Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Yani insanları bile zıvanadan çıkardılar hepimizi tek tek.

Adamlar geçti evlerinde yatarlarken biz yine Galatasaray konuşuyoruz iş yerimde herkes fenerli aile şirketi. bi kaç kişi hariç.

Patronumum babası yüzüme bakıp oğluna tolga oğlum noldu cuma akşamki maç yurt dısında izleyemedimde ben dedi herkes fatihe sorun deyince bi yandan böle gülüp 1 yandan gözlerimin dolmasını uefa kupasını aldığımız gün kadar unutmuycam rezil yönetim.

Not: Patronlarım çok iyi insanlardır Allah razı olsun onlardan ben burda sadece benim gibi dalga Geçilen bir sürü Galatasaraylılar var demek istiyorum Gözlerimin dolmasıda feneri yenememenin vermiş olduğu sinirden ! lanet olsun polat. git artık be adam yapıştın resmen.!

Onlarında başarısı bu :D

Adamların tarihlerinde İnter,Chelsea 1'er kez galibiyetten başka tarihi olmadığı için :D

Ne yapacaklar yenemediklerini yenen takım Galatasaray olunca bizi yenince hepsini yenmiş olarak sayıyorlar,biz daha büyüğüz ayağına yatıyorlar,onların amacı o,takma derim kafana düzlüğe çıkacağız elbet..

Yerli defans almayacaksın. Özellikle seneye 2 yabancı stoper lazım. Türk futbolundaki tüm stoperler nerdeyse bizden geçti. Milli takımın hali ortada.

Arda dışında kimse oynamasın yerli bana göre ama işte kahrolası bir yabancı sınırı var..

Tokatladığımız takımlar

Real Madrid 3-2 ve 2-1

Barcelona 2-1

Deportivo 1-0

Athletic Bilbao 2-1

Real Mallorca 4-1 ve 2-1

Milan 3-2 ve 2-0

Juventus 2-0

Lazio 1-0

AS Roma 3-2

Bologna 2-1

Monaco 1-0 ve 3-2

Paris SG 4-2 ve 1-0

Nantes 1-0

PSV Eindhoven 2-0 ve 2-0

Sparta Prag 2-0

Banik Ostrova 2-1

Glasgow Rangers 3-2

Austria Wien 1-0

Rapid Wien 1-0, 3-1, 3-0 ve 1-0

Grassahopers 3-2 ve 2-1

Borissia Dortmund 2-0

Eıntracht Frankfurt 1-0

Hertha Berlin 4-1

Rosenborg 3-0

Lokomotiv Moskova 2-0

Olympiakos 1-0

Leeds Unıted 2-1

Bir tek Chelsea yok.Onu yenme zevkine erişemedik.Oda olur birgün İnşAllah.

Adnan Polat son kurşununuda bugün itibariye atmıştır. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bundan sonra gelecek hoca % 100 yerli olacaktır. Bugün itibariyle dün maçtan sonra ayrılık sinyalleri veren Ertuğrul Sağlam en güçlü aday konumundadır. Adnan Polat' ın şayet görevde kalırsa Ertuğrul Sağlam' ı sınırsız yetki ile donatacağına ve yerli transferler ile yepyeni bir G.Saray yaratacağına eminim. Hatta Polat' ın Ertuğrul ile ön görüşme yapmış olması ihtimali kuvvetle muhtemeldir. Bu saatden sonra insanları tatmin edebilecek tek isim şampiyon hoca apoleti ile Ertuğrul Sağlam'dır. "Tolunay Kafkas ve Abdullah Avcı" Adnan Polat' ın son başkanlık döneminde takımı emanet edeceği isimler değildir. Yeni hocamız Ertuğrul Sağlam hayırlı olsun demek geliyor içimden nedense..

Ertugrul ilk maglubiyetinde hedef tahtasina otutulacak bir isim .Bizim camiada yapamaz, destekde bulamaz.

Tokatladığımız takımlar

Real Madrid 3-2 ve 2-1

Barcelona 2-1

Deportivo 1-0

Athletic Bilbao 2-1

Real Mallorca 4-1 ve 2-1

Milan 3-2 ve 2-0

Juventus 2-0

Lazio 1-0

AS Roma 3-2

Bologna 2-1

Monaco 1-0 ve 3-2

Paris SG 4-2 ve 1-0

Nantes 1-0

PSV Eindhoven 2-0 ve 2-0

Sparta Prag 2-0

Banik Ostrova 2-1

Glasgow Rangers 3-2

Austria Wien 1-0

Grassahopers 3-2 ve 2-1

Borissia Dortmund 2-0

Eıntracht Frankfurt 1-0

Hertha Berlin 4-1

Rosenborg 3-0

Lokomotiv Moskova 2-0

Olympiakos 1-0

Leeds Unıted 2-1

bunu stada yazacaksin okuyacak gelenler

Teknik direktör dediğin böyle olur :D

[video=youtube;lfz8ozyNf3k]https://www.youtube.com/watch?v=lfz8ozyNf3k[/video]

defans hattinin komple 4 lusu yabanci olsa cok iyi olur mesela :) bunun icinde cok cok cok iyi gurbetci futbolcu lazim orta saha ve forvete

Çağlar müzmin sakat anlaşılan. Haklısın, hani abartmamak açısından sol bek ve 2 stoper yabancı olmalı en azından birkaç sene şu bölgede sorun yaşamayalım diye.

