Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi l İstifa Haberleri

Hagi tazminat almadan gitmez,Stancu,Culio ve Zapatadan aldigi komisyonlar yetmedi,bunlarin kaninda var.

Kimse bana futbolculuk dönemini anlatmaya kalkmasin,cok büyük bir futbolcuydu,futbolcu olarak bize büyük katkilari oldu ve karsiliginida aldi.

Adnan Polat cebinden ödesin tazminatini yollasin.

hagi bırak git...bizim için futbolcu hagi olarak kalmaya devam et...

Hagi bu rezil performan icin bir de tazminat alirsa GS tarihinden silinmesi lazim. müze de forma, clip ne varsa atacaksin cöpe. onuru varsa ve azicik GS sevgisi varsa icinde kurus almadan defolup gitmeli. hatta anamizi aglattigi icin özür dilemeli.

Hadi beklemedeyiz bırak git artık

Cevap: Son Dakika: Hagi Ayrılıyor İddiası

Ohh be sonunda. Kalan maçlarda Tugayı görelim bakalım.

Eğer ondada aynı senaryolar olacaksa demekki bu takımın dibi tutmuş arkadaş.

Şimdiden sezon sonunda gelecek adam belirlenmeli ve takımı komple ilaçlayıp degistirmek gerekir.

Bunu görmek için Hagi ve Tugay'ı "harcamak" doğru mu sence ? Ya da bunu hala göremedin mi ? Yazık böyle renkdaşlarım olduğu için.

Hagi tazminat almadan gitmez,Stancu,Culio ve Zapatadan aldigi komisyonlar yetmedi,bunlarin kaninda var.

Kimse bana futbolculuk dönemini anlatmaya kalkmasin,cok büyük bir futbolcuydu,futbolcu olarak bize büyük katkilari oldu ve karsiliginida aldi.

Yazıklar olsun size..

Yazıklar olsun size..

Al bendende okadar, yillik 3-4 milyonun altina oynamayan hagiydi, adamin serveti 5 milyonluk stancu komisyonuylami çogalacak, yas kardes bu yorumlari yapanlarin yaslari haginin bize neler verdigini ya hatirlayamiyor yada gerçekten normal yasamlarindada vefasizlar, tamam basarisiz gitsin demek var su yazilanlara bak, HAGI ulan bu borumu? Küme düseceksem de hagiyle düseyim, 1 numarada onunla oldum, sonuncuda olurum, bir kerede hakaret etmem

Al bendende okadar, yillik 3-4 milyonun altina oynamayan hagiydi, adamin serveti 5 milyonluk stancu komisyonuylami çogalacak, yas kardes bu yorumlari yapanlarin yaslari haginin bize neler verdigini ya hatirlayamiyor yada gerçekten normal yasamlarindada vefasizlar, tamam basarisiz gitsin demek var su yazilanlara bak, HAGI ulan bu borumu? Küme düseceksem de hagiyle düseyim, 1 numarada onunla oldum, sonuncuda olurum, bir kerede hakaret etmem

Küme düşmekte futbolda var. Düşsekte ben sonuna kadar Galatasaraylıyım. Hagi'ye bu tür ithamlarda bulunanlarla aynı takımı tutmaktan utanıyorum artık. Biz bu adamı izlemek için o yıllarda 2-3km yol yürür Hagi'yi ve takımı izlemek için arkadaşlarla buluşup kalabalık bir şekilde giderdik en yakın Digi-Cine5 mekanına.

Yazıklar olsun diyorum hepsine. Bir yüzsüz arkadaşta çıkmış "Tugay'ı deneyelim olmadı anlarız futbolcular dandik-yetersiz" şaka mı yapıyorsunuz siz ? Ya da eğitim-IQ durumunuz nedir yahu ? Daha ne lazım bunları görmek için ? Tekrar söylüyorum, Mourinho gelsin 10puan fark ettirir en fazla. Ne değişir ? 6.cısın işte ne değişir ? Yazıklar olsun...

Küme düşmekte futbolda var. Düşsekte ben sonuna kadar Galatasaraylıyım. Hagi'ye bu tür ithamlarda bulunanlarla aynı takımı tutmaktan utanıyorum artık. Biz bu adamı izlemek için o yıllarda 2-3km yol yürür Hagi'yi ve takımı izlemek için arkadaşlarla buluşup kalabalık bir şekilde giderdik en yakın Digi-Cine5 mekanına.

Yazıklar olsun diyorum hepsine. Bir yüzsüz arkadaşta çıkmış "Tugay'ı deneyelim olmadı anlarız futbolcular dandik-yetersiz" şaka mı yapıyorsunuz siz ? Ya da eğitim-IQ durumunuz nedir yahu ? Daha ne lazım bunları görmek için ? Tekrar söylüyorum, Mourinho gelsin 10puan fark ettirir en fazla. Ne değişir ? 6.cısın işte ne değişir ? Yazıklar olsun...

O günleri unutun artik. Gecti bitti. O günler yok artik. Hagi futbolcu degil artik. Teknik Direktör. Galatasaray´in Teknik Direktörü. Hagi´yi elestirmeyecegiz diye küme düsemeyiz kusura bakma. Hagi Galatasaray´dan büyük degil. Basarisiz ve derhal kovulmasi lazim. Baska aciklamasi yok bunun. Ana avrat küfür etmedigimiz sürece sorun yok. O saygi var hala icimizde. Ama sert sekilde elestirilmeyi hakediyor Hagi. Burasi Timisoara Spor Kulübü filan degil. Galatasaray.

