Hagi, Fatih Terim İle İlgili Konuştu!

Terim'e olan müthiş nefretim bir yana bence Türkiye ligi için en iyi hocaydı.Real deplasmanına Sneijder-Drogba-Burak'la çıkması gibi hatalar da yapsa genel olarak iyiydi.Özellikle skor kötüye gitti mi hamleleri iyiydi.Mesela ilk aklıma gelen Braga maçında sonradan giren Aydın ve Amrabat'ın skora katkıları.Hiçbir şey yapamasa hakeme artistlenip baskı altına alıyordu. :)Ben Mancini'de ve Prandelli'de bunu göremedim.Oyuncu değişiklikleri vasat ikisinin de.

Hagi terimden cok sey ogrenmis tdlik konusunda
Teknik adamlik kariyeri bunu gosteriyor

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biri de Ancelotti'nin, Terim'in Milan teknik direktörü iken odasına kapanıp BBG izleyerek kendini tatmin ettiğini söylediği başlığı bulsun böyle devam edelim.

{taptap©}

Bugün F.Terim Günü GSC de...

* LG G2 Tapatalk *

Adem çakar > aysalieberlar

Terim aleyhine diye konu kilitleyen yöneticiler umarım bu konuyu da kilitlerler ..

Gerçek anlamda Çek maçı FT'nin taktisyen mi yoksa bidon mu olduğunu benim nazarımda kanıtlayacağı maçtır.

Kazanmamız gereken bir maç , fakat Çekler bizim ipi çeker gibi duruyo

Iki tane negatif aciklama olan konu var Terim´e karsi... Bir tane konuda lehine dursa fena mi olur Yasin arkadas ? Farkli fikirlere tahamüllümüz olsun.

İkisi farklı adamlar sonuçta , söyledikleri de farklı. Birisi BBG izliyor diyor birisi taktik falan anlamıyor diyor. Yani sonuç olarak olumsuz ama içeriği farklı.

Hagi çok kibar bir insan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İkisi farklı adamlar sonuçta , söyledikleri de farklı. Birisi BBG izliyor diyor birisi taktik falan anlamıyor diyor. Yani sonuç olarak olumsuz ama içeriği farklı.

Teirm ile ilgili her aciklama, övgü ve elestiri ile ilgili konu acsak, bence forum Terim ile ilgili dolup tasar, bundan bazi arkadaslar da rahatsiz olmus zaten... Su an tepede konu alarak iki elestiri, birtane de övgü var, sonucta önemli olan bir dengenin olmasi.

Teirm ile ilgili her aciklama, övgü ve elestiri ile ilgili konu acsak, bence forum Terim ile ilgili dolup tasar, bundan bazi arkadaslar da rahatsiz olmus zaten... Su an tepede konu alarak iki elestiri, birtane de övgü var, sonucta önemli olan bir dengenin olmasi.

Ben o zaman yöneticilere Terim lehine ayrı bir topic , Terim aleyhine ayrı bir topic açtırılmasını teklif ediyorum yani o kadar Terim ile ilgili haber oluyor ki ana sayfamız işgale uğruyor. O yüzden bütün konuların toparlanması daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben o zaman yöneticilere Terim lehine ayrı bir topic , Terim aleyhine ayrı bir topic açtırılmasını teklif ediyorum yani o kadar Terim ile ilgili haber oluyor ki ana sayfamız işgale uğruyor. O yüzden bütün konuların toparlanması daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ozaman zaten Fatih Terim topigini, aleyhine ve lehine olan haberler ile ilgili kullanmamiz daha uygun olmaz mi :D ? Hadi yeni birsey olsa neyse, ama eski konular orada tartisilabilir. Al o haberini ve Terim konusunda tasi istersen...

Ozaman zaten Fatih Terim topigini, aleyhine ve lehine olan haberler ile ilgili kullanmamiz daha uygun olmaz mi :D ? Hadi yeni birsey olsa neyse, ama eski konular orada tartisilabilir. Al o haberini ve Terim konusunda tasi istersen...

Eski haberler Fatih Terim topicinde , yeni haberler de topici olmayan yerde dursun ne diyim o zaman :d

Geri
Üst Alt