H3N2 Grip Virüsü

Bu virüsten mi bulaştı bilmiyorum ama bu 1 gün aşırı üşüme yaşadım sonra ateşe vurdu yorgan ve battaniye altına girdim tabi ondan önce 2 tane pijama 3 kat kazak giydim yattım kalktığımda terledim doğal olarak ateş ve üşüme geçti bi tek hafif olarak burın tıkanıklığı var sümük akmaya başlamadı :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nefes yollarındaki (burun) tıkanıklık için ilaç/sprey vs şeylerle uğraşmaya gerek yok..

Yemeklarin yanında acısından beyaz soğanı elma gibi ısırarak yemek yeterli. Salata içine ufak parçalarla doğradığınızda göz yaşartan şifalı gazı, diğer sebzeler ve özellikle de tuz ile etkinliğini kaybediyor.En azından sadece 4 e bölerek tüketmek de olabilir.

Daha etkili yöntem ise, beyaz soğanı ortadan yanlamasına ikiye bölüp 10-15 cm mesafeden kokusunu burundan teneffüs etmek. Birkaç dakika içinde etkisi hissedilmeye başlayacaktır..

Sizin bilmediğiniz yada hor gördüğünüz bişeyleri kullandığımız muhakkak..

Çünkü kullanamadığınız bu minerallerin eksikliği mesajlarınızdan açıkça belli oluyor...

Hala '3-4 yil once olen virusun ' derken ne demek istedigini aciklamadin TT :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hala '3-4 yil once olen virusun ' derken ne demek istedigini aciklamadin TT :D

Siz halen oradamı duruyorsunuz MR..

Hadi sizin haklı olduğunuzu varsayalım. 3-4 senedir vücutlarda baskı altında tutulabilen bu virüsün; birbirinden epeyce uzak mesafelerde farklı ortamlarda dahi aynı zamanda mutasyona uğramasıda mı garip değil. Bu kadar enteresan beraberlikleri nasıl normalmiş gibi algılayabiliyosun merak ettim emmoğlu..:confused-53:

Bu kadar tesadüfle hiç ummadığınız gerçeklerle de karşılaşabilirsiniz . Dikkatli olun.. Amca hala meselesi daha yakına gelebilir.. anlarsınız ya...:ka25:

[attachment=6529:deli.jpg]

Ne H3N2 gribi ne domuz gribi ne kuş gribi. En kötü hastalık deli dana hastalığıydı. Aylarca et yedirmediler insanlara. Yerken de korkarak yiyorduk. Etçil bir insan olarak hiç hoş zamanlar değildi diye hatırlıyorum :)

Ekli dosyalar

• deli.webp
    deli.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 184
Ekli dosyayı görüntüle 9996

Ne H3N2 gribi ne domuz gribi ne kuş gribi. En kötü hastalık deli dana hastalığıydı. Aylarca et yedirmediler insanlara. Yerken de korkarak yiyorduk. Etçil bir insan olarak hiç hoş zamanlar değildi diye hatırlıyorum :)

Böyle zamanlarda adaklık/ kurbanlık satılan yerlerden bitane yada bir sezonluk yeteri kadar hayvan alıp kendin kestirip Deep/freeze veya başka geleneksel metodlarla depolayacaksın..:cool-78:

Hhehe bende de var şaka maka:D galiba

Yatağa düşürmeden tedbirini alsan fena olmaz...

Gibisinden bir tavsiyeye gerek yoktur sanırım.. Geçmişolsun..

Yediğin portakal/greyfurtların kabuklarını rendeleyip oda sıcaklığında temiz bir GAZETE ÜZERİNDE 3-5 günde kurutttuktan sonra çayını yapabilirsin. Veya bir tutam kadarını, bir demlikte sıcak suyla sabaha kadar beklettikten sonra süzerek buzdolabında 1 ay kadar muhafaza edebilirsin. Sabah/akşam herhangi bir rahatsızlık olmasa bile;

Bir su bardağına bir fincan koyup suyla/meyve suyuyla seyrelterek içebilirsin. Su ile seyreltme de tadı yavan gelirse, tatlandırıcı olarak bal(şeker) veya tatlı meyvasularını da kullanabilirsin.

Ama en güzeli, limon suyu ve elma sirkesiyle karıştırıp sonra suyla seyrelterek sade olarak kullanmaktır..

Siz halen oradamı duruyorsunuz MR..

Hadi sizin haklı olduğunuzu varsayalım. 3-4 senedir vücutlarda baskı altında tutulabilen bu virüsün; birbirinden epeyce uzak mesafelerde farklı ortamlarda dahi aynı zamanda mutasyona uğramasıda mı garip değil. Bu kadar enteresan beraberlikleri nasıl normalmiş gibi algılayabiliyosun merak ettim emmoğlu..:confused-53:

Bu kadar tesadüfle hiç ummadığınız gerçeklerle de karşılaşabilirsiniz . Dikkatli olun.. Amca hala meselesi daha yakına gelebilir.. anlarsınız ya...:ka25:

Hala anlamamakta ısrar ediyorsun.

