Hadi Öpüşün, Barışın Başlığı

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Bu başlık vasıtasıyla forumda küs olan üyelerimizi barıştırabiliriz.
@Levent Kolpgün abi ile sebebini hatırlamadığım bir mevzu yüzünden darıldık. Kendisi beni engellediği için özür dileyemiyorum ama sizler aracı olursanız çok sevinirim.

Özellikle dün @Ata B. Oğuz ile organize ettikleri eurovision etkinliği için kendisine minnetlerimi sunmak isterim.

Küs olduğum bir kaç isim daha var ama adım adım, hatalarımlar ve yanlışlarımla yüzleşerek samimi bir süreçte ilerlemek istiyorum.

Ara bulucu ve sözünün eri üyelerimizi yardımları için etiketlemek isterim: @Alper Altun @Uğur İz @Emrah Duvar

Bu başlık vasıtasıyla forumda küs olan üyelerimizi barıştırabiliriz.
@Levent Kolpgün abi ile sebebini hatırlamadığım bir mevzu yüzünden darıldık. Kendisi beni engellediği için özür dileyemiyorum ama sizler aracı olursanız çok sevinirim.

Özellikle dün @Ata B. Oğuz ile organize ettikleri eurovision etkinliği için kendisine minnetlerimi sunmak isterim.

Küs olduğum bir kaç isim daha var ama adım adım, hatalarımlar ve yanlışlarımla yüzleşerek samimi bir süreçte ilerlemek istiyorum.

Ara bulucu ve sözünün eri üyelerimizi yardımları için etiketlemek isterim: @Alper Altun @Uğur İz @Emrah Duvar
beni yanlış etiketledin herhal. ben pek yapıcı değilimdir.
@Emrah Yıldırım adaş seni çağırıyor galiba

@Oral Sevmez i foruma kim kusturduyse derhal burada ozur dilemelidir. Hic postunu gormedim adama operasyon cekildi resmen (yasakli kaynak hatasi haricinde)

Edit: @Oral Sever whatsappta bugun neler oldu diyor mu? Basina bir sey gelmis olmasin adamin ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt