Hagi, Galatasaray'a Doğru

Baska türlü olmuyor hagi ile
Gelmesin o vakit!...Berkan/Gedson dan hangisi olsa 3 kişilik filan oynamaları lazım. Canlarını dişlerine taksalar da Cica-Morutan-Kerem' in sağlayacakları defansif katkı yeterli düzeyde olamayacaktır, üzerine birde Hagi olmaz; defans-hücum bir bütündür, hücum edebilmek için önce topu kazanman gerekir; kimle kazanacaksın?..

Romanya mtında bu kadar rumen yok

Napıcaz bu kadar rumeni

Gelmesin o vakit!...Berkan/Gedson dan hangisi olsa 3 kişilik filan oynamaları lazım. Canlarını dişlerine taksalar da Cica-Morutan-Kerem' in sağlayacakları defansif katkı yeterli düzeyde olamayacaktır, üzerine birde Hagi olmaz; defans-hücum bir bütündür, hücum edebilmek için önce topu kazanman gerekir; kimle kazanacaksın?..
Defans yardim edenler var morutan cica gedson/berkan ile

formamızın arkasında hagi yazısını görmeyi cok özledik.

Hagi özel bir oyuncu bence. Her iki ayağınla da iyi vuruyor toplara. Kafası da çalışan topçu. Bence Morutan'ın baya bir önünde.

Hagi, Gedson, Bakambu konuşuluyorsa en az 3 tane yolcu var . 1.si Assuncao, diğer ikisi kim olacak acaba?

bütün romanya'yı bize itelemeye çalışıyorlar

çavuşesku da gelsin

Defans yardim edenler var morutan cica gedson/berkan ile
Onu diyorum işte, yetmez. Gedson/Berkan dan biri dışında diğer sayabileceklerinin katkısı yetmez. Bek oyuncularımızın defansif yeterliliği malumken, daha Morutan ile Cica' yı birlikte oynatmanın formülünü bulamamışken, birde Hagi 'olmayacak duaya amin' den öteye geçemez. Cica+Hagi mümkün değil...

Geri
Üst Alt