Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: Ve Hagi gitti!
Kurtulduk hele şükür
Kurtulduk hele şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek adayim var :
Raymond Domenech !
Usta kendisine burada denilenleri öğrense ben hakikaten utançtan yerin dibine girerim.
O ayıbı her ne kadar ben yapmamış olsam da utanırım.
Misimovic niye gitti? Kim gelince gitti? Hagi degil mi? Hagi olaganüstü sacmalamasaydi sezon sonuna kadar kalirdi zaten. Olaganüstü sacmaladigi icin simdi gidiyor.
Birincisi onca mesaj varken inşallah tarzı benim mesajımı niye alıntıladınHiç tartışacak durumda değilim şu an Galatasaray'ı ve Galatasaray'lılığı.
İkincisi son 4 maçını öne geçip sırf BAM değişikliğiyle kaybeden,Misi'yi egolarıyla harcayan bir teknik adamı eleştirirm tabi.Buna da hakkım vardır maçları izleyen bir taraftar olarak![]()
Takımın adeta içine etti..
Misimoviç'i,İnsua'yı kaybettik...
Zapata gibi 3.sınıf bir kaleciyi kalemize getirdi,kulübe yaptığı hiçbir olumlu iş yok hatta geldiğinde ki takımdan daha kötü hale getirdi takımı...
Önce düşük seviyeli takımların başına geçmeli Galatasaray Hagi'ye 5 gömlek fazladır...
Hagi'nin bize kazandırdıkları sağolsun. Futbolu bize yeniden öğretti.Zaten ankaragücü maçında bitmiş bir sezonda geldi başımıza.Olmayacağı belliydi.Efsaneliğinden bir eksilme olmadı gözümde. Ama sadece benim gözümde.Bugün arkadaşlar arasında konuşurken bile hırsız lafını hatırlatıp ona çakanları gördüm. Üzülüyor insan. Çocukluk kahramnının, beni Galatasaraylı yapan adamın itin kopuğun diline düşmesine.
Çoluk çocuk adama küfür eder hale gelmiş.
Bizler onunla büyüdük.Belki de Galatasaraylı olmamızın temel sebebiydi Hagi.
Sokak maçlarında topu aldığımızda "Hagi, Hagi topu aldı, Hagi bir çalım, Hagi vurdu gooooolll!" nidalarını atarak büyüdük bizler.
Yeni nesil bilmez.Beni de üzüyor.Keşke gelmeseydi de diline düşmeseydi bunların.
I love you Hagi.![]()
Stancu elimizde patladi. Zapata'da öyle.![]()
Stancu elimizde patladi. Zapata'da öyle.![]()
Misimoviç lanet olası şuanki yönetimin zihniyetinden gitti...!!! Herkes biliyor niye gittiğini.....!!!
Senin mesajı önceden eleştirdim ondan kalmış...
Benim meselem Hagi iyi veya kötü olması değil.. Biz bu akılla daha çooook Td kovarız o...