Duygusal davranmayacaksın bence gelicek bir Arap reis sponsorun olacak Play Station oynarken aldığımız adamları takır takır getirecek,bizde takımımıza maddi manevi destek olacağız,zirveye tırmanayacağız,her ne kadar Işın Çelebi bize Abramoviç lazım değil desede,bedava Zapata'yı almayı biliyorlar,Sergio Romero'ya para veremiyorlar...

Geçecekler bu ayakları iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır...

İyi futbolcu içinde para gerek,bide futbol vizyonu üst seviye bir teknik ekip kurdun mu tamamdır bu iş!

Cıkkkkkkkk en önemlisi takım olabilmektir para yada kaliteli oyuncu herşey değildir..

Yapmayı kabul etmeyip istifa etseydi o zaman helal olsun derdim ama demiyorum,Hagi başarısız olmuştur...

Bu kadar net!

Ya birader sen o takımın haline kim gelse başarılı olcak sanıyosun? O gene o zamana rağmen kabul etti. Şimdi zamanında övündüğümüz bu adama neler diyoruz inanamıyorum ya. Yönetim herkesi küstürdü herşeyin içine etti.. yazıklar olsun.. Hep sevicem bu adamı gram azalmıcak sevgim..

Abartma istersen,Geretsin elinde cok iyi kadro vardi,Hakan,Ümit Karan,Necati,Ilic,Hasan Sas,hasan Kabze,Song,Tomas,Mondi gibi,kadronun hakkini verdi ve karizma on numaraydi okadar.

ORhan ak Cihan haspolatlı inamoto carusca ? adamın elinde bir kanat adamı mı vardı ? ortasahadan ileriye topları şıkır şıkır atıcak adam mı vardı geçen seneki gibi ?

Nasıl gol oluyordu 3 forvetin var hepside uzun adam doldur uzun pas indirsin zaten ümit çok formdaydı kralda öyle çoğu gol öyle oldu şöyle organize atakla attığımız 10 tane gol yoktu yok song atar 30 mtreden kabze atar aydın atar öyle olduk o kadroyla şampiyon birazda şansaydı şimdi millet isyan eder ama geçen yılki kadro gerets'de olaydı çoğu maç 4 atardık !.

getirin M. Sammer i, baska birsey istemiyoruz...

zamaninda bir td ile bugüne kadar devam edilseydi nasil olurdu bir düsünün derim misal feldkamp skibbe yada gerets adamlar hem ülkeyi cözmüslerdi hem kendi sistemini oturtmus olurlardi

stoper:ömer toprak(freiburg)

stoper:serdar aziz(bursa)

ofansif orta saha:mehmet ekici(bayern)

orta saha:hamit(bayern)

forvet:tunay torun(hamburg)

orta saha:veli kavlak(rapid wien)

solbek:gökhan süzen(i.b.belediye)

arda-yekta-emre colak-caglar-kazim disindaki tüm yerlileri gönder bunlari al.bunlarin cogunun sözlesmesi bitecek

Tokatladığımız takımlar

Real Madrid 3-2 ve 2-1

Barcelona 2-1

Deportivo 1-0

Athletic Bilbao 2-1

Real Mallorca 4-1 ve 2-1

Milan 3-2 ve 2-0

Juventus 2-0

Lazio 1-0

AS Roma 3-2

Bologna 2-1

Monaco 1-0 ve 3-2

Paris SG 4-2 ve 1-0

Nantes 1-0

PSV Eindhoven 2-0 ve 2-0

Sparta Prag 2-0

Banik Ostrova 2-1

Glasgow Rangers 3-2

Austria Wien 1-0

Grassahopers 3-2 ve 2-1

Borissia Dortmund 2-0

Eıntracht Frankfurt 1-0

Hertha Berlin 4-1

Rosenborg 3-0

Lokomotiv Moskova 2-0

Olympiakos 1-0

Leeds Unıted 2-1

Liverpool´a da koymuştuk Gerets zamanında:)

ORhan ak Cihan haspolatlı inamoto carusca ? adamın elinde bir kanat adamı mı vardı ? ortasahadan ileriye topları şıkır şıkır atıcak adam mı vardı geçen seneki gibi ?

.

Gerets'in 2. sezonunda İnamoto yerine Hüseyin Şimşir olsa şampiyonduk :)

Geri
Üst Alt