadı...

Son birkaç gün içinde (kendimde dahil) en az 10 hastalık vakası gördüm. İşyerinden 2 arkadaşımın çocukları, arkadaşlar, oradan buradan falan.

(Çok şükür ki ben o kadar olmadım, Allah'ta acil şifa versin herkese ) bir çoğu acillik olmuş. Düşmeyen yüksek ateş vs gibi sebepler yüzünden.

Ben üstelik 2 hastalıkla uğraşıyorum 1 haftadır. Hem bu bahsettiğim, hemde ülser.

2 side son bir hafta on gün içinde aynı anda yaşadığım hastalık. ancak biraz bünyeden biraz da erken kullandığım ilaçlardan sanırım çok ağır ve uzun süreli olmadı...

ülseriniz doktor teşhisi mi yoksa sadece şikayet halinde mi..

ülseriniz doktor teşhisi mi yoksa sadece şikayet halinde mi..

Midemde birkac gun once yapilan endoskpide 4-5 yerde ülser başlangıci tespit edildi. Ayrıca biopsi yapıldı.13 ocakta biopsi sonucu çıkacak.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Akşamları yatmadan evvel limonlu adaçayı uyku problemini rahatlatabilir biraz..

Ama BAY iseniz gereksiz kullanımlardan kaçınmanızı ŞİDDETLE tavsiye ederim..

Aynen adacayini severdim de ostorojen hormonu bidi bidisi var diyolar ondan icmiyorum varsin uyumayalim :D

Midemde birkac gun once yapilan endoskpide 4-5 yerde ülser başlangıci tespit edildi. Ayrıca biopsi yapıldı.13 ocakta biopsi sonucu çıkacak.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmişolsun emmoğlu..

Artık sizi Türk doktorlarına emanet ediyoruz...:D

Yav aga nasıl bir kafadır bu cidden ne kullanıyorsunuz merak ediyorum : )

Sizin bilmediğiniz yada hor gördüğünüz bişeyleri kullandığımız muhakkak..

Çünkü kullanamadığınız bu minerallerin eksikliği mesajlarınızdan açıkça belli oluyor...

Bu virüsten mi bulaştı bilmiyorum ama bu 1 gün aşırı üşüme yaşadım sonra ateşe vurdu yorgan ve battaniye altına girdim tabi ondan önce 2 tane pijama 3 kat kazak giydim yattım kalktığımda terledim doğal olarak ateş ve üşüme geçti bi tek hafif olarak burın tıkanıklığı var sümük akmaya başlamadı :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimin oyunu bu ? Bir ülkenin ulusal düzeyde ilaç şirketinin oyunu mu ? Yakında ilacı da çıkar adamlar köşe olur. Bu dünyada iyiler kaybederken kötüler hep kazanacak.

Geri
Üst Alt