Hagi, Fatih Terim İle İlgili Konuştu!

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Hagi´nin zamaninda World Soccer dergisinde verdigi reportaj ile Terim ile ilgili övgü dolu sözler ile bahsetmistir... Bazilerimiz hatirlar, bazilerimiz hatirlamaz. Birazcik nostalji yapalim dedim.

How is Terim regarded?
Here in Turkey he is considered a great man. We are all fans of his here. In five months he built up a phenomenal side at Fiorentina. Name me another foreigner capable of that. He’s extraordinary – he could coach any side.

Read more at Gheorghe Hagi - World Soccer

--------------------------------------------------

"Türkiye´de cok büyük bir insan olarak taninir. Hepimiz onun bir taraftariyiz burada. Sadece 5 Ay icinde Fiorentina´da harika bir takim yaratabildi, bana bunu yabailecek baska bir yabanci gösterin. Kendisi siradisi bir insan, her takimi calistirabilicek kapasitededir. "

Terimciliğin son kalesi Adem Çakar

Terim'i öven her futbol adamı için konu açsak forum çöker. Boşver o yüzden, neyin ne olduğunu herkes biliyor.

Vat ken aydu

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) adam 8. Olmus takimi alip sampiyon yapmis yedek muzmin sakat topcu taktikten anlamiyordu diyor :)

:) adam 8. Olmus takimi alip sampiyon yapmis yedek muzmin sakat topcu taktikten anlamiyordu diyor :)

Milan Baros´u cok severim, 2011/2012 sezonunda ilk yari iyi katki alindi, ama artik profesyonel futbol oynacak seviyeden iyice düsmeye baslamisti. Sonra kadro disi kaldi, ve Antalyaspor´da bile tutunamadi, sucu kendisinde aramali. Terim´den sonra hic bir hoca ondan dogru dürüst verim alamadi zaten. Devamli sakatlanmasi, isin tuzu biberi zaten.

Terim'i öven her futbol adamı için konu açsak forum çöker. Boşver o yüzden, neyin ne olduğunu herkes biliyor.

Fatih Terim´i kötüleyecez diye nerdeyse Galatasaray tarihine camur atacak kadar sinirlenmis arkadaslar var. Bakalim Hagi´nin futbol bilgisini de mi tartismaya kadar götürebilecekler mi. :)

Gün geçmesin ki Adem Çakar ft'yi övmesin ..

Adem Çakar'da ki yürek karşısında saygı duruşuna geçiyorum.

Tek başına savaşıyor adam.

Anlaşılan milli maçtan sonra buralar çok karışacak.Merakla bekliyorum.

Yeter be FT forumuna dönmüs burasi. Biktik arkadas su herifin hakkinda haberleri okumaya, buna bir son verelim artik

Adem Çakar'da ki yürek karşısında saygı duruşuna geçiyorum.

Tek başına savaşıyor adam.

Savasma kelimesini pek sevmem Alpay kardes. Ben fikirlerin monotonlastigi bir yerde, yeni fikirler katip, yeni pencereler acmaya özen gösteriyorum sadece.

Adem Çakar yakında telef olacak yazık. Az sokağa çık başkan.

Geri
Üst Alt