Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi l İstifa Haberleri

1 kelle degil en az 15 kelle alinmali. Icim anca sogur. En basta Adnan Efendinin kellesi

Arkadaş hayretler içindeyim.

Camiadan en ufak ses çıkmıyor biz istifa bekliyoruz.

Garip bir durum.Ve neyi beklediğimizi bilmeden bekliyoruz Allah kahretsin böyle iş mi olur dünden beri mide ağrısından duramıyorum.

Birileri çıksın birşeyler desin.Benim annem gibi eşim gibi Galatasaray.

Bu durumda olmasına katlanamıyorum, dayanamıyorum, acı çekiyorum.Ben kötü durumda olayım Galatasaray olmasın tek yeter.

Kime kızacağımı ne yapacağımı bilmez haldeyim duvarlara yumruk atıyorum tek yapabildiğim tek elimden gelen bu.

Arkadaş hayretler içindeyim.

Camiadan en ufak ses çıkmıyor biz istifa bekliyoruz.

Garip bir durum.Ve neyi beklediğimizi bilmeden bekliyoruz Allah kahretsin böyle iş mi olur dünden beri mide ağrısından duramıyorum.

Birileri çıksın birşeyler desin.Benim annem gibi eşim gibi Galatasaray.

Bu durumda olmasına katlanamıyorum, dayanamıyorum, acı çekiyorum.Ben kötü durumda olayım Galatasaray olmasın tek yeter.

Kime kızacağımı ne yapacağımı bilmez haldeyim duvarlara yumruk atıyorum tek yapabildiğim tek elimden gelen bu.

Bende anlamiyorum bunu. Bunun aslinda söyle bir aciklamasi olabilir:

- Adnan Polat artik pes etti ve haftaya Mali genel kurulda secim cagrisi yapacak.

- Secime kadar futbol ile ilgili hicbir karar vermeyecek

- Secilemezse herseyi yeni yönetime birakacak

- Secilecek olursa aldigi kararlari uygulayacak

Baska aciklamasi yok bunun. Bu kadar olaydan sonra hala sessiz kalinmasi imkansiz. Bizimle dalga gecildigini düsünecegim ama baska birsey var.

Seneye geçecek Allah'ın izniyle bu fetret dönemi.AMİN.

Hiçbir zaman gelmesini istemedim,

Hiçbir zaman gelmesine sevinmedim.

Her zaman söyledim yine söyleyeceğim.

Denenmişi denemeyeceksin,

Yorumlardan okuduğum kadarı ile bu sefer daha bilinçliyiz.

Sorunun teknik direktör olmadığı sanırım daha iyi anlaşıldı.

Biraz onur, gurur, dillere pelesenk olmuş ' duruş ' bekliyorum artık.

Elimden geldiğince kibar söyleyeceğim,

Yönetim İSTİFA !!

Hiçbir zaman gelmesini istemedim,

Hiçbir zaman gelmesine sevinmedim.

Her zaman söyledim yine söyleyeceğim.

Denenmişi denemeyeceksin,

Yorumlardan okuduğum kadarı ile bu sefer daha bilinçliyiz.

Sorunun teknik direktör olmadığı sanırım daha iyi anlaşıldı.

Biraz onur, gurur, dillere pelesenk olmuş ' duruş ' bekliyorum artık.

Elimden geldiğince kibar söyleyeceğim,

Yönetim İSTİFA !!

Aynen katılıyorum,hatta bunu forumda herkesin dikkatini çekmek için açık açık yapıyorum.Bu başlığı gündemden düşürmeyeceğim sırf sorunun t trektörde değil Adnan Polatta olduğunu anlatabilmek için.Bu adam bizle resmen dalga geçiyor.Ona dalga nasıl geçilir göstereceğiz.Galatasaraylı futbolcuar ruhsuz olabilir ama taraftarlar asla.Bizler gayet uyanık ve birilerinin bizleri bu hale kimin ketirdiğini çok iyi biliyoruz.Sen bu klübün başından defolana kadar uğraşlarımız devam edecek.

Hagi GS'mizdan ayrildimi???

Arkadaslar Hagi ülkesine gitmis gelis tarihi beli degilmis...göya tugay sezon sonuna kadar takimin basina gecelmis....insh dogru dur...

Kaynak : dha

Hagi Romanya'ya gitti!

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, öğle saatlerinde eşiyle birlikte ülkesi Romanya'ya gitti.

Dün Fenerbahçe'ye karşı alınan 2-1'lik mağlubiyetten dolayı moralinin bozuk olduğu görülen Hagi'nin, takıma 3 gün izin verdiğinden bu izni değerlendirerek Bükreş'e gitti.

Dönüş tarihinin belli olmadığı biletinin açık olduğu öğrenildi.

GSC Haber

Bu ne ya Td üşkesine gidiyor , nezaman dönuceği belli değil , neden gittiği belli degil , istifa mi etti ne oldu bişey açıklansın artık ...

3 gün izin verdiyse neden bileti belli olmasın ???

Arkadaşlar Hagi kesin olarak gitti. Bunu hepimiz biliyoruz illa bunu resmi bir ağızdan mı duymak gerekiyor ? :) Haa bugün gitmiş ha yarın, gitti işte

Adnan Polat´i gördügünüzde benim yapmak istediklerimi yapmak isteyenler, bu mesaji begensin :D

Hagi 27 Mart dan önce gidip..Yerine Yeni Teknik Direktör gelirse..Adnan Polat ın yeni politikasını açıklıyorum..

Herşey güzel olacak..Önümüzdeki senenin planlamasını yaptık..Yeni bir oluşum içinde olacağız..Tünelden çıktık..Paramızda var..Yeni Hocamıza güveniyoruz..İstediği oyuncuları kampa gitmeden alacağız..Adamlarımız Dünyanın dört bir yanından oyuncularla görüşüyor..Galatasaray Başkanı Aslandır..Ben Futboldan anlıyorsam bu takımı yeniden TEPEYE çıkaracağım..

bu kadar mı akılsız bu yönetim yolla hagi'yi yeni bir teknik direktörle anlaş.sezon sonuna kadar tribünde izlesin takımı yeni hoca transfer bütçesi ayarla çalışmalara başla.

not:eğer adnan polat gitmeyi düşünmüyorsa olması gerekenleri yazdım.

Benden Tugay´a nasiyat...

Bu Yönetim ve Taraftar zihniyeti var iken, Galatasaray´in Teknik Direktörü felan olma... Seni harcamak cok kolay olur.. Senin gibi ne Hakanlar, Bülentler, Hasanlar, Hagiler gecti bu yoldan... Bitirirler seni..!!

Taraftar derken..!!

Skibbe istifa....!!

Bülent istifa....!!!

Rijkaard istifa...!!

Hagi istifa.....!!

diye haykiran Taraftara söylüyorum bunu....

Okadar kücük Capli düsünüyorsunuzki, onca TD kovuldu hala ders almamissiniz..!!

Yahu Hadi Hagi´yi hemen simdi yolladim... Hagi gitti...

Ne oldu mutlumu oldunuz..?

Avrupa Kupasinami gidiyoruz...?

Hersesy düzeldimi..?

Birden serimi yakaliyoruz...?!

Hagi simdi gitse ne yazar..? Gitmese ne yazar...?!!

Siz Hagi´nin istifa etmemesini elestirirken, Kökten Temizligi es geciyorsunuz..! Ve herseyi Haginin üstüne atiyorsunuz otomatikmen..!!

Bugünlerin birtek sorumlusu vardir oda Adnan Polattir..!! O dediginiz Baharli Günlerin baslangici icin Kökten baslanmasi laazim Temizlige..! Kök Adnan Polat..!!

Yillardir kücük Hesaplarin Pesinde..!! Hala Ders cikaramamis..!! Türkiye Ligini herzaman kücümsemis..!!

Herzaman bu cümleler ile basladi sezona..!!

"Türkiye Ligine ve Avrupa Ligine yetecek bir Kadro kuaracagiz.."

"Galatasaray´da hic Transfer bitmez..."

"Futbolculari Türkiyeye getirmek cok zor. Gelmesi icin 1 ay boyunca Yönetimdeki arkadaslarimiz sürünüyor..."

"Futbolcuyu ikna ediyoruz, Karisi karsi cikiyor, bu sefer onu ikna ediyoruz amcasi cikiyor vs..vs..vs."

"Bütcemize uygun sekilde davranmaliyiz, Türkiyeden oyuncu istiyoruz cok asiri fiyat istiyorlar, Avrupadan da cok pahali fiyat biciyorlar..."

Sirf 200-500 bin daha ucuza getirim diyerek geciktirdigi Transferler le dolu Adnan Polatin Baskanligi.. Son Dakika Transferleri kayniyor...

Asci getiriyor(Rijkaard, Neeskenes) Malzeme vermiyor...

Üc kurus fazla vermim diyip Hesap yapan adam, Her Yil 15 Milyon Sampiyonlar Ligine katilma Parasindan oluyor ve hala anlamis degil bunu..!!

6 Yildir Sampiyonlar Ligine katilamadik.. 90 Milyon Euro demektir bu..!!

Bugünde Ayni hatayi yapiyor.!! Herkes biliyor Hagi ile devam etmiyecegini..!! Is isten gecmis..! Sezon bizim icin bitmis..!

Istemediginiz Hagi´yi hala göndermiyor..! Neden..!? Cünki onun istifa edip Tazminatini ödememe hesabini götüyor..!!

Siz asil Hagi´ye sitem edeceginize, Adnan Polata sitem edin..!! Hagi simdi gitse ne yazar gitmese ne yazar... Is Kökten düzelmeli..!!

Adnan Polat istifa...!!!!!

Geri
Üst Alt