- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.811
- 2.743
@Murat Durmaz kardeşimi sapıklık konusunda takdir ediyorum doğrusu.Bu nasıl bir sapıklık @Gökhan Sancak tan bayrağı alacaksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Durmaz kardeşimi sapıklık konusunda takdir ediyorum doğrusu.Bu nasıl bir sapıklık @Gökhan Sancak tan bayrağı alacaksin
maça mı gittin lanbütün cenabetler de maça gelmiş
biz ekran başındamaça mı gittin lan
Sen ki sayın ve sevgili Burcu Özberk hanımefendilerinin yürüdüğü yollardan bile yürümek istediğini beyan edecek kadar 1 sapıksın reis benim Türkiye'nin sayılı güzel ünlülerinden ve her evli erkeğin kafasını karıştıracak kadar potansiyelde olan Kraliçe'ye, billur sesli Hadise'ye yapmış olduğum bu övgüye mi sapıklık diyosun?Bunu kamuoyuna sormalı ve kamuoyunun vicdanına bırakmalı diyerek sözlerimi bitiriyorum..Bu nasıl bir sapıklık @Gökhan Sancak tan bayrağı alacaksin
Sen ki sayın ve sevgili Burcu Özberk hanımefendilerinin yürüdüğü yollardan bile yürümek istediğini beyan edecek kadar 1 sapıksın reis benim Türkiye'nin sayılı güzel ünlülerinden ve her evli erkeğin kafasını karıştıracak kadar potansiyelde olan Kraliçe'ye, billur sesli Hadise'ye yapmış olduğum bu övgüye mi sapıklık diyosun?Bunu kamuoyuna sormalı ve kamuoyunun vicdanına bırakmalı diyerek sözlerimi bitiriyorum..
Hastayım sana, yanıyorum..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir de bana milf sevici diyorlar. 47 yaşındaki kadına mi aşık arkadaşımız!Sen ki sayın ve sevgili Burcu Özberk hanımefendilerinin yürüdüğü yollardan bile yürümek istediğini beyan edecek kadar 1 sapıksın reis benim Türkiye'nin sayılı güzel ünlülerinden ve her evli erkeğin kafasını karıştıracak kadar potansiyelde olan Kraliçe'ye, billur sesli Hadise'ye yapmış olduğum bu övgüye mi sapıklık diyosun?Bunu kamuoyuna sormalı ve kamuoyunun vicdanına bırakmalı diyerek sözlerimi bitiriyorum..
37 yaşında Tahir abi kadın yavBir de bana milf sevici diyorlar. 47 yaşındaki kadına mi aşık arkadaşımız!
Murat saçmalama ben 15 yaşında falan ünlendi kadın ben şimdi 38 yaşındayım.37 yaşında Tahir abi kadın yav![]()
Bilmem ben Tahir abi ben Google'ın yalancısıyımMurat saçmalama ben 15 yaşında falan ünlendi kadın ben şimdi 38 yaşındayım.
Yahu ilkkan'in yaş mevzusuna döndü. İnsan ne yaşadığını bilmez mi! Ben 18 yaşındaydım kadın GORA'da oynadı ve ünlendi. 20 sene geçti. Az önce ben Google'a baktım kadın 47 yaşında yazıyor!Bilmem ben Tahir abi ben Google'ın yalancısıyım![]()
Sana özel 1 tarife o Tahir abi yavYahu ilkkan'in yaş mevzusuna döndü. İnsan ne yaşadığını bilmez mi! Ben 18 yaşındaydım kadın GORA'da oynadı ve ünlendi. 20 sene geçti. Az önce ben Google'a baktım kadın 47 yaşında yazıyor!