hadise

Bu nasıl bir sapıklık @Gökhan Sancak tan bayrağı alacaksin
Sen ki sayın ve sevgili Burcu Özberk hanımefendilerinin yürüdüğü yollardan bile yürümek istediğini beyan edecek kadar 1 sapıksın reis benim Türkiye'nin sayılı güzel ünlülerinden ve her evli erkeğin kafasını karıştıracak kadar potansiyelde olan Kraliçe'ye, billur sesli Hadise'ye yapmış olduğum bu övgüye mi sapıklık diyosun?Bunu kamuoyuna sormalı ve kamuoyunun vicdanına bırakmalı diyerek sözlerimi bitiriyorum..

Sen ki sayın ve sevgili Burcu Özberk hanımefendilerinin yürüdüğü yollardan bile yürümek istediğini beyan edecek kadar 1 sapıksın reis benim Türkiye'nin sayılı güzel ünlülerinden ve her evli erkeğin kafasını karıştıracak kadar potansiyelde olan Kraliçe'ye, billur sesli Hadise'ye yapmış olduğum bu övgüye mi sapıklık diyosun?Bunu kamuoyuna sormalı ve kamuoyunun vicdanına bırakmalı diyerek sözlerimi bitiriyorum..
3407.jpg

Promosu düşse de alsak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de bana milf sevici diyorlar. 47 yaşındaki kadına mi aşık arkadaşımız!

Bilmem ben Tahir abi ben Google'ın yalancısıyım :D
Yahu ilkkan'in yaş mevzusuna döndü. İnsan ne yaşadığını bilmez mi! Ben 18 yaşındaydım kadın GORA'da oynadı ve ünlendi. 20 sene geçti. Az önce ben Google'a baktım kadın 47 yaşında yazıyor!

Geri
Üst Alt