- 6 Eylül 2014
- 83.199
- 56.774
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakışır hocama.hoca buna da mı salça oldu acaba
kadınlar futbolu sadecebayan cimbom
Hani bırakmıştın futbolu yoksa kadınların ilgisini çekmek için mi devam ediyorsun hala.kadınlar futbolu sadece
ilgi kazanmak için takip eder
bitti güzel kardeşim bittiHani bırakmıştın futbolu yoksa kadınların ilgisini çekmek için mi devam ediyorsun hala.
bayan cimbom
benim bildigim ,
kendisi galatasaraylidir. hatta galatasaray tvde de konuk oldugu ozel program vardi, tam yayini youtube da vardi -kaldirilmis .
tanitim da 04.saniye ve 34.saniye de kendisi mevcut.
bu tur yayinlar cok guzel olurdu eskiden, ozellikle gstv nin ilk ciktigi yillar , her hafta bir unlu konuk olurdu....
tekrardan benzer bir program yapilmali . yeni konuklar gelmeli. misal, sampiyonluk kutlamasin da resital sunan galatasaray da okumus -sarkici edis ilk aklima gelen.
saygi ve selamlar .
benim bildigim ,
kendisi galatasaraylidir. hatta galatasaray tvde de konuk oldugu ozel program vardi, tam yayini youtube da vardi -kaldirilmis .
tanitim da 04.saniye ve 34.saniye de kendisi mevcut.
bu tur yayinlar cok guzel olurdu eskiden, ozellikle gstv nin ilk ciktigi yillar , her hafta bir unlu konuk olurdu....
tekrardan benzer bir program yapilmali . yeni konuklar gelmeli. misal, sampiyonluk kutlamasin da resital sunan galatasaray da okumus -sarkici edis ilk aklima gelen.
saygi ve selamlar .
burda da takım tutmuyorum demişti. dries ve kat sayesinde sempatim var demişti. hadise hanım artık ikicikli oynamayı bıraksın haykırsın en büyük cimbom diye.
sesten tanıdımhadise nerde
Einstein seni görse kahrolurdusesten tanıdım
Bu ne lan gulyabani gibi. 2 meme gördün hemen atHadise..
![]()
Bu saygısızlığın karşısında bu konuda yazı yazma yetkin alınmalı bence.Kadınlar konusunda edepli ol..Bu ne lan gulyabani gibi. 2 meme gördün hemen at