Haaland'ın Beceriksizliği Gündem Oldu

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
İngiltere'de Community Shield'in sahibi Manchester City'yi 3-1 mağlup eden Liverpool oldu. Liverpool'un yeni transferi Darwin Nunez ilk maçında ağları havalandrırken Manchester City'nin rüya transferi Erling Haaland ise imkansızı başardı. Norveçli yıldız yerden yere vurulurken alay konusu oldu.

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City ile FA Cup şampiyonu Liverpool'u karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Liverpool oldu. Community Shield'i Liverpool 3-1 kazanırken yeni transfer Darwin Nunez ilk maçında ağları havalandırmayı başardı. Manchester City'nin yeni yıldızı Erling Haaland ise büyük hayal kırıklığı yarattı.

1659262278049.webp
1659262120382-png.170815

NUNEZ ATTI HAALAND İNANILMAZI BAŞARDI

Liverpool'un yeni transferi Uruguaylı Darwin Nunez, ilk resmi maçında Manchester City karşısında gol bulmayı başardı. Uzatma dakikalarında skoru 3-1'e getiren golü kaydeden Nunez, Manchester City'nin hayallerini yıkan isim oldu.

Erling Haaland ise maç boyunca bekleneni veremedi. Norveçli yıldız Van Dijk ve Matip ile girdiği mücadelelerde etkisiz kaldı. Haaland 90+7'de kaçırdığı net pozisyonla hayal kırıklığı yarattı. Phil Foden'ın 90+7'deki şutu kaleci Adrian'dan döndü. Altı pasta topla buluşan Haaland boş kaleye atamadı. Haaland'ın golü kaçırmasının ardından statta bulunan Liverpool taraftarları Norveçli yıldızla alay edercesine tezahüratlara başladı.

Ben beğendim açıkçası 2-3 haftaya tam uyum sağlar.Tam city'e uygun oyuncu. Yalnız grilsh için siterling'i satmak büyük aptallık

Alışınca ligin içinden geçer.

Ancak
jesus böyle atmaya devam ettikçe
jesus'u o kadar ucuza sattıklarına pişman olacaklar

Olur böyle şeyler. Zaten 97. Dakikaymış.

iyide BLUE MAN nın oyuncular mal gibi sürekli pas yaptı adam boşa kacıyor dikiene pas atmak yerine yan pas geri pas yaptı MAN BLUE liverpool surekli dikine oynuyor man blue pas yapıyor yeminle sıkıldım uykum geldi macı izlerken

HALLAND liverpool da olsa HATRİCK yapardı bu maçta

ofsayttan anlik kacabilmesi bence takdire sayan
golun kacmasi sanssizlik abartmasinlar
Kesinlikle, bende bunu yazıp yazıp sildim. Bu çocuğun en büyük farklılığı zaten mevkisi gereği mental olarak büyük bir olgunlukta oynaması.

İyi işler yapacağını düşünüyorum.

Böyle 1-2 pozisyon üzerinden Nunez'e de sallıyordu bir takım cahil. Şunu kaçırması Haaland'ın top class topçu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ofsayta düşmemek için ciddi çaba gösterip o topu kalecinin sektireceğini tahmin ederek hemen koşması zaten başlı başına takdirlik.

gsc beni duygulandırıyor keşke eleştirseydiniz şu an gerçekten tersi çıkacak

ofsayttan anlik kacabilmesi bence takdire sayan
golun kacmasi sanssizlik abartmasinlar
Pozisyon büsbütün şanssızlık hocam başka bir şey değil zaten. Darwin'in ilk hazırlık maçında United 4-0 yenmişti Liverpool'u orda da City ve United'lılar baya dalga geçmişlerdi Nunez'in kaçırdıklarıyla. Şimdi de bunu görünce yapılan yorum bayağı komik geldi.

c. ronaldo nun da böyle gol kaçırmışlığı var önemli olan sene sonunda performans.

Geri
Üst Alt