Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin . olduğun gerçeğini değiştirmiyorPoposunun resmini atmak icin bahane arayan levo ustat bana oyle bisey soylemez olm.
Raporladim.Senin . olduğun gerçeğini değiştirmiyor
Umarım ceza alırsınRaporladim.
Saylak değildir abi. Murhan o zamanlar 7 yaşındaydıBen forumda en son saykal mıydı saylak mıydı onunla tartışmıştım da 15 sene oluyor yahu koca adamlar olduk. O da burda mı hâlâ bilmiyorum
Bu aralar @Cafer Güney var ona pis ayar oluyorum bakalım hayırlısı
Saydek diye kim demişti geçmişteSaylak değildir abi. Murhan o zamanlar 7 yaşındaydı
Ne demiştin?Bu post vesilesiyle aylar önce aramızın bozulduğu ve çok ağır kavga ettiğimiz @Hayri Cund renktaşımdan özür dilemek ve kendisine barış teklif etmek isterim. Artık küsler barışmalı…
@Emre Saykal diyor benim ikiz kardeşimSaylak değildir abi. Murhan o zamanlar 7 yaşındaydı
Senin . olduğun gerçeğini değiştirmiyor
Raporladim.
Sizin birbirinize küfür edip bir de birbirinizi raporlamanızdan ötürü hakkınızda mühim kararlar alınacağını bildirmek isterim.Umarım ceza alırsın
No ideaSaydek diye kim demişti geçmişte
Burası öpüşüp barışma başlığı dur bakalimn.Sizin birbirinize küfür edip bir de birbirinizi raporlamanızdan ötürü hakkınızda mühim kararlar alınacağını bildirmek isterim.
ben nerede küfür etmişim lan.Sizin birbirinize küfür edip bir de birbirinizi raporlamanızdan ötürü hakkınızda mühim kararlar alınacağını bildirmek isterim.
Öpüşüp barışma başlığında kavga çıkıyor. Bu toplum birleşemez bütünleşemez.Burası öpüşüp barışma başlığı dur bakalimn.
ters psikoloji her zaman işe yarar. Bunu sana ispatlayacağım Levent abiyi etiketler misin?Öpüşüp barışma başlığında kavga çıkıyor. Bu toplum birleşemez bütünleşemez.
nelerin ne olduğunu nelerin hangi durumlar…ben nerede küfür etmişim lan.
@Levent Kolpgünters psikoloji her zaman işe yarar. Bunu sana ispatlayacağım Levent abiyi etiketler misin?
nelerin ne olduğunu nelerin hangi durumlar…
onur mahlasına geri dön la. böyle hiç sohbet edesim gelmiyor seninleSizin birbirinize küfür edip bir de birbirinizi raporlamanızdan ötürü hakkınızda mühim kararlar alınacağını bildirmek isterim.
No idea
@Keramettin TANRIVERDİ adımı Onur Mahlas olarak revize edebilir misin sayın adminim?onur mahlasına geri dön la. böyle hiç sohbet edesim gelmiyor seninle