Hagi resmen gitti!

Cevap: Ve Hagi gitti!

Hagi'nin futbolculuğunu,efsaneliğni de teknik adamlığını da kimse tartışmamalı zaten.Ama ikisini de yapan var.

Hagi o kadar büyük bir futbolcuydu ki onu biz anlatamaz,eleştiremeyiz :)

Ama yine aynı Hagi o kadar kötü bir hoca ki (hoca bile değil bence) onu da tartışırsak gerçek TD'lere ayıp olur.

Takımın adeta içine etti..

Misimoviç'i,İnsua'yı kaybettik...

Zapata gibi 3.sınıf bir kaleciyi kalemize getirdi,kulübe yaptığı hiçbir olumlu iş yok hatta geldiğinde ki takımdan daha kötü hale getirdi takımı...

Önce düşük seviyeli takımların başına geçmeli Galatasaray Hagi'ye 5 gömlek fazladır...

Usta kendisine burada denilenleri öğrense ben hakikaten utançtan yerin dibine girerim.

O ayıbı her ne kadar ben yapmamış olsam da utanırım.

Hagi'nin bize kazandırdıkları sağolsun. Futbolu bize yeniden öğretti.Zaten ankaragücü maçında bitmiş bir sezonda geldi başımıza.Olmayacağı belliydi.Efsaneliğinden bir eksilme olmadı gözümde. Ama sadece benim gözümde.Bugün arkadaşlar arasında konuşurken bile hırsız lafını hatırlatıp ona çakanları gördüm. Üzülüyor insan. Çocukluk kahramnının, beni Galatasaraylı yapan adamın itin kopuğun diline düşmesine.

Her iki taraf içinde hayırlısı olmuş.

Aciklama gelir birazdan büyük ihtimalle. Ya yalanlanir ya da tesekkür edilir

Misimovic niye gitti? Kim gelince gitti? Hagi degil mi? Hagi olaganüstü sacmalamasaydi sezon sonuna kadar kalirdi zaten. Olaganüstü sacmaladigi icin simdi gidiyor.

Misimoviç lanet olası şuanki yönetimin zihniyetinden gitti...!!! Herkes biliyor niye gittiğini.....!!!

Birincisi onca mesaj varken inşallah tarzı benim mesajımı niye alıntıladın :) Hiç tartışacak durumda değilim şu an Galatasaray'ı ve Galatasaray'lılığı.

İkincisi son 4 maçını öne geçip sırf BAM değişikliğiyle kaybeden,Misi'yi egolarıyla harcayan bir teknik adamı eleştirirm tabi.Buna da hakkım vardır maçları izleyen bir taraftar olarak :)

Senin mesajı önceden eleştirdim ondan kalmış...

Benim meselem Hagi iyi veya kötü olması değil.. Biz bu akılla daha çooook Td kovarız o...

Bir nesil Top Gun filmini izleyerek pilot olmak istedi hala uğraştığınız şeye bak. Hagi de gitmiyorsa oturup leblebi tozu yutalım çubukla üfürelim yeter sinirlendim artık:mad:

Takımın adeta içine etti..

Misimoviç'i,İnsua'yı kaybettik...

Zapata gibi 3.sınıf bir kaleciyi kalemize getirdi,kulübe yaptığı hiçbir olumlu iş yok hatta geldiğinde ki takımdan daha kötü hale getirdi takımı...

Önce düşük seviyeli takımların başına geçmeli Galatasaray Hagi'ye 5 gömlek fazladır...

şimdi tüm gözler tugay'da, ben merak ediyorum antalya maçında kalede kim olacak, solda insua oynar mı vs

Hagi'nin bize kazandırdıkları sağolsun. Futbolu bize yeniden öğretti.Zaten ankaragücü maçında bitmiş bir sezonda geldi başımıza.Olmayacağı belliydi.Efsaneliğinden bir eksilme olmadı gözümde. Ama sadece benim gözümde.Bugün arkadaşlar arasında konuşurken bile hırsız lafını hatırlatıp ona çakanları gördüm. Üzülüyor insan. Çocukluk kahramnının, beni Galatasaraylı yapan adamın itin kopuğun diline düşmesine.

Çoluk çocuk adama küfür eder hale gelmiş.

Bizler onunla büyüdük.Belki de Galatasaraylı olmamızın temel sebebiydi Hagi.

Sokak maçlarında topu aldığımızda "Hagi, Hagi topu aldı, Hagi bir çalım, Hagi vurdu gooooolll!" nidalarını atarak büyüdük bizler.

Yeni nesil bilmez.Beni de üzüyor.Keşke gelmeseydi de diline düşmeseydi bunların.

I love you Hagi. :(

Çoluk çocuk adama küfür eder hale gelmiş.

Bizler onunla büyüdük.Belki de Galatasaraylı olmamızın temel sebebiydi Hagi.

Sokak maçlarında topu aldığımızda "Hagi, Hagi topu aldı, Hagi bir çalım, Hagi vurdu gooooolll!" nidalarını atarak büyüdük bizler.

Yeni nesil bilmez.Beni de üzüyor.Keşke gelmeseydi de diline düşmeseydi bunların.

I love you Hagi. :(

İşte kanıma dokunan o.Hagi'nin yapamayacağını bile bile getirdiler.Kalkan olsun diye.Netekim başarılı da oldular.

Laflarımdan bu arada kimse Hagi'nin teknik direktörlüğünü beğendiğimi sanmasın.Olmayacağı belliydi.

Ama Maradona belki de dünya kupasına mal oldu ülkesinde yaptığı saçmalıklarla.Ama kimse çıkıp adamak küfretmedi, defol çekmedi.Duruş farkı.

bugun yon. kurulu toplantisi olacakti. ligtv, hagi'ye karsi olan kesimlerden negatif gorus almistir. haberi o yuzden girmislerdir. sakin :)

Twitter

Stancu elimizde patladi. Zapata'da öyle. :o

Misimoviç lanet olası şuanki yönetimin zihniyetinden gitti...!!! Herkes biliyor niye gittiğini.....!!!

Senin mesajı önceden eleştirdim ondan kalmış...

Benim meselem Hagi iyi veya kötü olması değil.. Biz bu akılla daha çooook Td kovarız o...

Anladım:)

Çok TD harcayacağımız,kovacağımız konusunda haklısın.Ancak;Hagi bir teknik adam olmayı bile beceremedi bence.Bakın tekrar ediyorum futbolculuğuna laf atan çarpılır:)Ama kendisinden kovmak için bile hoca olmaz

Geri
Üst Alt