Hagi ile Görüşüldü İddiası

sizlere zaten boyle seyler laik nefret ediyorum bu kafa yapilarindan .

Culio/Stancu gitsin diye 9 dogruldu nece paralar harcandi .. mecburmuydu ? Yoo yine husran yasandiydi yine

Stancu'da zarar abartıldığı kadar değil milletin taptığı Mancini neler yaptı Hagi'nin onun beşte biri kadar kredisi olsun müsaade et de

Şu kulübü bir gün saman yerine gerçekten beyin taşıyan insanlar yönetebilecek mi sorusu geliyor sürekli aklıma.

O transferler rezaletti ama Haginin suçu ne burda önce biz düzgün bir sistem kurmalıyız transferler için transfer hocaya bırakılacak birşey değil

Ya o transferlerde bildiğim stancu 4 culio 2 kazım bedelsiz zapata bedelsiz yekta 3.5 milyon dolara alınmıştı.

Hadi yektayı çıkar demek ki beğeniliyor ki üzerinden kaç hoca geçti sözleşmesi uzatıldı falan.

Stancuyu 2.5 milyon, cluoyu 2 sene kiraladık iy para aldık kiradan sonra serbest bıraktık kazım kiraladık 1 milyon dolar almıştık zapata olduğu gibi gönderdik.

Max zarar 2 milyon dolardır. Tek hajrovic denen mal yüzünden 3.5milyon eurodan olduk daha yeni. Adama para belli kemer sık diye getirttik hep. Hiç demedik sana güveniyoruz transfer bütçen 20 milyon€ + oyuncu satışından gelenler. 1 milyona oyuncu bul dersen sana tanıdığı oyuncuları getirir. 10 milyona getir dersen üst seviyedekileri getirir bu kadar basit. Hiç yaşayamadık ki bilelim yüksek bütçeli transferleri nasıl diye.

Son düzenleme:
Ha bana kalsa dediğim boş bölüm olan sportif direktörlük kısmı tam hagi'ye göre

riberyi harcamisti :D:D:D

pls

o dönemde ribery hagi tarafından sık sık yedek bırakılıyordu her ne kadar maddi sebepler ve yönetim fiyaskosu sonucu elimizden kaçırmış olsakda hagi zaten ribery i kadroda pek kullanmıyordu.

Haginin o 5-1lik Final maçında Ribery'i erkenden çıkarmasına hala sinirliyim...Ribery o maçta erkenden çıkmasa o maç 5 değil 7-8 - 1 biterdi.....

Başlık değişsin lütfen

Hani nerden flroya da lan ?!!

* LG G2 Tapatalk *

neymiş hagi culio,stancu ve zapata'yı getirmiş. Çok beğenilen mancini kimleri getirdi peki? sanki sadece hagi yanlış tranfer yapmış gibi konuşmalar yok mu nefret ediyorum. Ayrıca ilk yılında başarılıydı sadece 100.yıl şampiyon olamadı diye yollandı diğer geldiğinde zaten bitmiş bir takım vardı o geldiği dönem efsane denilen terim başarısızlıktan korkup görevden kaçarken hagi sorumluluk aldı ama bunları kimse hatırlamıyor terime verilen imkanlar hagiye verilmedi. Haginin heykeli dikilmesi gerekirken eleştirenler var ondaki Galatasaray sevgisi o kadrodaki çoğu yerlide yok tvde her dakika eleştirip duruyorlar.

Haginin o 5-1lik Final maçında Ribery'i erkenden çıkarmasına hala sinirliyim...Ribery o maçta erkenden çıkmasa o maç 5 değil 7-8 - 1 biterdi.....

o sene eğer trabzon ve gençlere evimizde yenilmeseydik 2 kupalı kapatırdık belkide hagi uzun yıllar bizde kalırdı ayrıca 76 puanla 3.olduk geçen sene fener 74 puan toplamasına rağmen nisanda şampiyon oldu. Eğer 2.döneminde enkaz devralmasa herkes iyi hoca olarak hatırlardı.

Geri
Üst Alt