Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Fatih Terim ''En iyi defans hücumdur''...

Siz de dinlemişsinizdir belki; Hoca Leeds veya Arsenal maçı öncesi maç konuşmasında biz bu adamlardan savunma yaparak gol yememeyi beceremeyiz o yüzden bunun önüne geçmek için hücum oynayacağız diyordu!

Türk takımlarının defansif oynarak maç kazanamayacağını bilirdi hoca o yüzden defansif düşüncelerin hücum üzerinden organize ederdi.

Futbol spordu önceden,şimdi iş diyorlar adına...

Şampiyonluktu önceden herşey,şimdi ekonomik gelir diyorlar...

3 puandı herşey,şimdi yenilmemekte önemli diyorlar...

Şu iddaa laneti bitirdi futbolu.Bide işine saygı göstermeyen futbolcu müsfetteleri.

Gerets de 5-0-5 taktiği oynatırdı hatırlayın , anadolu takımları güçlendi artık adamı maymun ederler.Gerets gelir de sahaya dizilişte değişiklik yapmazsa İBB-BJK maçlarındaki muhtemel görüntüler gerçek olacak demektir.

2 yer 5 atarız reis,takma kafana :D

Geçen seneki kadro Gerets de olcaktı varya hey yavrum heyy tozunu attırırdık ligin

Siz de dinlemişsinizdir belki; Hoca Leeds veya Arsenal maçı öncesi maç konuşmasında biz bu adamlardan savunma yaparak gol yememeyi beceremeyiz o yüzden bunun önüne geçmek için hücum oynayacağız diyordu!

Türk takımlarının defansif oynarak maç kazanamayacağını bilirdi hoca o yüzden defansif düşüncelerin hücum üzerinden organize ederdi.

Şimdi bizde mantık olarak şöyle bir algı var hocam,gol atarız her oyuncu geri gelin beyler der...

Takım gömülür,oysa ki futbolda gol attıysan çok şanslısın adam risk alacak sen ne kadar ilerde durursan adam gelirken o kadar çekinecek ve eksik oyuncuyla hücum yapacak,senin önde baskın adamları anında tuş eder,Fatih Terim'in o felsefesi müthişti,Hakan Şükür'ün preslerini bir ömür unutmam...

Futbol spordu önceden,şimdi iş diyorlar adına...

Şampiyonluktu önceden herşey,şimdi ekonomik gelir diyorlar...

3 puandı herşey,şimdi yenilmemekte önemli diyorlar...

Yani insanları bile zıvanadan çıkardılar hepimizi tek tek.

Adamlar geçti evlerinde yatarlarken biz yine Galatasaray konuşuyoruz iş yerimde herkes fenerli aile şirketi. bi kaç kişi hariç.

Patronumum babası yüzüme bakıp oğluna tolga oğlum noldu cuma akşamki maç yurt dısında izleyemedimde ben dedi herkes fatihe sorun deyince bi yandan böle gülüp 1 yandan gözlerimin dolmasını uefa kupasını aldığımız gün kadar unutmuycam rezil yönetim.

Not: Patronlarım çok iyi insanlardır Allah razı olsun onlardan ben burda sadece benim gibi dalga Geçilen bir sürü Galatasaraylılar var demek istiyorum Gözlerimin dolmasıda feneri yenememenin vermiş olduğu sinirden ! lanet olsun polat. git artık be adam yapıştın resmen.!

Gerets, Marsiya'ya gittiğinde Fransız bir gazeteci "Marsilya baskılı bir klüptür bu baskıyı kaldırabilecek misiniz"diye sormuş.Gerets'te "Ben Türkiye'de 2 sene teknik direktörlük yaptım ordaki baskı Dünya'nın hiçbir yerinde yok"diye cevap vermişti galiba.Tv'de duymuştum sanırım.Büyük adamsın Gerets :)

Yerli defans almayacaksın. Özellikle seneye 2 yabancı stoper lazım. Türk futbolundaki tüm stoperler nerdeyse bizden geçti. Milli takımın hali ortada.

Birden gündem degistirdi yine Polat. Bunu unutuyoruz. Simdi yalandan 3-4 isim dolanir medyada, insanlar oyalanir. Adnan Polat´i indirmenin bir imkani yok mu ya

katiliyorum bekler dahil turkiyede topcu yok

ya devsireceksin yada direk yabanci alacaksin

orta ve ileride dolu turk var

birde gravesen vardi,ha geldi ha gelecek :) pires gibi ucaktan inemedi

Geçen seneki kadro Gerets de olcaktı varya hey yavrum heyy tozunu attırırdık ligin

Abartma istersen,Geretsin elinde cok iyi kadro vardi,Hakan,Ümit Karan,Necati,Ilic,Hasan Sas,hasan Kabze,Song,Tomas,Mondi gibi,kadronun hakkini verdi ve karizma on numaraydi okadar.

Yerli defans almayacaksın. Özellikle seneye 2 yabancı stoper lazım. Türk futbolundaki tüm stoperler nerdeyse bizden geçti. Milli takımın hali ortada.

defans hattinin komple 4 lusu yabanci olsa cok iyi olur mesela :) bunun icinde cok cok cok iyi gurbetci futbolcu lazim orta saha ve forvete

Adnan Polat son kurşununuda bugün itibariye atmıştır. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bundan sonra gelecek hoca % 100 yerli olacaktır. Bugün itibariyle dün maçtan sonra ayrılık sinyalleri veren Ertuğrul Sağlam en güçlü aday konumundadır. Adnan Polat' ın şayet görevde kalırsa Ertuğrul Sağlam' ı sınırsız yetki ile donatacağına ve yerli transferler ile yepyeni bir G.Saray yaratacağına eminim. Hatta Polat' ın Ertuğrul ile ön görüşme yapmış olması ihtimali kuvvetle muhtemeldir. Bu saatden sonra insanları tatmin edebilecek tek isim şampiyon hoca apoleti ile Ertuğrul Sağlam'dır. "Tolunay Kafkas ve Abdullah Avcı" Adnan Polat' ın son başkanlık döneminde takımı emanet edeceği isimler değildir. Yeni hocamız Ertuğrul Sağlam hayırlı olsun demek geliyor içimden nedense..

Birden gündem degistirdi yine Polat. Bunu unutuyoruz. Simdi yalandan 3-4 isim dolanir medyada, insanlar oyalanir. Adnan Polat´i indirmenin bir imkani yok mu ya

Yok ama kapatıyorum ben forumu ceza alıcam yoksa vallahi çok doldum akşam akşam!.Söviyim biraz facede falanda şu elimin ayarı bi geri gelsin ! :D

Geri
Üst Alt