hadise

noldu hani takım tutmuyordun hadise hanım

okan hocam işte böyle cimbomlu yapar formayı giydirir

benim bildigim ,
kendisi galatasaraylidir. hatta galatasaray tvde de konuk oldugu ozel program vardi, tam yayini youtube da vardi -kaldirilmis .

tanitim da 04.saniye ve 34.saniye de kendisi mevcut.

bu tur yayinlar cok guzel olurdu eskiden, ozellikle gstv nin ilk ciktigi yillar , her hafta bir unlu konuk olurdu....

tekrardan benzer bir program yapilmali . yeni konuklar gelmeli. misal, sampiyonluk kutlamasin da resital sunan galatasaray da okumus -sarkici edis ilk aklima gelen.

saygi ve selamlar .

benim bildigim ,
kendisi galatasaraylidir. hatta galatasaray tvde de konuk oldugu ozel program vardi, tam yayini youtube da vardi -kaldirilmis .

bu tur yayinlar cok guzel olurdu eskiden, ozellikle gstv nin ilk ciktigi yillar , her hafta bir unlu konuk olurdu....

tekrardan benzer bir program yapilmali . yeni konuklar gelmeli. misal, sampiyonluk kutlamasin da resital sunan galatasaray da okumus -sarkici edis ilk aklima gelen.

saygi ve selamlar .

lig tv'nin lig tv olduğu yıllar. aslan cimbom programı vardı. bahri havadır sunardı. peeeyy..

benim bildigim ,

saygi ve selamlar .

burda da takım tutmuyorum demişti. dries ve kat sayesinde sempatim var demişti. hadise hanım artık ikicikli oynamayı bıraksın haykırsın en büyük cimbom diye.

burda da takım tutmuyorum demişti. dries ve kat sayesinde sempatim var demişti. hadise hanım artık ikicikli oynamayı bıraksın haykırsın en büyük cimbom diye.

dedigin gibi ,
son yillarda soylemlerin de degisiklik veya cekince(kariyer vs) vs olmussa bilemem.

nacizane *belirttigim konuk oldugu yayini *referans aldim(gslilik) sahsen o donem den izlerken .

saygi ve selamlar .

Hadise..
Resim

Geri
Üst Alt