Bilmediğin bir konuda bu kadar bilmişlik taslayıp rezil olmaya ne gerek var ?

Hadi sizin haklı oldugunuzu varsayalım derken ? Hala inanmıyor ve varsıyorsun öyle mi :) Merak ettim ne biliyorsun bu konu hakkında ?

Kaç gündür bu konu konuşuluyor ve sen bilmişlik yaparak Influenza virusunun özelliğini kimyasal savaş olarak adlandırıyosun. İnsan en azından merak eder de google amcaya sorar neymiş bu Influenza virusu diye.

Neyse daha fazla bu konuyu takip etmeyeceğim sen doktorculuk oyna burda.

Konu hakkında eğitimli olan birisi senin saçmaladığını anlıyor hemen malesef.

Sizin bilmediğiniz yada hor gördüğünüz bişeyleri kullandığımız muhakkak..

Çünkü kullanamadığınız bu minerallerin eksikliği mesajlarınızdan açıkça belli oluyor...

:))

Türkiye'ye kim girmek istesin de kimyasal savaş olacak hey allahım. Ama bilimsel olarak bir şey söylemek istersem, bu tarz iyileşmesi zor hastalıkların Türkiye'de görülmesinin sebeplerinden biri de bilinçsiz ilaç ve antibiyotik kullanımı. Hafif nezle olduğunda 1000mg'lık antibiyotik,ilaç vs. kullanan insanlar farkında olmadan bu virüslerin ve bakterilerin mutasyona uğrayarak ilaçlara dayanıklı hale gelmesini sağlıyor.

Ne demek istediğimi bu köşe yazısından detaylı okuyabilirsin

Antibiyotik çağının sonuna mı geldik? - Hürriyet YAZARLAR

Ama kimyasal savaş falan yapmayalım arkadaşlar :)

hasta olanlar forumdan çıksın , benim gibi daha hastalık bulaşmamış renktaşlara bulaştırmasınlar...:cool:

Aynı fikirdeyim..

Ben forumdan vazgeçtim; bari, hiç bir şeye çare üretmedikleri gibi, işe yarar konulara gruplar halinde sirayet etmeselerde olurdu yani. Bunlar hep AliCengiz oyunu ve strateji ürünü saldırılar işte.

Örneği de burada.özellikle de son mesajlarda kanlı-canlı görünüyor..

BAJrM8TCcAAScQ3.jpg:large

Aynı fikirdeyim..

Ben forumdan vazgeçtim; bari, hiç bir şeye çare üretmedikleri gibi, işe yarar konulara gruplar halinde sirayet etmeselerde olurdu yani. Bunlar hep AliCengiz oyunu ve strateji ürünü saldırılar işte.

Örneği de burada.özellikle de son mesajlarda kanlı-canlı görünüyor..

BAJrM8TCcAAScQ3.jpg:large

Hic bir seye care uretmedikleri gibi derken ? :)

Haftada 200 kisiyi iyilestiriyorum bu gribe yakalanan.

Sen bu listede hangisisin ? Akil verdigine gore az bilen diycem ama azcik da olsa bilgin yok bu konuda.

ABD’de Ekim ayı itibari ile etkili olan grip salgınında 22 kişi öldü.

Grip salgınında 22 kişi öldü - YAZETE.com

Dikkatimi çeken nokta ölümlere yol açan bu gribin bizdeki H3N2 olduğu veya arasındaki bir ilişki olduğuna dair bir ayrıntı göremedim.

İçimden ADALET KILICI yada ALLAH(cc)' IN SOPASI demek geçiyor ama; ölenlerin sıradan insanlar olduğu düşünülürse de, bunun haksızlık olacağı fikri daha ağır basıyor.:dejection:

H3N2'yle gelen zatürree kâbusu

Türkiye'de 3 ayda 1 milyon kişiye bulaşan H3N2 virüsü kaynaklı gribin zatürree vakalarını artırması panik yarattı. SABAH, Galatasaraylı basketbolcu Alba Torrens ve köşe yazarı Amberin Zaman'ı yoğun bakıma sokan salgına mercek tuttu.

H3N2'yle gelen zatürree kâbusu-Sabah - 10 Ocak 2014

Her grip zaturre (pnomoni) riskini arttirir.

Alba Torrens Taburcu Edildi.

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı'nın İspanyol oyuncusu Alba Torrens, zatürre başlangıcı teşhisiyle bir haftadır tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Alba Torrens Taburcu Edildi

Geri
Üst Alt