O günleri unutun artik. Gecti bitti. O günler yok artik. Hagi futbolcu degil artik. Teknik Direktör. Galatasaray´in Teknik Direktörü. Hagi´yi elestirmeyecegiz diye küme düsemeyiz kusura bakma. Hagi Galatasaray´dan büyük degil. Basarisiz ve derhal kovulmasi lazim. Baska aciklamasi yok bunun. Ana avrat küfür etmedigimiz sürece sorun yok. O saygi var hala icimizde. Ama sert sekilde elestirilmeyi hakediyor Hagi. Burasi Timisoara Spor Kulübü filan degil. Galatasaray.

Son cümlene katılarak, burası Galatasaray burası tarihi bir birikim. Sen dahil hiçkimse önce (baaşrısızda olsa) başımız<daki Hocamıza sonra en önemli işlere imza atmış oyuncumuza bu lafları söyleyemez. Sen dahil hiçkimse bizi ezik-büzük takım isimleri ile yanyana yazamaz. Saygı duyacaksın bu adama. sevmeyebilirsin, gitsin diyebilirsin ama saygı duyacaksın. Sözüm bu lafları edenlere. Sana gelince ilk cümlenin farkındayız, kafatası söylemi yapmıyoruz ya da düz bakmıyoruz olaya. Herşeyide "ibretle" izliyoruz. Sen ve senin gibiler bu olayların faturasını Hagi gibi bir "isme" kakalarsa çıkar lafımı esirgemem gerekirse cezamıda alırım ama sizlere bırakmam buraları, yedirmem. Git hesabını yöneticlerden, disiplinsiz ve onursuz futbolculardan sor. Kaç Hoca daha lazım sizin gözünüze sokmamıza. Hagi hata yapar o da insan, ama bu takım 1-2 oyuncu değişikliği yüzünden bu kadar puan kaybetmez, olay-sıkıntı farklı.

beyler hagi gönderilemez çünkü yerine kimse gelmek istemiyor. Artık EdnanPolat ile kimse çalışmaz. Tugay reddetmiş hagi giderse bende giderim demiş, eğer doğruysa Hagi giderse kim gelecek. Altyapı antrenörü Nezihiden başka kimse kalmaz. yada EdnanPolat takımı kendi kurar artık kalan maçlarda...

Hagi: "G.Saray'ı bırakmıyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi ve Rumen golcü Bogdan Stancu, Romanya basınına konuştu.

Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan ve son olarak derbi maçında Fenerbahçe'ye sahasında 2-1 yenilerek TT Arena'daki ilk yenilgisini alan Galatasaray'da, milli maç arasından yararlanan teknik patron Gheorghe Hagi ve futbolculardan Bogdan Stancu ülkelerine gittiler.

EURO 2012 Eleme maçları kapsamında oynanacak Bosna Hersek ve Lüksemburg maçları için Romanya Milli Takımı'na davet edilen Stancu, geçtiğimiz haftasonu oynanan Steaua Bükreş - FC Vaslui maçını, Hagi ile birlikte tribünden izledi. Maç sonu Rumen basının ilgi odağı olan ikili, sorulan soruları yanıtladı.

Stancu, Galatasaray'ın aldığı sonuçlar için "Şanssız sonuçlar aldık. İyi maçlar oynayıp sonunda kaybettik. Her oyuncu elinden gelenin en iyisini yaptı." derken takımdaki geleceği hakkında "Hagi iyi bir antrenör ama Galatasaray'daki geleceğim Hagi'nin durumuna bağlı değil. Teknik Direktörler gelirler ve giderler. Umarım kulübümde kalırım" şeklinde konuştu.

Stancu'dan sonra söz alan Hagi ise takım olarak birkaç gün izin yapacaklarını belirtirken "Dinlenip düşüncelerimizi netleştireceğiz. Sonra da, 4 Nisan'da deplasmanda oynayacağımız Medical Park Antalyaspor maçı için çalışmalarımıza başlayacağız. Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir niyetim yok." dedi.

SPORX

Cevap: Hagi: "G.Saray'ı bırakmıyorum"

Abi Hagi'ye kızamazsın. Adam niye alacaklarını bırakıp gitsin? Ona o sözleşmeyi yaptırana bakacaksın. Kısaca Florya'da deprem olsa, baş suçlu Adnan Polat'dır. Boş yere Hagi'ye fln kızmaya gerek yok. Adnan Polat Galatasaray ismini güzelce lekeledi.

Cevap: Hagi: "G.Saray'ı bırakmıyorum"

Kısaca tazminatımı almam lazım diyorsun..

:)

Haklısın profesyonel Dünya Sevgili Hagi..

Gheorghe Hagi Adnan Polat'i yanina alarak önümüzdeki günlerde söyle bir Basin toplantisi yapmali:

ben gheorghe hagi burasi Galatasaray florya metin oktay tesisleri başka bir hikaye ile karşınızdayız.Bank Asya 1.Lig Galatasarayin son büyük projesi.bu projede herşey hayal tam ettiğiniz gibi.Eskiden Bank Asya'yi yaşamak için TRT'ye bakmaniz lazımdı şimdi Bank Asyayi GSTV'de yaşayın.böyle büyük bir camia küme düsermi dediler. Düser dedim düsecek.

Bu aciklamalarin ardindan adnan polat yüzü gülerek gheorghe hagi'ye üstün hizmet plaketini takdim eder, müthis bir alkis esliginde Basin toplantisi sona erer.

Geri
Üst Alt