Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?
Onlarında başarısı bu
Adamların tarihlerinde İnter,Chelsea 1'er kez galibiyetten başka tarihi olmadığı için
Ne yapacaklar yenemediklerini yenen takım Galatasaray olunca bizi yenince hepsini yenmiş olarak sayıyorlar,biz daha büyüğüz ayağına yatıyorlar,onların amacı o,takma derim kafana düzlüğe çıkacağız elbet..
Yani insanları bile zıvanadan çıkardılar hepimizi tek tek.
Adamlar geçti evlerinde yatarlarken biz yine Galatasaray konuşuyoruz iş yerimde herkes fenerli aile şirketi. bi kaç kişi hariç.
Patronumum babası yüzüme bakıp oğluna tolga oğlum noldu cuma akşamki maç yurt dısında izleyemedimde ben dedi herkes fatihe sorun deyince bi yandan böle gülüp 1 yandan gözlerimin dolmasını uefa kupasını aldığımız gün kadar unutmuycam rezil yönetim.
Not: Patronlarım çok iyi insanlardır Allah razı olsun onlardan ben burda sadece benim gibi dalga Geçilen bir sürü Galatasaraylılar var demek istiyorum Gözlerimin dolmasıda feneri yenememenin vermiş olduğu sinirden ! lanet olsun polat. git artık be adam yapıştın resmen.!
Onlarında başarısı bu
Adamların tarihlerinde İnter,Chelsea 1'er kez galibiyetten başka tarihi olmadığı için
Ne yapacaklar yenemediklerini yenen takım Galatasaray olunca bizi yenince hepsini yenmiş olarak sayıyorlar,biz daha büyüğüz ayağına yatıyorlar,onların amacı o,takma derim kafana düzlüğe çıkacağız elbet..